Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 745
  • 717
  •   1
Отговори
# 210
Сигме, нямам думи, мила!  Sad

# 211
ааа заради вас кокошки ,да се шегувате с косматата топчица ,снощи имах секс сънища  Laughing

хахахаха сладурана smile3532

# 212
  • София
Явно нещата в Шейново са се променили доста  Rolling Eyes. Аз раждах там без избор преди 4.5г. и никой един лев не ми поиска за нищо и съм много доволна от всички лекари. Жалко - такъв млад живот  Cry.
Зузи, каквото е писано. Кураж и дано в сряда ти се усмихне щастието  Hug.
Ренденце, ще дойде и твоят месец  thumbsup
Ние уж нямаме проблеми, пък вече трети месец си минава ей така- пръвите два само по 1-2 опита и то не в подходащия момент- нещо като настройка за вземане на решението за второ детенце. Сега пък заради неподходяща флора, фауна и т.н.  Embarassed и този месец пропуснахме. Вече не се настройвам за следващия, че току виж пак цъфне някаква пречка- като например предстояща дипломна защита на мъжа ми и съпътстващите я нерви и напрежение....  newsm78. Каквото, такова. Щом решението е взето и има желание и от двете страни, все ще стане  Wink

# 213
Момичета, върнах се, но не съм щастлива от прегледа....Първоначално нали измериха сак 6.5 мм, в петък като прокървих друга лекарка измери 8.3 мм, днес моята лекарка измери 7 мм. Опулих се тотално. Според нея е прекалено малък сака, но въпреки това трябва да чакаме. Вика ме в сряда пак да видим първо на коремен, после на вагинален. Според нея има шансове..според мен - май по-скоро не. Вече нямам надежда и спирам да вярвам, че това, което е в мен ще се развие в нормална бременност. Тази сутрин нямах кръв, сега пак имам малко, болят ме гърдите, продължавам да си имам + тест за бременност и сънливост, дори ми се гади в някои моменти, но сакчето спи ли спи и не се развива.....
Доки каза, че има случаи, в които така е имплантирано сакчето, че няма много добра видимост...можело и моя случай да е такъв, но аз предпочитам да не вярвам на фантасмагории. Нямам сили нещо днес, не ми се вярва и не ми се мечтае, а позитивизма ми потъна някъде, не знам точно къде...

Благодаря за палчетата и подкрепата, но май нас няма да ни бъде!

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
трябва да си спокойна преди всичко.............нищо още не се знае Hug

# 214
Zuz, само ще ти споделя, за да те успокоя, че ако са те гледали на коремен....изобщо да не се впрягаш за см-трите. Мен 8 см кист в яйчника, месеци не можаха да я видят. Това са 8СМ  Shocked  Видяха я чак на вагинален........така че запази спокойстив,лежи си и се радвай на разтежа в теб  Crazy изчакай си спокойно прегледа с вагиналния и ще видиш как всичко ще се покаже в нормални размери, сигурна съм!!!  Hug Mr. Green

Момичета, връщам се да ви чета сега че тъкмо сядам на компютъра, изпратих мъжа в София и сега съм пак самичко  Tired

# 215
  • Варна
Зузи, Ренденце, стискам палчета в сряда да ни донесете хубави новини. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Сигма, направо настръхнах. Sad Sad Sad

# 216
# 217
  • Burgas, Bulgaria
Сигме  Cry Cry Cry Cry Cry  нищо не мога да кажа.....моног тежко....
вчера гледах Станция нова-отново починала родилка ...изписана с Т и повръщане ......
жалко ....жалко ...

# 218
  • София
Здравейте момичета
от два дни ми се гади доста и днес направих тест...
на 12ден от ОВУ  ДВЕ ЧЕРТИ....
Моля ви само не ми честитете още
Само на вас съм казала
 мнаго съм щастлива,сега съм на работа и тук го направих преди 10мин....
Довечера ще пиша повече
Hug Hug

# 219
СИгме, това беше много тъжно Sad

Какво им става на тия лекари?? Колко трябва да им платиш, за да си вършат работата? И защо трябва да те гледат първо в ръцете и после в очите?? Много ми е болно за всичко, което чета. Аз досега не съм имала проблеми с лекари (преди да забременея), защото рядко ходех, признавам си. Обаче като забременях и реших, че ще съм сериозна и ходих при много лекари, като всички ми взимаха парите и ме отпращаха винаги с някоя рецепта в ръцете. Разбрах,че за лекарите,които аз посетих съм просто касичка, нищо повече. А,че тези пари не се влагат в техника и обучение е отделен въпрос.

Ох, много стана, спирам до тук. Съжалявам много за момичето  cry cry cry

# 220
Благодаря за рамото момичета   bouquet
Зузи  Hug Hug Hug
роксана понеделник наистина е най-ужасен, но пък за компенсация на това винаги идва петък  Wink
Меци и аз така викам - все един трябва да тръгне, ама не. Все пак имам малка надежда за сряда.
Поспаланчо не знам защо не правя фоликули. Всеки при, който ходя казва, че не би трябвало да има причина  Thinking
ВНД  Praynig Praynig Praynig Praynig
Сигма това е много тъжно. Нашите лекари се превърнаха в търговци на живот. Направо нямам думи  #2gunfire

# 221
  • София
vnd,    bouquet.

# 222
vnd Hug
Сигме наистина е много тъжно Cry Съжалявам много за момичето...нямам думи за лекарите  Sad
Зузи  Hug дано лекарката е права  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 13:28 от r@li

# 223
# 224
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Плодче, честито   baloni, чудесен десерт на предишната тема.
Точица, честито ти сърчице   Kissing Heart
V_K - стискам палци да е ок и цитото, иначе страхотни новини, ами грабвай термометъра и тестовете за ову и .....   loveuuu
eti_1988  добре си си дошла  Hug
zuzi_79 недей така миличка, щом лекарката ти дава надежда, значи всичко ще е "ок", много е рано все пак ...  Praynig Praynig Praynig
Тикве, това е най-хубавото гадене на света ...  Hug, пусна ли кръвния - какво стана всъщност, .... и чул те Господ за 5-те +теста  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
KaRoLa  Hug
mecani браво миличка, много ми харесва настроението ти въпреки преживяното наскоро.Пожелавам ти всички предвидени подаръци да останат на заден план, пред един друг голям неочакван(очакван) подарък за теб и семейството ти  Praynig Praynig Praynig
Sluchoo честита рожба  baby_neutral
но док вярва, че ще се справим и с наличните плувци.
rendence ще се справите, трябва, къде, къде по фрапиращи случаи са успели ...... иииии никакви почивки от лекари ....  Naughty   Hug
vnd супер, няма да честитя, само  Praynig Praynig Praynig ехе, започна се и в новата тема
Блонди как е БТ днес ... има ли закъснение вече Thinking
sigma това наистина е ужасно ... ееее не мога да повярвам, е*ати скапаната държава в която живеем.
Всичко е с главата надолу, а снощи ми бе поднесено поредното доказателство че аз съм НИКОЙ, НИКОЙ  в най-тъпата и скапана държава, като след 6 часа чакане пред секцията за гласуване най-безцеремонно ми беше отнето конституционното право на глас.Не си чувствам краката от снощи защото секцията беше на открито и просто нямам думи ....

Общи условия

Активация на акаунт