Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 445
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
А аз само се присещам за този и онзи, защо не пишат - например липсва ми Антоанета, като че и Жоржи спря да пише ... дано не се е обидила нещо..
Май целият Казанлъшки отбор се потопи някъде - и Антоанета, и Сенедра, и Леприкон...

# 316
  • В две тъмни очички
еления, ноеми каза, че е пуснала снимка сутринта! Провери да не е в спамовете, че я е пратила от g-mail

# 317
  • Велико Търново
Еления, и аз ти пратих от g-maila.

# 318
Еления, и аз ти пратих от g-maila.
И аз  Peace

# 319
И аз, и аз  Mr. Green
Това като вица за "плюл съм в кафето" hahaha

# 320
Е не е истина на 22 стр. и пак не успях да ви дочета.

За много болни бебета четох...да му се невиди и сезона  Sad всички да оздравяват бързо душички златни  Hug

Чопи, аз отдавна съм на работа (от април) ама нещо напоследък се загледах в един сериал и взех че свалих всички серии и не ми остава време за нищо.

НоемиHug Hug Hug като паднеш в дупка, просто спри да дълбаеш  Hug

Аз обикновено на есен съм много зле, но този път нещо са ми се бъгнали хормоните  Crazy

Мелона, а за университета имаш ли нещо на ум  hahaha ( шегувам се да не се обидиш) Просто видях себе си в твоите редове и се посмях малко  Hug

Ел този месец е качила 700гр. за разлика от миналия 60гр., обаче зъби-НЕ изчаках си чакалото за тия зъби и не само и коса няма  ooooh!

ЦелуФани от мен и като се откача от филма пак ще пиша  Heart Eyes

# 321
Сетила съм се нещо,та да ви питам доде не съм забравила Whistling/по-скоро софийските мами Wink/
За ясла и за ДГ нашия набор /2011/виждам,че още не може да кандидатства през системата.Та въпросчето ми е - за самостоятелните ясли някой подавал ли е молба на место newsm78 В системата пише, че след Нова година и за там ще се кандидатства през системата,ама аз да не пропусна нещо Crazy Ако трябва да се заредя утре пред яслата,че направо си е голяма мъка в СФ с тия заведения Crossing Arms

Hug

# 322
  • София
Адис, благодаря ти. За съжаление хич не са близо Sad Засега сме се насочили към еврейското, че е целодневно (до 18), а има и транспорт.

Рал, не, няма смисъл да се пробваш. Набор 2011 ще може да се записва чак в началото на следващата година.

# 323
Ети благодаря  bouquet Писах ти ЛС Hug

# 324
Рал, аз ходих още лятото, обиколих всички самостоятелни ДЯ наоколо. директорките не бяха още наясно с очакваните промени, но навсякъде ме увериха, че няма никакъв смисъл да оставям молба, при чакащи 120-150 деца във всяка, т.е. поне 2  г. в чакалнята и за нас..

Жу, целувки на Ел! Heart Eyes Hug аз пък съм се заровила в едни религиозни дебри.. форум православие в дира. всичко след това ми изглежда суета  Crazy  Laughing помага да не изтрещявам от безпаричие и притеснения кое как какво кога и по колко от февруари идната година с детегледачка, връщане на работа етц. Laughing

Ноеми, нашата дупка поздравява вашата, но доскоро обратно на пистата, мац Simple Smile

Ети, защо точно еврейското училище? най-близкият приятел на сина навремето го записаха там, детето не е с еврейски произход, но майката мнооого държеше на мястото като на някакъв status symbol, дето ще му обещае кой знае какво бъдеще, едва ли не. детето е напълно лишено от свободно време, учат безобразно много, нямат място в самото у-ще за спортуване и физическо възпитание и куп други неща, не искам да влизам в повече детайли, защото и така звуча надъхано.

# 325
  • Пловдив
Еления пратих снимка, ама май не стана  newsm78, ще ти пусна и на скайпа.

Тия мизерници пак ще вдигат базите изчисляване на обезщетенията за майчинство и болнични - пак от тях ще спестяват пари. Добре, че се отчетах вече с децата  Sunglasses

Ние пак сме болни, всъщност не са оздравявали . Виолета пие бисептол на хапчета, а бебчо е само на осцилококциум и проспан със синекод. Добре че поне нямат темп. И аз съм болна - дразни ме гърлото, и ми е променен гласа, но не е от викането по децата  Crazy

# 326
  • София
careener, аз социален статус не гоня. Но наистина учат много и има много здрава дисциплина. Това ще се отрази изключително добре на кифлата. И най-вече - учат цял ден и имат транспорт. А при двама работещи родители това е мноооого важно. 

Рал, и аз ти пратих ЛС  Hug

# 327
Бреййй сега разбрах, че след годинката нямало да взимаме 270 лв, а си оставали 240. Пак ни резнаха с един пакет памперси  #2gunfire

# 328
  • Велико Търново
Тия мизерници пак ще вдигат базите изчисляване на обезщетенията за майчинство и болнични - пак от тях ще спестяват пари. Добре, че се отчетах вече с децата  Sunglasses

И аз това си помислих, източих каквото можах.  Whistling  Mr. Green

# 329
  • София
Ноеми  Hug

И аз да не остана по-назад - Еления, аз също пратих снимка  Peace

Детска ясла - едва ли, като знам в Младост какъв наплив е. Лошото е, че и в частните положението не е розово.

За увеличаване на базата за изчисление на майчинството - подкрепям. За да получиш, трябва и да дадеш. Не ангажирам никого с мнението си.

Общи условия

Активация на акаунт