Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 743
  • 717
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Zuzi, истински ти се възхищавам  Hug Hug Hug

# 556
  • София
Зузи, съжалявам. Пожелавам ти нещата да се случат следващия път и да нямаш такива неприятни емоции  spoko
Блонди, честито возило. и сори за лелята, ама като гледам от скоро правите опити, та няма страшно, просто ще чакаме лъвчета, а не рачета  Laughing.
Физи, честито   bouquet.
Аз бях на док. днес - да вземем микробиология или както се казва там и да видим наред ли е всичко, че съм леко стресирана по темата. Искам да разбера ще бебеправим ли най-накрая от следващия месец или ... За първи път ходя при този лекар. Доста съм впечатлена. С едно натискане на корема ми описа какъв ми е цикълът. Каза че съм имала по-голяма матка (миома), ако правилно разбрах. Винаги съм си мислила, че миома е нещо друго  newsm78, но тепъпрва ще ровя из нета. Резултатът от това е, че е препоръчително два пъти годишно цитонамазка, а не веднъж.
Иначе резултатите ще са ми готови понеделник и без друго чакам лелята тия дни. Препоръча ми и ендокринолог за проверка на щитовидната, но аз съм минавала и профилакитчни, и отделно разни други хормони, заради килограмите и знам, че там всичко ми е в норма.
Другото, с което ме впечатли док. е, че каза че в щатите чакат 15 дена след термин, а тук след  3-4 дена бързат да режат и че големината на плода не е такъв проблем, ако тазът си е широк. аз нали съм със секцио и се надявам да се пробвам за нормално с второто някой хубав ден  Laughing. Определено ме спечели  Peace.

# 557
Зузи, много, много, много силно те  Hug Hug Hug Hug
Зазу, радвам се, че и ти си открила своя док Hug
Ренденце, за 1-ви  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 558
  • Велико Търново
Зузко, и аз ти се възхищавам, но от това едва ли ти става по-леко (въпреки оптимизма ти)  Hug Но вече искам да ти се възхищаваме за прекрасно протичащата бременност, а накрая за страхотния финал. А знам, че ти го искаш най-много. Пожелавам ти да е скоро  Hug  Heart Eyes

# 559
Зузи , Съжалявам ! Прегръдки !  Hug

# 560
Зузи, съжелявам мила.
 Дори сега да си добре, ако ти стане криво пиши тук да те подкрепяме, ние всички сме съпричастни и ще се  опитаме да ти помогнем както можем  Hug

# 561
Мам*а му! #Cussing outЗузи,поредния удар,който те прави още по-силна.Хайде стига вече да сме сиилни,а!Хайде да сме малко слаби и да започнат да се случват хубавите неща. Crossing Arms Tired Силни гушки. Hug(много ми е тъжно Sad

# 562
Добре съм момичета, казвам ви! Просто се радвам, че се изчистих сама и вече гледам напред!

Дани, продължавам с оптимизъм, пък каквото е писано, не можем нищо да променим. Понякога се изморяваме, падаме, спираме за малко борбата, но после се осъзнаваме и пак някак успяваме да се надигнем. Какво пък? Имам прекрасен съпруг, който ме обича, имам родители, които са плътно зад мен, имам вас, имам доктор, на който вярвам, значи НЯМА НАЧИН ДА НЯМА НАЧИН!!! Едно бебе ли ще ни се опре? Ще дойде, и това ще дойде!  Mr. Green

# 563
  • Лондон/Пловдив
оХ Зузи като те прочетох ,че за трети път ти се случва ми стана много криво  Tired Може да има някакъв проблем който да трябва да отстраните за да не се получава така или просто лош късмет . Много силно ти пожелавам следващият път да стигнеш до финала с вързобче в ръцете .
zazu1 миомата си е миома не е състояние на матката майка ми има и постоянно я следят дали расте , явно не си разбрала правилно доктора .
Аз да ви попитам направих си тест(ову) да ги пробвам още като ги получих и имаше втора бледа черта , днес пак си напрвих да видя дали пак ще покаже бледа и пак имаше . Рано ми е за ову ,но нормално ли е да я има тази бледа чертичка и с времето ще потъмнява ли  newsm78 оф нищо не разбирам . Взех да се вкарвам във филми дали няма някакъв проблем

# 564
Чери мам, не си вкарвай филми.  щом е бледа, значи теста е отрицателен.  продължавай до две тъмни лентички

# 565
  • Видин
Зузи, радвам се че се чувстваш така, но на мен ми стана много гадно. Желая ти четвъртия път да завърши с пухкав финал Hug
Чери мам, положителен тест за О е когато двете черти са еднакво наситени Peace, нямаш проблем Peace

# 566
Милички, лягам си вече, че бебчо чака да бъде сътворен.
Чери мам чертите ще потъмняват с всеки изминал ден.Много зависи обаче какви тестове ползваш....дано не са клиър ову.
Лека и преносна и дано утре четем само хубави новини.Чакам и Тиквето утре с кръвния да се похвали.

# 567
Зузи все някога ще успеем !  spoko  Hug Hug Hug

# 568
Дори сме на крачка от успеха, Ренценце!  Mr. Green Hug

# 569
  • В къщурката на хълма на феите
Ренденце скъпа, в идентичен на твоя цикъл на 26ти ден от МЦ правихме инсе на появил се от нищото фоликул, така че не губи надежда Hug

Общи условия

Активация на акаунт