Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 743
  • 717
  •   1
Отговори
# 600
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
мадам тиква, честито  Hug Леки и безпроблемни 9 месеца! Накрая чакаме едно/или 2/ здраво/и/ бебче/та/  Peace

# 601
Добро утро.

Браво, Тикве Hug Hug Hug Hug Hug Hug Още веднъж ЧЕСТИТО и леки  Hug месеци Hug

БениHug

# 602
  • Sofia
Тиквеееее, честитоооооо  bouquet  bouquet  bouquet
Много лека бременност ти пожелавам и след 9 месеца едно сладко здраво бебе  Hug Praynig

# 603
  • Burgas, Bulgaria
момичета извинявам се за всички истерии по крaй мен до сега...аз съм много емоционален човек, а в момента най-близките ми хора са далеч от мен и не мога да тормозя никой от тях.....та за това така.....и знам, че прекалявам понякога ......
благодаря ви за подкрепата ......
Наистина пожелавам на всички от душа и сърце да видят заветните две чертички .....и удвояващ се ЧХГ  Laughing

# 604
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
момичета извинявам се за всички истерии по крaй мен до сега...аз съм много емоционален човек, а в момента най-близките ми хора са далеч от мен и не мога да тормозя никой от тях.....та за това така.....и знам, че прекалявам понякога ......
Наистина пожелавам на всички от душа и сърце да видят заветните две чертички .....и удвояващ се ЧХГ  Laughing

На мен пък ми трябва точно такъв емоционален човек  Simple Smile Усещам емоциите ти и се вълнувам заедно с теб  Hug

# 605
  • В градината...
О, мадам тиква, при нас като няма емоции, поне на чуждите да се порадваме  Peace

# 606

На мен пък ми трябва точно такъв емоционален човек  Simple Smile Усещам емоциите ти и се вълнувам заедно с теб  Hug

И аз така!Така се успокоявам, че не съм само аз истерична Simple Smile

# 607
Добро утро, прекрасни,  Heart Eyes Криско цяла нощ го боля корем и не спахме, та сега сънена и уморена сядам да ви чета.

Ренденце, стискам палци на 1-ви да има някой голям вече фоликул.

Пуфке, не могат с ехограф да се видят дали са проходими тръбите  Peace

Зузи, прегръщам те силно и продължаваме напред,  Hug за лъвчета и девички. Аз се нареждам за дева, да ми станат 4 вкъщи  hahaha

Зазу,  Hug миома не е големинта на матката, нещо не сте се разбрали явно  Thinking

Чери, нормално е да има втора бледа черта, да.  Peace

Атадарче, майка ми с нейна приятелка бяха 4г секретарка и кмет съответно в Искър, и сестра ми работеше там  Hug

Тиквееее, браво  Hug Heart Eyes Hug

Аз съм в 5 при доки, стискайте палци всичко да е наред. То, не че има причина да не е наред, ама знам ли  Tired

# 608
, ЧЕСТИТО

# 609
  • Варна
Тиквичке, още веднъж честито и леко бременеене до финала! Hug Hug Hug

Зузи,  Hug Hug Hug

Месечинке, радвам се да те видя. Hug

Ренденце, стискам палчета за следващият преглед. Praynig Praynig Praynig

БлондиPraynig Praynig Praynig

# 610
Месечинке много благодаря за информацията, сега със сигурност ще чакам чист ден  Hug
Мадам тиква   bouquet
Блонди  Praynig Praynig Praynig

# 611
О, забравих да ви се похваля, че снощи ме избраха от 3000 жени да танцувам на сцената със сладурите с хубавите тела, имам снимки с автографи и снимки с тях за спомен, голямо шоу  Laughing  Party

# 612
Зузи, много  Hug Hug Hug Hug

Тикве
, знаех си, знаех си!!!  newsm44 Честито и лека бременност с прекрасен финал!   love001

Блонди, стискам палци всичко да е наред!  newsm10

# 613
  • Варна
Добро утро   bouquet
Зузи, няма да казвам нищо, само ще те  Hug А за лекаря,  при когото ходиш мога да кажа само хубави думи. За мен е най-прекрасния лекар във Варна. Бъди спокойна, в сигурни ръце си!
Тикве,  Hug
Ренденце  fingerscrossed
Месечинке липсваш  Hug
Блонди, честита ти количка, да си я караш със здраве и безаварийно  Mr. Green
Слънчо, малкия Калоян е прекрасен!
Аз от Понеделник съм с много силни болки в стомаха и от никакви лекарства на ми минават Sad Утре съм на лекар да видим какво още ще ми намерят  Confused
 Hug Hug Hug за всички

# 614
  • Велико Търново
Сарния, да се омита тази твоя стринка и с нови сили след това  Hug
Петеса, как бе, жена, всяка сутрин най-съвестно нанасям всичко  newsm78
Мравчи, и аз ги мразя  Mr. Green
Тиквичке, айде вече спокойно да си бременееш  Hug Heart Eyes
И няма какво да ни се извиняваш - всяка една от нас истерясва от време на време (или почти през цялото време)  Laughing Laughing Laughing
Блонди,  fingerscrossed fingerscrossed
ВК, недей така де - нищо няма да намерят  Hug Всичко ще си е наред!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт