Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 743
  • 717
  •   1
Отговори
# 570
Зузи все някога ще успеем !  spoko  Hug Hug Hug

Зузи, все някога ще успеем!!!  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug Ти си много силна и ти се възхищавам.

Аз пък съм бременна в главата  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha
НЕчаках на 24ти, имах силни болки  в гърдите, гадене, виене на свят, подут корем. После започна леко зацапване и днес вече си има кръв. Тест не си правя защото няма смисъл от тест. Ще се наблюдавам и предполагам, че ако се изчистя хубаво сега, ще има следващ бебеправещ маратон другия месец, което не звучи никак зле, особено сега както се застуди времето даже ще е по-приятно, пред камината Simple Smile  Joy hahaha Joy hahaha

Физи - честит положителен тест и леки, щастливи 9 месеца!

Слънчо - нямам думи за прекрасния бебок!  Hug

Етигра - прекрасни новини за ритничетата, много-много ти се радвам!

Ренденце успех!!!  Hug

Аз си направих един шарен сладолед в купичка и няма да изпадам в униние, ето и за вас:
А довечера ще си пийна чаша вино, наздраве!

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 01:56 от Sarnia

# 571
  • София
Дубрутруууууууууууууу
много съм отнесена  Crazy Честито на именниците и всички празнуващи вчера  bouquet
Вчера свърших работата в общината / Блонди - Искър/ само за час и половина Crazy оказа се, че документа за който ви говорех вчера за семейно положение, за който се ръснахме 10 кинта не трябвал #Crazy при все, че точно там ми издиктуваха всички необходими документи ooooh! мъжчето се оплакал на работа и една колежка казала, че и тя сутринта си е уреждала детските и на нея не и го поискали тоя документ Joy ама и тя го имала изваден, защото си преписала необходимите документи от нета Crazy то по - добре на смях да го обърнем, че иначе ....
imam nadejda странна работа, никой не ми е казвал, но преди дни имах киселини / тая бременност да чукна на дърво ми е за втори път Rolling Eyes/ и ми се прииска карамелен бонбон - мъжчето ми се захили, че ще умра така - той непрекъснато е с киселини, но факт изсмуках един бонбон и ми мина Crazy помислих, че съм нещо сбъркана, но явно не само при мен работи Peace
SlunchoO прекрасен е малкия принц пу пу пу да го наакат кокошките Mr. Green да ви е жив, здрав и много, много щастлив Praynig Hug Heart Eyes
Etigra Честити ритничета Peace и успех и само хубави новини от ФМ - да минеш да споделиш после Praynig Peace Hug
Блонди Честита придобивка със здраве да си я возиш, на хубави места да те заведе и бързо да ти отеснее Mr. Green Hug Heart Eyes
zuzi_79   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
pufpafka честито за доктора - това е много важно Peace тръби няма как да се вият на какъвто и да е ехограф Rolling Eyes за целта се прави хидротубация, цветна снимка или лапароскопия Peace
мадам тиква стискам палци за теста днес Praynig Praynig Praynig
rendence   Hug Praynig Peace стискам палци за положително развитие другия преглед Praynig Peace Hug
daninceto   Hug Hug Hug
Cherry Mam теста за О е положителен при еднакви или по наситена тестова линия. иначе да нормално е да си я има втората черта бледа няколко дни преди О показва че хормона започва да се насища Peace
налага се да прекъсна със сутрешния кеф Rolling Eyes дзверо се събуди и отказва да заспи #Crazy снощи с триста зара в 12 заспа а сега от 6 е кукнал #Crazy
желая ви усмихнат и успешен ден Peace Hug Heart Eyes

# 572
ЗУЗКОО  Hug Hug Hug

# 573
  • София
Добро утро момичета.
Аз като някой караконджул пак се надигнах в 5,30ч  Tired
Зузи- много ,много съжалявам и ....незнам какво да ти кажа.Надявам се ноември да е твоя месец  Hug Hug Hug
Отивам да се приготвям за работа
Весел и усмихнат ден на всички ви
 Hug  bouquet

# 574
момичета,  Hug Hug Hug Hug на всички,   Praynig Praynig Praynig на нуждаещите се и едно клипче за разведряване.  дано повдигне духа, мен лично много ме радва   Joy hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=I5s1QNfXGn4

хубав и слънчев ден от мен!

# 575
  • Варна
Еххх, Зузе hug Понякога смяната на гледната точка е решаваща, дано този лекар да види нещо, което другите не успяват и следващия път всичко да е наред докрая.
Ренденце,
планът за следващия месец е супер, само 5-ти ден не е ли прекалено рано за ЦС? Напълно чист ден ли ще ти е?
При мен нищо ново и няма изгледи нещо да се промени, затова и не пиша. Но чат-пат ви наглеждам Laughing

# 576
Добро утро и от мен.
Хайде някой с нещо да се похвали ....
Тиквее стягай чантата и отивай на кръвен, че сън не съм спала заради теб.
Зузка, как са днес нещата мила?Как се моля за теб да знаеш....
Лек ден на всички.

# 577
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Тикве Praynig Praynig Praynig

Зузи, ам ти как всъщност реши в 9 вечерта, че вече няма бебе?  Thinking, кой те прегледа? И защо чак във вторник си при док?
Зузи, във февруарската темичка една от мамите е със следната история: 10 месеца опити за второ, нередовен цикъл. Към 20.5 й идва уж цикълът, ама със обилно кръвотечение, съсиреци, болки и всички екстри. Свършва й, минават няколко дни и започва да й се гади, да й се спи и други. Усъмнява се и купува тест, който е силно положителен. Тича веднага на лекар и той й казва, че е бременна в около 6-та седмица, имала кръвоизлив, но плодът е оцелял. След още един месец се случи същото с нея. Плодът пак оцеля. Сега е вече в края на 6-ти месец. С тази история не искам в никакъв случай да ти вдъхвам празни надежди, но ето, че такива неща стават.
Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Ренденце миличко  Hug за другия месец  fingerscrossed Praynig, все пак има подобрение при лигавицата от 4,5  на 7 мм, а като има и план ...

Пуфпафке, чудесни новини, сега само остава да се успокоиш и бебето ще дойде  Hug

Блонди, честито   car003

Яже от 4 дена не си нанасяла БТ  Naughty, къде дават така Crossing Arms

Cherry Mam виж за какво става дума

# 578
  • Сливен
Привет и от мен,
Niya_Petrova , честит празник на патерици,че вчера вечерта не съм влизала, не знаех,че и Видин има празник на Димитровден  Hug
Зузи, Hug Hug Hug, един съвет от мен(както казах и аз съм имала случай в който се изчистих сама след спонтанен аборт) - когато ти спре кървенето,един-два дни след това направи тест за бременност, ако е останало нещо той ще отчете  бременност. Това ми го каза една лекарка когато аз отидох преди почти 6г. с кървенето. Аз така разбрах, че всичко се е изчистило, дори не съм ходила на лекар, изчаках един цикъл и после вече бях бременна. Успех ,миличка, с цялото си сърце ти пожелавам успех другия път.

# 579
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
ЗузиHug Hug Hug Силни прегръдки за едно силно момиче  Hug Следващия месец е твоя, сигурна съм   bouquet

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed За всички нуждаещи се  Hug

# 580
Божкей, кой виждат очите ми Shocked.
Моля те  Praynig Месечко не зачезвай така. Партизанке такава, много ми е мъчно за теб.

