Отговори
# 630
Няма да има вода, където водоснабдяването е от язовир "Камчия", от 6 часа на 9 ноември.
Водоподаването ще се нормализира след 08 часа на 10 ноември /четръртък/.
на съоръженията в ж.к."Меден рудник"ще се осъществи от 22 часа на 9 ноември , като водоснабдяването на комплекса ще се нормализира след 22 часа на 10 ноември. Желателно е на 10,11 и 12 номври, водата да се ползва за питейни нужди след преваряване.

# 631
Това с водоснабдяването от яз.Камчия включва ли и Бургас - център?

# 632
Добро утро,момичета. Laughing
Аз днес се събудих с настроение и наспана,т.е детето ме събуди още в 5.30ч и усмихна деня ми с "бисерите" си. Laughing Laughing LaughingИзненадах половинчо  с извземането на неговите напоследък ангажименти-правене на кафе и закусчица.Вчера деня ми мина в откровен мързел и днес имам планове да наваксам в обратната посока и да подвижа и за вчера.
Приятен ден ви желая. Hug
п.п Забравих. BlushЧестит имен ден на малки и големи празнуващи името си днес.Нека бъдат здрави и много усмихнати.  bouquet

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 07:28 от deyzi

# 633
  • Бургас
Добро утро!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ АРХАНГЕЛОВДЕН!
Как сте всички?
След вчерашната активност, днес дали ще е пак така Simple Smile
Желая лек и спокоен ден на всички!

# 634
  • бургас
Добро утро и от  мен !
След вчерашния ми ден отдаден изцяло на почивка ,днес мисля да наваксам с домашната работа ,че утре както няма да има вода....  Confused нищо няма да се прави .Дори мисля и детето да не пускам на градина .
Честит имен ден на всички празнуващи!
Приятен ден ! Simple Smile

# 635
Добро утро,

честит празник на всички празнуващи. Днес съм на лекциика /1вата досега/. Simple Smile

# 636
Добро утро и от мен и честито на празнуващите днес:)

CabuHka   - и аз реших да идвам на лекцията. Писала съм ти във фейсбука съобщение:)

# 637
Добро утро!
Момичета, ако в училището за бременни, в което ходите/това, различното от Девата/ пуснат лекция за техники на дишане по време нанормално раждане - моля, пуснете инфо в темата, за да отида и аз!
Преди малко звъннах до ВиК, з ада питам водоснабдяването на центъра дали е от яз.Камчия и ми се скараха - "Да, бе, госпожо, Вие от къде искате да ви доставяме вода?". Викам й, "Не знам, бе, госпожо и не съм длъжна да знам цялата мрежа на ВиК как е организирана!" Та поне знам, че ще трябва да пълня разни съдове с безценната течност.
Честит празник и от мен на всички Ангеловци и Ангелини, Райни и Михаили, Михаели и Емиловци! Да сте здрави и щастливи!  bouquet

# 638
  • Където морето целува небето...
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ!

Добро утро и от мен. Аз трябва да се врътна до Св.София за болничен и незнам още какво. Ако някой в ЦГЧ няма какво да прави около 13 часа да звънка.
Януари такава лекция за техниките на дишане има към училището на сестрата на Дорийска, но не е от безплатните всеки петък (до колкото знам). Тя е част от истинското им училище за бременни. До колкото разбрах може да се посети и само някоя от темите в училището и се заплаща 15 лв. Имам визитка на акушерката и мога да ти дам координати ако те интересува.
Приятна лекцийка на тези, които ще се запознаят с доктор Янев.

# 639
Влади, тя тази от ВиК много отворена. Аз знам, че освен от Камчия има и от Ясна поляна, ама...

За петък за безплатните лекции някой ще ходи ли и как става записването?

# 640
Влади, тя тази от ВиК много отворена. Аз знам, че освен от Камчия има и от Ясна поляна, ама...

За петък за безплатните лекции някой ще ходи ли и как става записването?

И НА МЕН МИ Е ИНТЕРЕСНО ЗА ТЕЗИ В ПЕТЪК КАК СТАВА ЗАПИСВАНЕТО Simple Smile

# 641
Добро утро, мили мами и честит празник на всички именници bouquet  Да е жива и здрава нашата Менина, да расте и хубавее й желая Hug

Януари, и аз ще ходя на лекциите за дишането и ще ви пиша кога са. Сестрата при Дорийска ме покани на 15 на първата лекция, която за мен била безплатна... така каза.. и тогава ще уточним кога  и на кои искам да ходя. Ще се съберем всички желаещи и ще ходим заедно да "дишаме"  Laughing

За безплатните в петък, ако се свържете, пишете каква е темата и може и там да се видим  Hug

# 642
Това открих за лекциите в петък:

http://www.rodi-mechta.com/manage-events/icalrepeat.detail/2011/11/11/395/-/-q-q-
Петък, 11 Ноември 2011, 10:30

Бар "Нико" ул."Райна Княгиня" 14

Клуб "Отговорни родители" - Бургас

Теми:

1. Имунизации при децата

Лектор: д-р Слава Коларова

2. Децата на новото време. Душите индиго.

Лектор: Милена Тод.Христова - акуширка

Училище за родители " Мечта"

А КАК СТАВА ЗАПИСВАНЕТО. ОБАЖДАШ СЕ НА ТЕЛЕФОНИТЕ ЗА КОНТАКТ В САЙТА ИЛИ .....

# 643
  • Където морето целува небето...
В петък е за ваксините на бебетата безплатната лекция.
Алекса първите от платените са безплатни или просто за теб е казала така? Пиши кога ще е за дишането. Ще правим забавно групово дишане  Simple Smile. Тяхната лекция (пак от платените) за къпането също е много хубава. Там всеки си има бебе и си го къпе и оправя след банята. Не съм ходила, но знам от позната. Незнам как е в ДМ, но на 02.12 ще разбера.
Танче, на телефонът звъниш за да се запишеш.

# 644
Танче, харесват ми темите, но това не е училището на Дорийска и незнам това дали е безплатно, трябва да питаш, ако се обаждаш по телефона.

Сузито, не разбрах и аз дали е за всички безплатна първата и беше тъпо да питам ..... Аз може би ще посетя 5 теми там- за 60 лв. пише в сайта. Ще пиша на 15 като се разбере Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт