Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 755
  • 717
  •   1
Отговори
# 300
  • В градината...
Лоли,
Блонди, да няма нещо?

# 301
  • Сливен
lolilita_ Честит Рожден Ден, бъди жива и здрава и много щастлива  bouquet  bouquet  bouquet

# 302
Зазу, моля те нека да не превръщаме темата в спор.
Снаха ми снощи отиде да види таткото. Каза, че не знае на кой свят е. Гушнал бебенцето и ....нищо. Най -вероятно няма да си прости цял живот че заради 800-900 лева детето няма да има майка.
Спирам до тук защото ми е много болно. Всеки нека прецени за себе си . Когато ми се случи да раждам ще си платя.

Отново се извинявам.

# 303
  • Варна
Лоли, ЧРД, мила! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!

Зузи, радвам се, че се реши да смениш доки. Hug

Тиквичке, подкрепям момичетата за кръвен. Praynig Praynig Praynig

Петеса,  Praynig Praynig Praynig

# 304
Доброо утро момииичетаа   bouquet
   Ама, че ужассс, днес бях решила да си направя прочистващ ден- само на чай мед и плодове, а вие какви вкусотиии сте сервирли- ужас, ужас  Laughing Mr. Green
Много благодаря за инфото за аптеките, вече се снабдих с чая- пратих направо мъжа да го купи и го почвам сега като го донесе  Simple Smile

lolilita_
Happy birthday!!! Здраве, най-вече ти пожелавам, сбъднати мечти и скоро -две черти   bouquet     Gift  newsm67

Аз днес, се чувствам по-добре, май преборих грипчето, ама вчера му ударих- ударно витамин ц, цитросепт и сок от цитруси, днес и утре смятам да изкарам на плодове и чай и мед, та всички гадини да измрат дано  #2gunfire #2gunfire . Няма да се давам точно преди овулацията да се тръшна.... smile3515

Дано днешният ден да ни донесе положителни емоции и повече добри новини от вчера  Praynig

# 305
  • Sofia
Lolilita Честит рожден ден! Бъди здрава и сбъдвай мечтите си!Желая ти прекрасен ден smile3525
pettesa аз не съм много веща с температурата, но някъде прочетох, че в момента на О, температурата е най-ниска и след това се покачва newsm78 Ако това е вярно Rolling Eyes значи нямаш причина за притеснение Wink Давай следващите два дена  luvbed и след две седмици  EFP
Успех мила!

# 306
  • София
Здравейте момичета
Честит рожден ден  Лоли ! Желая ти едно ,едничко - успех във всичко!!!
Блонди - дакато я няма лелята има надежда- или пък другия месец,ама по-добре този,че тако гледам децата ни са си набори- и бебетата да са ни и те ...да се засичаме "бабичките" из отчетните.Късмет и стискам палци  Praynig
Да ви питам момичета- мога ли сутрин да го взимам през устата Утрогестана,че не лежя дълго време след като го сложа и ...като скоча да ходя до тоалетната- гледам половината останал по Т.хартия
Вечер си го слагам и няма проблем но сутрин....
Лек и усмихнат ден
 Hug

# 307
Лоли Hug Hug Hug
Честит Рожден Ден-пожелавам ти много здрве,много обич и много прекрсани моменти newsm51 newsm51

п.с- а на др пловдивска среща с тумбаче Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

# 308
  • Sydney
vnd може да го вземаш/пиеш, но вероятността да ти се повръща от него е голяма  Peace
sigma  Hug Hug Hug

# 309
  • Габрово
Лоли, честит роджен ден newsm51. Желая ти тонове щастие и бебета, колкото поемете  Hug.

Ку4о, много се надявам да зарадваш половинката с мечтания подарък. За нечетенето те разбирам напълно. А, 13 винаги ми е било късметлйско число  Grinning. Ето ти и малко късметлийски прашец   babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7.

Хубав ден на всички  Grinning.

# 310
Лоли ЧРД да си жива и здрава и скоро мама  Hug   bouquet
ВНД нормално е да изтича - всички свещичкоподобни са така  Rolling Eyes
Петтеса тестове за О се правят от минус до минус, а относно температурата тя може да се покачва постепенно до 5 дни след О, а не изведнъж.
Благодаря момичета за разяснението, 11% ми се струваше безумно малко, но вие ме успокихте  Hug
Утре ще ви споделя какво става с моите фоликули, дали някой е потръгнал да наддава  Mr. Green
Желая ви лек и усмихнат ден  Heart Eyes Hug  bouquet

# 311
Лоли, мило момиче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! Бъди здрава, много обичана, уважавана и щастлива жена ! Желая ти от сърце през тази твоя възраст , която навършваш именно ДНЕС , да станеш майка на прекрасно дете. ПРекрасен ден и много усмивки !

Sigma - 800-900 лева, а реално ако се замислиш, жената си е отишла, не заради парите, а поради съвсем друга човешка гледна точка, което прави нещата още по-мъчни. Hug

Vnd- почва да ти става лошо и можеш да "изгубиш козите някъде", така че ако си в домашна обстановка не е проблем, поне така мисля аз.

# 312
  • Пловдив
Добро утро от мен   bouquet Hug

imam nadejda, от всичко си взимам   chef

pettesa, направи го вместо да се чудиш  Wink

ELIL11
, бързо оздравяване на цялото семейство  Praynig

lolilita_
, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet  bouquet  bouquet Бъди здрава, весела, щастлива и много скоро МАМА  Heart Eyes Hug

И да спомогна за положителния прираст в темичката
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 313
Лолилита, честит рожден ден, много здраве, щастие и бебета   bouquet

vnd, не само че са набори, ами май са и с няколко дни разлика  Simple Smile (23-ти август е Криско). Много се радвам за теб, ама чакам да дадеш карт бланш за честитки  Laughing Hug

Сигма, за голямо съжаление и да си платиш, гаранции пак няма  Sad

Перуника,  Heart Eyes според мен не, признаци - никакви, тест - отрицателен  Tired Изпокарах се с мъжа ми по въпроса тестове за бременност, кога се правят, че сме били луди, нетърпеливи и подобни неща, като че му разбира гагата от тия неща, наревах се едно хубаво и сега съм кисела и нервна  Crossing Arms

# 314
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Lolilita  smile3510, жива и здрава да си и скоро в някоя отчетна

Блонди, еми щом е така изчакай още 2 дни  Praynig Praynig Praynig Hug

toni_St  Hug,  Laty  Hug, rendence  Hug, Doni M  Hug

Общи условия

Активация на акаунт