Отговори
# 660
Аничка, добре дошла отново и приятна почивка в Трявна - уникално местенце, точно за почивка и избягване на стреса Simple Smile.

# 661
  • Бургас
anichka.bs, много се радвам че се разписа. От една седмица само те проверявам, да не би да влезеш и да не се обадиш  Hug Мислех да питам с кои лекари се сблъска в паталогията, но за една седмица сигурно през всички си минала  Grinning За пътуването с кола, и аз мисля че не е проблем- по-скоро физическото натоварване би ти се отразило зле.

При мен нещата са добре- няма да се ражда скоро. Болките в кръста са от претоварване, контракциите в рамките на нормалното. Дадоха ми и обменната карта, а аз по този повод си стегнах багажа  Crazy С Миринчев ще се виждаме вече всяка седмица, а от 21-ви ще ме приемат за наблюдение и раждане- до 30-ти трябва да съм родила- абсолютно нереално ми е още  Mr. Green

Ванче, искрено ти съчувствам- аз с Йоан започнах да чакам от 1-я ден на 9-я месец, а родих 7 дни след термин. Имах чувството, че никога няма да излезе това дете  Crazy Тогава ми предизвикаха нормално раждане, без преди това да имам никакви индикации. Стискам палци тази вечер, да е твоята вечер  Praynig

# 662
Душепеев ми каза, че тази седмица ще съм си вкъщи и да ходя през ден, ако не родя тази седмица другата ще ме вземе в болницата и предполагам ще предизвикат раждане. Аз искам нормално да раждам, ако не стане нормално тогава секцио, така сме се разбрали с него.
 Иначе и аз чакам от 1-вия ден на 9-ия месец и все си мислех, че по рано ще родя. Обаче сега имам нов план  newsm03 Иска ми се някакси до петък да издържа, защото тогава е 11.11.2011 и много яка дата   Crazy
 Януари киселини имам коооооолкото си искам, даже ей сега отивам да пия едно хапче.

# 663
Душепеев ми каза, че тази седмица ще съм си вкъщи и да ходя през ден, ако не родя тази седмица другата ще ме вземе в болницата и предполагам ще предизвикат раждане. Аз искам нормално да раждам, ако не стане нормално тогава секцио, така сме се разбрали с него.
 Иначе и аз чакам от 1-вия ден на 9-ия месец и все си мислех, че по рано ще родя. Обаче сега имам нов план  newsm03 Иска ми се някакси до петък да издържа, защото тогава е 11.11.2011 и много яка дата   Crazy
 Януари киселини имам коооооолкото си искам, даже ей сега отивам да пия едно хапче.

Планът ти ме кефи  Joy Дано да стане точно така, ще е много яко  Peace

За хапчетата за киселини, обаче, четох някъде, че не е хубаво да се взимат в последния месец, защото ... имаше нещо с контакциите - не можеш да имаш контракции или нещо такова..

# 664
  • DE
Аааа, Ваня, да не си ми взела датата! Mr. Green Запазила съм си я.
И аз едно гласене, ама накрая да не пренося....

# 665
  • Бургас
Щом е модерно, да се включа и аз за тази дата  Flutter

Пък другите могат да се обзалагат, коя ще я нацели  Joy Joy Joy

# 666
  • Където морето целува небето...
Привет!
Да се отчета след ходенето до АГ-то днес. Трета кръвна картина - нисък хемоглобин - Малтофер Фол и на 29.11 пак. Тогава ще гледаме и бебчо.
Аничка мислих те, мила. Радвам се, че всичко е наред  Hug.
За пътуването - на мен като ме приеха в ДМ и с другите забрани ми забраниха и да пътувам  newsm78. Трябва да питам вече може ли, че ми се ходи някъде.
Виждам, че всички сте се насочили за 11.11.11. Танчето да пуска анкета и да гласуваме кой ще роди тогава  Laughing.

# 667
Аз се запознах с всички в АГ и патология + стажанти по повод новия 3Д/4Д видеозон. Правиха демонстрация на мен, обучаваха ги единия ден. Такъв смях беше. Не съм очаквала такова чувство за хумор да имат Simple Smile

11.11 е много специална дата за мен, тогава имаме годишнина с мъжа ми, преди 6 години на този ден започнахме нашите отношения  Rolling Eyes

# 668
  • Burgas
Привет от мен!Напоследък все не ми остава много време, но поне гледам да ви прочитам редовно.
През последните няколко дни Стилян беше болен с хрема и подкашлящ и си о държах в къщи, добре че свекърва ми идва да ми помага за него, а той само издебва момента да ходи при бебето и резултата е налице...имам си и бебе с хрема..
И друго да споделя... на бебо най-накрая снощи му падна пъпа...може и да поставим рекорд за най- късно паднало пъпче - 24 дни..Simple Smile))А и хематома на главичката, който получи при раждането и беше много голям изчезна за броени дни, след като започнах да му давам хомеопатичните капки.Вече ми е доста по-спокойно.
Аничка, радвам се че всичко е наред при теб и ти желая приятно изкарване в Трявна, наистина чудесно местенце сте избрали за отмора.
Ванче, на твойто бебе май му се седи на топло и не му се излиза...че както го дават времето да се застудява след утрешния ден..ама иска не иска ще излезе:)))време му е вече...хайде всичко да мине по възможно най-добрия за теб начин.
Сузито85,  и аз като имах нисък хемоглобин пих ферофолгама и за 20 дни си го бях вдигнала доста...а ми беше 96.
А за датата за раждане може и да ви харесва , но зависи на бебчетата коя дата ще им хареса Simple Smile))
Хайде лека нощ на всички, отивам да лягам че не се знае с това запушено носле дали ще ме остави малкия Мони да спя.

# 669
  • Бургас
Добро утро!

Жени р, нацелувай малкия бебок от нас!
Как сте всички?
Дават го застудяване към края на седмицата, така че който може да се възползва, нека си прави разходки  Simple Smile
Хайде, спорен ден на всички ни!

# 670
Пресен случай от родилно отделение на МБАЛ Бургас:

Вчера моя позната, с която лежахме няколко дни в патология (тя заради високо кръвно) роди.
На 7.08 в 19.00-19.30 и изтекоха водите и я смъкнаха в родилното. Снощи говорихме.
Като я смъкват няма разкритие, д-р Факалиева й казва да ляга да спи. В 6.00ч на 8.11 я събуждат. Разкритие 4см. Включват системи. В 10ч разкритието е 10см. Почват болките. Към 12ч почва равдане, бебето не излиза, единия лекар иска да правят секцио, другите отказват, натискат й корема и така доста време.
Резултата: бебето излиза цялото синьо и е на обдишване. Майката - с разкъсвания на матката, шийката, изобщо трагично състояние. Отнет й е шанса за следваща бременност по нормален път.
Посъветвахме я да се консултира мъжа й с адвокат и да повдигнат дело за некадърност - неадекватно взето решение, довело до станалото, докато все още не е потулено всичко. Тя се моли само да няма условнения и да може да си гледа момиченцето, което се надява да няма поражения заради задушаването.

Замесени доктори - д-р Факалиева, д-р Лазарова, д-р Душепеев и един арменец, не се сещам за фамилията.

# 671
Ужас,  anichka.bs - просто нямам думи  Sad Shocked
Тъкмо исках да пожелая хубав ден на всички ни....Sad

# 672
  • Burgas, Bulgaria
колкото ми е лошо направо  Sick ....

# 673
А аз съм бясна от снощи, като говорихме с нея по телефона. Мъжът ми направо си излезе от стаята, не можеше да си намери място.
Аз затова не обичам болниците...

# 674
И това в '' най-добрия град за живеене'' егати пародията дето сме  Close

Общи условия

Активация на акаунт