Зузе,  Hug

# 581
Ренденце скъпа, в идентичен на твоя цикъл на 26ти ден от МЦ правихме инсе на появил се от нищото фоликул, така че не губи надежда Hug

Дано дано дано Simple Smile Благодаря ти за успокоението. И аз се надявам, че на 19-ти ден МЦ ще има нещо, защото редките случаи, в които съм имала О (без лекарства) винаги е била на 22 ден

Дори сме на крачка от успеха, Ренценце!  Mr. Green Hug

Peace Mr. Green  Hug

Сарния подсети ме че в фризера имам два сладоледа, които взех преди около 3 седмици и все ги забравям  Crazy
Атадар много се радвам, че си свършила работата в общината. Това висене по държавните институции е направо кошмарно  #Cussing out  
Месечинке едва ли ще ми е напълно чист, ама док каза на тогава и аз слушам  Mr. Green . Само, че няма да правим ЦС, а хидро нещо си  Thinking , не знам дали има значение  newsm78 и даси кажа много се радвам да те видя отново, последните месеци ни беше позарязала малко  Mr. Green, надявам се за напред пак да пишеш  Hug
Петесса и аз си мисля, че лигавицата определено е доста по-добре от предния път  Hug

Благодаря на всички момичета за стиснатите палци и съпричаността   bouquet
Лек и усмихнат ден  Flutter

# 582
  • София
Добро утро.
zazu1 миомата си е миома не е състояние на матката майка ми има и постоянно я следят дали расте , явно не си разбрала правилно доктора .
Ами аз изрично питах 2-3 пъти, защото не го разбрах съвсем за тази миома. Не каза да вижда някакви израстъци или нещо такова, каза голяма матка (миома). Вчера се порових из нета. Пише, че миомата е най-разпространения тумор, но няма нищо общо с тумор  newsm78. Просто трябва да се взема цитонамазка не веднъж годишно а 2 пъти, за да се следи, да не стане проблем. Има го при 20-40% от жените. Характеризира се с по-тежък цикъл- 7-8 дни и по-обилно кървене с ... парчета  Embarassed. Което общо взето си е при мен положението от край време. Приемала съм го за нормално, защото си ми е редовен цикълът, боли ме само първи ден и знам, че при всяка жена е индивидуално (продължителност и начин на протичане). Питах лекаря какво е притеснителното на тази миома- той каза, че може да е появи кръвотечение извън цикъл и да не спре. Но да чукна на дърво, до сега не съм имала такива проблеми.
Извинявайте, че съм толкова обстойна, просто се чудя доколко е притеснително това нещо  Rolling Eyes.

# 583
Доброоо утро момичетааа   bouquet
ще ви сервирам кафенце и закусчица

И ам исках още снощи да попитам как така зузка разбра без преглед, но пък от друга страна мисля че жената си ги усеща тези неща, майчински инстинкт лище го наречете, шесто чувство или женска физиология, но когато в тялото на жената се случва нещо обикновено тя усеща още преди медицинските факти да са на лице, така мисля аз. Понякога обаче и тревожността ни обърква тези приемници и е хубаво да се доверяваме и да търсим лекар  Rolling Eyes Hug

Блонди, честита бричка и аз много ги харесвам този модел колички, точно като за жена е -сладка и компактна  Mr. Green

Атадрче и аз така си мислях, ама защо ще ми го казва, на места чета че не може да се види на други места чета че е възможно и че и други лекари установяват някакви сраствания по време на такъв преглед, но нищо съвсем конкретно сякаш не намирам по този въпрос и смятам следващият път като отида при лекарката да я попитам как  видя тръбите, че са проходими и като ме гледа и ако наистина се виждат да ми покаже какво се вижда  Thinking , а сега верно трябва да се успокоя, според всички това ми е основният проблем, явно съм се пренапрегнала и имам нужда най-вече  от спокойствие  Grinning

Чакам тиквито днес да извади и един хубав кръвен тест и ще ви следя за още хубави новини  Hug

# 584
  • Sofia
Добро утро, момичета!
Нека си пожелаем един много хубав, усмихнат ден, с поне 3 положителни  EFP и мнооооого хубави новини newsm10
Тиквеее, марш на кръвен тест  smile3513

Общи условия

Активация на акаунт