Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 743
  • 717
  •   1
Отговори
# 540
  • Burgas, Bulgaria
Ренденце  Praynig Praynig Praynig

# 541
# 542
Ренденце мислим те да знаеш, знам каква емоция е да го видиш, че се готви и аз днес така се радвам, че си го видях фоликулчето долямо и растящо и дано те споходи и теб тази новина  Praynig Praynig Praynig

# 543
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ренденцеfingerscrossed  Praynig

# 544
Благодаря за палците. При мен нещата са същите като предния преглед  Tired Нито един от фоликулите не е мръднал и с 1 мм от тогава. Лигавицата вече е 7мм, но за док пак е тънка  Confused. викаме на 01.11 да видим дали пък тогава няма някой да е пораснал  Praynig .
Иначе начертахме план за другия месец: На трети ден хормони, на пети проходимост на тръби и от пети почваме стимулация с инжекции (не каза какви инжекции).
Зузи знам че ще победим все някога  Hug
целувам ви и отивам да си сготвя на ММ  Crazy

# 545
Ренденцие нищо мила, важното е че си действате с лекаря и дано на първи се покаже някое фоликулче да расте  Praynig

Момичета, днес лекарката като ме гледа на 4д ми каза нещо за тръбите- че били проходими  Shocked та сега изпаднах в чуденка, като се прибрах и преосмислих как мина днес, възможно ли е от този ехограф да се види. Верно и аз като гледах изображението наистина е много добро, наистина за пръв път виждам и разбирам всичко и то в такава точност и гоемина ама как така пък видя и тръбите ми е чудно  newsm78

# 546
Ренденце, до първи има време, а и когато има план, нещата са малко по-различни Wink Ще се нареди всичко! Hug

# 547
  • Велико Търново
Честито на всички празнуващи на днешния ден  Heart Eyes
Чери, Блонди, честити ви таратайки  Laughing   bouquet Блонди, това е една от любимите ми коли  Heart Eyes
Физи, честити две чертички   bouquet
Атадарче, имам чувството, че нарочно са направили толкова усложнена процедурата, за да се отказват хората  ooooh!
Слънчо, страхотен разказ, а Калоян е голям сладур  Hug Да сте живи и здрави   bouquet
Плодче, най-добре си решила  Peace
Етигра, още много сладки ритничета да получаваш  Hug
Зузе, аз стискам палци за вариант 1  Hug
Шехина,  fingerscrossed
Пуфпафка, вече си крачка напред към заветната цел  Hug
Тиквичке,  fingerscrossed за утре
Ренденце, дано до 01.11 да е пораснал някой герой  Praynig

Оффф, току-що даваха репортаж за 19-годишното дете (защото за мен си е дете), за което Сигма каза, че е починала  Cry Няма такава трагедия! Разплаках се докато гледах smile3518 Срам ме е, че живея в такава страна (почнах малко като Стефан Данилов)  Tired

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 19:27 от баба Яжка

# 548
  • Видин
Атадарче, не ти завиждам за бюрократщината която те чака. Аз най-много мразя да се занимавам със социални #2gunfire
Роксана, и ние имаме днес празник на града, само че не е Сливен, а Видин Mr. Green
Петеса, Имам надежда, честит имен ден на бащите ви. Много да ви радват и да са най-добрите дядовци Hug  bouquet
Слънчо, просълзих се от разказа ти. Отново честит ти син Калоян. Много да ви радва и винаги с такова умиление да гледаш любимите си мъже сутрин Heart Eyes
Етигра, честит имен ден на мъжа ти. Много ти се радвам на лентичката Blush Heart Eyes
Блонди, Чери мен, Честит ви возила и сервиз да не видите  bouquet Mr. Green
Блонди, със "смърфчо" наистина ще ти е трудно да возиш баткото на училище и бебо Whistling Mr. Green
Зузи, стискам ти силно палци и се моля все още да има някой в теб. Ще следя за новини. Възхищавам се на силата и оптимизма ти Hug
Яжке, и аз гледах репортажа, и направо се  Thinking абе нямам думи. Сила за близките й и бебчето Praynig

# 549
  • Пловдив
Ренденце, едано на следващия преглед да си приятно изненадана  Praynig Praynig Praynig

Зузи, и теб много те мисля  Thinking Praynig Praynig Praynig

# 550
Ренденцие нищо мила, важното е че си действате с лекаря и дано на първи се покаже някое фоликулче да расте  Praynig

Момичета, днес лекарката като ме гледа на 4д ми каза нещо за тръбите- че били проходими  Shocked та сега изпаднах в чуденка, като се прибрах и преосмислих как мина днес, възможно ли е от този ехограф да се види. Верно и аз като гледах изображението наистина е много добро, наистина за пръв път виждам и разбирам всичко и то в такава точност и гоемина ама как така пък видя и тръбите ми е чудно  newsm78

Ако можеше да се вижда проходимост на тръби на 4Д, нямаше да има нужда от цветни снимки и лапаро, които не са хич евтини...
Мисля, че лекарката е прекалила...
Нека по-запознатите споделят също.

# 551
  • София
Много сте изписали за цял ден,бе момичета!
Аз днес не успях да се включвам ,че приключване на месеца в бачкането ,шефката не е ....и е кисела  #2gunfire та гледах да посвърша малко работа.Киселините са по-добре от вчера ,тъпча се с портокалов сок- абе чудно жиУтно съм - като забременея все портокалов сок ми се пие,а аз иначе не го обичам- това първо ме усъмни ония ден да си призная  Hug
Честито за новите "брички",момичета- с кеф да си ги карате и безаварийно.Така и аз искам малка количка,ама нали аз съм шофьора в семейството,сега ми купиха комби- но и то си има предимствата- тъпча си всичките обувки като тръгна за седмица някъде Mr. Green
Ренденце стискам палчета
Зузка- с теб съм- само положителин мисли  Hug
Слънчо- страхотен сладур и с такова хубаво име- да ти е жив и здрав   bouquet
Физи -   честити две чертички
  Стискам палчета на всички нуждаещи се - най вече на Тиквичка за утре  Praynig Praynig Praynig
Лека нощ момичета и розови сънища  Mr. Green Hug

# 552
Току-що всичко приключи, няма вече бебе. Добре съм и продължавам напред, заредена с неизчерпаем оптимизъм. Ми няма да падна пък! Във вторник съм при док да видим как са нещата и да му занеса един куп изследвания и да видим какви ще ги мъдрим.

Така, че и ние ще сме за ноември  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Благодаря за подкрепата ви за пореден път!  bouquet  bouquet  bouquet

# 553
# 554
зузи    Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт