Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 743
  • 717
  •   1
Отговори
# 585
  • Северозапада
Добро утро!
Зузи  Hug
Мадам Тиква  fingerscrossed
Ренденце,  Praynig да се появи този фоликул, ако не - следващия месец да е твой
Най-много мразя двете седмици след О (при мен са горе-долу толкова). Първите минават бързо - М 6-7 дни, още толкова  luvbed и като се почне след това едно чакане и симптоми  Crazy. Направо се побърквам.  Ама ако и този месец няма нищо, направо звъня и ни записвам часове в някоя клиника  Crossing Arms. Сериозни или не, откакто не се пазим си мина година  ooooh! Мрън
Пуфе, благодаря за здравословната закуска   chef
Хубав ден!

# 586
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
*starlet* не съм съгласна, че в Токуда само тези двете водят ЖК по каса, това че моите "любими" от регистратура така твърдят си е лично техен проблем... мен по този начин ми връщаха надвзети пари... аз не ходя нито при Евтимова, нито при Живкова, но пак съм по каса и не плащам за изследвания, които се поемат  Peace
blagovesna честито розов щъркел  Hug
zuzi_79 ти си силен човек, ще успееш  Praynig Hug
Etigra успех на док.  Praynig Hug
Slanchooo много е хубав  Hug
rendence  Praynig Hug
Месечинка виторога радвам се да те "видя" пак сред нас  Hug
Плодче палци за другата седмица  Praynig Hug
fizi честити две чертички и лека Simple Smile  Hug
ох, който си седи у дома, после чете с часове  Laughing
Лек ден на всички Simple Smile

# 587
  • Варна
Sigma, Бени Hug
Ренденце,
чела съм, че една от теориите (недоказана, но все пак теория) за възникване на ендометриоза е, че менструалната кръв се връща по тръбите и изпада в коремната кухина, заедно с еднометриални клетки от матката. При хидротубация или ЦС би станало точно това - остатъчната кръв би се върнала обратно по тръбите с контраста. Факт е, че такова обратно (ретроградно) движение се среща при много жени, когато са в цикъл, а не всички развиват ендометриоза. Но все пак бих изчакала чист ден, едва ли е случайно, че във всички публикации, на които съм попадала изрично се натъртва на това.
pufpafka,
няма как на ехо да се види проходимост Confused Евентуални външни сраствания - може би, и то само като предположение. Но да се постави диагноза - твърдо не. Вътрешното състояние на тръбата пък съвсем няма как да се установи. Аз съм обратният случай. На мен няколко лекаря са ми казвали през годините, че е възможно да имам срастване от едната страна, накрая бях приела за факт, че сигурно имам. След цветна снимка пак един лекар каза, че така като я гледа - прилича на срастване. Накрая се престраших за лапароскопия - е, оказа се, че всичко си е перфектно Crazy Не че има полза някаква де, ама все пак си е успокоение Mr. Green

# 588
  • Burgas, Bulgaria
917
от 381.9 на 917

# 589
Всичко което казва Месечинката е точно така  Peace.
Тикве, тий бебета да не са две  newsm78

# 590
  • Sydney
мадам тиква оле! честито тогава съвсем официално Simple Smile

# 591
Браво Тиквеееееееее- товар ми падна от плещите да знаеш  Hug  Hug  Hug

# 592
  • Габрово
Зузи,  Hug Hug Hug. Чудесен дух имаш и чудесен лекар, ще успеете.

Тикве, поздравления  Grinning.

Слъчно, много хубав малък Слънчо си имате  Heart Eyes.

Ети, Месечинко  Hug Hug Hug Hug Hug.

Ку4о, духовни близнаци сме ние  Whistling

# 593
  • Северозапада
Тикве, тий бебета да не са две  newsm78

Доколкото си спомням, се е случвало
Мадам Тиква, еми да ти честитя а  Grinning

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 10:50 от ant G

# 594
  • София
Здравейте Simple Smile!
*starlet* не съм съгласна, че в Токуда само тези двете водят ЖК по каса, това че моите "любими" от регистратура така твърдят си е лично техен проблем... мен по този начин ми връщаха надвзети пари... аз не ходя нито при Евтимова, нито при Живкова, но пак съм по каса и не плащам за изследвания, които се поемат  Peace

Здравейте,извинявам се за нахлуването.Преди и аз пишех в тази тема и понякога я наглеждам. На първа страница ме има,но си смених ника поради разни причини.

Искам да питам benitabeni при кой лекар ходи по здравна каса.И аз знам ,че само Евтимова и Живкова водят така и доста се очудих на нейните думи.

мадам тиква -честито.Безпроблемни 9 месеца ти желая.

# 595
  • Sydney
mikimik ходя при д-р Колева  Peace има и други по каса, просто от регистратура не казват  Peace

# 596
Населението на  Бургас официално днес нарастна с едно бъдещо човече  newsm18 newsm18 newsm18 Много сме, силни сме  Joy Честито Тикве, безпроблемни 9 месеца ти желя и пуфкав резултат накрая   bouquet

# 597
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Браво Тиквичке, хайде честито   bouquet и никаква болка и кръв вече, че ...

# 598
   МАДАМ ТИКВА  СТРАХОТНА НОВИНА!!!  bouquet сега се чувстваш по спокойно нали !  bouquet

# 599
  • София
mikimik ходя при д-р Колева  Peace има и други по каса, просто от регистратура не казват  Peace

Много странно,отивам в темата на Токуда да проверявам.
Иначе аз почвам май да се настройвам за вълна 2-ро дете,въпреки,многото минуси,че сега не е момента,се хващам,че все по-често мисля,а и половинката само ме навива Crazy.Може скоро да се върна във вашите редици Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт