Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 755
  • 717
  •   1
Отговори
# 285
Яже, то си има спад, но не винаги можем да го хванем..... важното е да има ясна двуфазност, за да говорим за овулация. От това което съм чела, знам също че овулацията е в деня на най-ниската темп, срещу деня на първата висока температура от втората част на двуфазната графика.  ooooh! голяма философия, ама съм си назубрила урока  Laughing

Сега като ти гледам графиката pettesa от днес до следващите 48 часа, би трябвало да настъпи овулацията, та сега е момента да им сложиш едни 2-3 сърчица на графиката. Както прочетох в един друг подфорум тук, сърчице днес утре и в други ден-за разкош  Wink

# 286
  bouquet
Запис и от мен да ви следя в тази темичка от по-отблизо. В предната тема изобщо не успях да се
включа; до сега съм ви чела да наваксвам с новините.
Честито бебче Калоян на Слънчо! Желая много щастливи моменти на цялото ви семейство!

На всички, които не чакат - да не дочакаме!
На тези с  EFP - честито (тихичко и не толкова тихичко Laughing). А на тези от нас, които чакаме да видим положителен тест - скоро да ни се случи!
За всички, които имат нужда  Hug Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 287
Зузка, каквото има да става наистина ще стане, моля се от сърце за теб да е с положителен знак  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Не прочетох линка на Сигма  Blush Не мога да понеса повече ужасяващи новини от тези, които се развиват пред очите ми... Просто пускам предпазната клапа  Blush (току що прочетох и ужасната вест на Шарки)

Погледнах и последната спермограма на ММ, там на морфорогията само 11% спермита са нормални има над 80 % с дефектни глави  #Cussing out , но док вярва, че ще се справим и с наличните плувци.
Ренденце, ще се справите, 11% не е лош процент. Нашият беше 7%.
Лигавицата ти наистина е тънка, това ще да е от Клостила, и на мен така ми се отразяваше  Rolling Eyes
Стискам палци да тръгне доминант  fingerscrossed

vnd, дано!  Flowers Four Leaf Clover

ku4o  wavey Прескачай от орхидейското царство от време на време  Flowers Bouquet
Дано те катапултира този номер 13  Heart Eyes Hug Flowers Four Leaf Clover

Плодче  newsm66 Не можеш ли да си спестиш тази изборна галимация?? Айде, вече си избрахте кмет на първи тур, зарежи сега предизвестените президентски избори и си мъти хубавата точка дОма  Hug Ако си сигурна, че си 6-а г.с., не бързай за сърце, дай си още една седмица за по-сигурно. При мен се видя в 6 с. + 5 д.

pufpafka, най-известната билкова аптека в София е много близо до Централна гара, тъй че вероятно ще ти е удобно да я посетиш.
Цитат
Билкова аптека - специализирана - София

Тел. за информация: 02 / 983-60-03
Работно време: понеделник - петък 9.00 - 19.00 h, събота 9.00 - 14.00 h

shanel, няма такова нещо да прекъсва извънматочна бременност от само себе си заради това, че е извънматочна... Напротив - опасността се състои в това, че си нараства пл. сак като при нормална бременност и това може да доведе до разкъсване на тръбата, кръвоизливи и прочие гадости.

Тикве, абе няма ли един свестен гинеколог в този Бургас, бре....??  Rolling Eyes Толкова ли не може да намерят един сак на сума положителни тестове, 9 дни закъснение и липса на цикъл?!?

Леле, отдавна не се бях оливала с писането  Blush Ама днешният ден наистина е голям миш-маш от всякакви новини в темата. Дано всички завършат положително  Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 00:37 от Café con leche

# 288
  • София
Дубрутрууууу
Кашпичка ако ти се случва не за първи път не е лоша консултация с доктор Peace може да се дължи на нисък прогестерон Rolling Eyes
zuzi_79 силно стискам палци и не спирам да се моля, надявам и вярвам в скорошните хубави новини от теб Praynig Praynig Praynig Hug Heart Eyes
rendence   Hug Hug Hug все пак е 11 ден има време Rolling Eyes относно спермограмата ... консултирали ли сте се с Кацаров? 11 морфология не е толкова лошо Rolling Eyes може само някакви добавки или бъркоча на Хоуп и да му помогне Rolling Eyes
sigma потресена съм  Cry Hug Hug Hug
vnd   Hug Hug Hug темата имаше нужда точно от този пост  Praynig Praynig Praynig и точно от тази хубава новина Hug Hug Hug ха ха ха  че хубави вълнения и емоции по ред ще карам ... утрогестана може и да се пие, но дразни стомаха - според мен по добре вагинално Rolling Eyes, фолиевата си я пий, ако имаш болки - но шпа това препоръчват всички и все пак става въпрос за медикаменти и е хубаво да си се консултираш с доктор Peace а за преглед имай малко търпение на 6 ден от закъснение, може и нищо да не се види и да се вкараш в такива филми  Crazy по - добре да идеш по - другата седмица Peace Praynig Hug
мадам тиква всичко ще е наред - крие се сигурно бебето - от срамежливите е Praynig Hug Praynig
Блонди  Praynig Praynig Praynig
pettesa теста от вчера изглежда много положителен, а и тоя спад на Т говори за О днес - утре и то като по учебник Peace сега лИбов му е майката Peace
Плодчe ако според верния според теб калкулатор си 5 седмици и 3 дни - това реално е 9 - 10 дни закъснение - може би ще се види сак, но сърце едва ли ще се чуе Rolling Eyes трябва поне да си напълнила 6 седмици и да улучиш добър апарат и задапаратно устройство, но ако е 7  и 3 дни вече е друг филм Peace успех и те чакаме с хубави новини Hug Hug Hug вълненията и трепетите ти тепърва предстоят - дръж се!!!
ku4o   Hug Hug Hug
Кафенце най - добре си правиш Peace ама пусто любопитство и после ... Rolling Eyes Tired Crazy
дано днес вече няма и помен от лошите вести Praynig Praynig Praynig
желая ви слънчев, спокоен и вълшебен ден Praynig Hug Heart Eyes

# 289
Добро утро!!!
Закуска и кафенце Simple Smile

Сега и да ви наръся и се оправям, че трябва да се отправям към университета  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 290
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
ДОБРО УТРО
imam nadejda  Hug, благодаря ти, много вкусно, имах нужда от разведряване и малко прашец
Перуника  Hug, Яже  Hug, Пуфпафке  Hug , Атадарче Hug
благодаря ви за коментарите и подкрепата относно теста ми за овулация, но аз съм крайно отчаяна тази сутрин - БТ ми спадна още с 0,1.От утре ако не започне покачване ... направо не знам какво да си мисля  Tired Tired Tired

... а днес да правя ли пак тест, останал ми е още 1 бр.

# 291
Добро утро,  Hug

Моята рода я няма все още. Сутринта правих тест, но си е категорично отрицателен. После видях, че срокът му на годност е изтекъл април месец, ако има някакво значение изобщо  Tired Иначе трябваше в неделя вечерта да дойде  Thinking

Тикве, какво става с теб?  Heart Eyes

Петеса, ами направи го, нищо не губиш, така или иначе за другия месец трябва да купиш други. Стискам палци да отчете, не се шашкай толкова за Т°, знаеш, че там е трудна работа точното следене, с тия безброй изисквания  Crazy

# 292
ДОБРО УТРО!!!

Момичета и аз да се пооплача малко .
Цялото семейство ни тръшна гадния вирус с тоалетната и легените. Тоя път не знам от къде ни дойде . Връхлетя с пълна сила и ни смаза наред . Ако може ,пазете се .

ВНД  Praynig

СИГМА много тъжно , мир на праха и .

ЗУЗИ подкрепям те в решението ти да смениш док.

AТАДАРЧЕ   bouquet много си ранобудна

ИМАМ НАДЕЖДА мерси за кафенцето!

БЛОНДИ а леля ти по принцип редовна ли е гадината

# 293
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
imam nadejda мерси за богатата закуска и кафе  Hug
мадам тиква защо ли се учудваш, става дума за "любимия" ми Бургас... дано се "види" бебето, ако може иди на друг, не в близката поликлиника  Praynig Hug
pettesa ако трябва смени тестовете, тези clear view е ги харесвам Peace
ах да успеете с наличните  Praynig Hug
Плод че пак казвам, много зависи и от ехото  Peace всичко ще се види, чуе и роди  Praynig Hug
днес само хубави новини, ей  Laughing
Лек ден Simple Smile!

# 294
Добро утро.
Съжалявам, че съм ви разстроила вчера. 
Старлет, колкото и да нямате възможност намери 800 лева. Парите не са чаак толкова, на фона на един или не дай си боже два живота.   

# 295
  • Сливен
Добро утро и от мен, благодаря на Имама надежда - невероятна закуска, човек и да не е гладен, ще огладнене пред вида на тези вкусотии. Блонди дано лелята не идва  PraynigАз вече чакам моята да  си тръгва и да почва маратона  Grinning Хубав ден момичета Hug

# 296
Добро утро, момичета!

Аз минавам да турна една почерпка, понеже днес пораствам с една годинка!

# 297
  • Sydney
lolilita_ Честит рожден ден Simple Smile! много щастие и скоро да си мама  Hug

# 298
Лолиии, честито ти пълнолетие  Wink
Скоро, скоро да получиш най- хубавия подарък  Hug

# 299
  • София
Добро утро, момичета.
lolilita_, честит рожден ден. Пожелавам ти здраве и сбъднати мечти   bouquet.
Старлет, колкото и да нямате възможност намери 800 лева. Парите не са чаак толкова, на фона на един или не дай си боже два живота. 
Аз не съм съвсем съгласна. При първото раждане аз не бих избрала екип, дори и да имам възможност (финансова). Просто съм такъв тип човек, че подобни неща ме притесняват много и се чувствам по-зле от факта, че трябва да звъня на някой лекар по нощите и да идва заради мен  Embarassed. Наблюденията ми преди 4 години в Шейново бяха, че при доста момичета точно защото си бяха платили и ги мъчиха до последно за естествено раждане, после се наложи секцио и накрая си минаха през всичко възможно (имаше 2-3 такива случая). Бях проучила темите във форума и почти всички коментари на родилите без избор в Шейново бяха много добри.
Мислила съм за второто раждане - дай боже да има такова - може би ще е с избор на екип, защото съм със секцио (заради големината на плода, преносване, липса на разкритие, плодът не беше се смъкнал и лоши тонове), а искам да опитам да родя нормално, ако има предпоставки и без избор на екип, рискът да не ми отделят достатъчно време и търпение е голям. Но това са само размисли и сега не знам каква е ситуацията по болниците. Просто всеки трябва да си прецени за себе си как ще се чувства по-добре, а и какви са отзивите за болницата, в която ще ражда.

Общи условия

Активация на акаунт