Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 436
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Аз бих попитала всички на 25-26-27 години, които тепърва стартират кариерите си какво са правили след като са завършили (обикновено на 22-23 г.) висшето си образование Wink
Пак ми мирише на спор.  Crazy
Учили са второ висше, магистратура, търсили са работа и още куп други неща.
Не мога да се съглася напълно с тези 2 години, но пък от друга страна ги оправдавам... и така. Раздвоена съм леко точно по тази тема.
Двете години би трябвало да решат частично проблема с обезщетението, когато имаш - един два месеца м/у двете майчинства или аз не смятам правилно, че вече ми се спи. Плюс това, вероятно ще е както в момента базата, за изчисляване на обезщетението е една, но изискуемият мин. трудов стаж ще е по-малък.

# 346
  • Пловдив
Добро утро!

Аз съм станала в 4. Бубчо пак си игра 2 часа и заспа, ама за 1 час няма смисъл да лягам Whistling

Бебеш майчинсвото си остава 240 и догодина, няма да го вдигат, независимо от "високата" мин. заплата.

Аз завърших бакалавър на 21 (тръгнала съм на у-ще на 6г., в "проста" гимназия и на 17 бях студентка  Simple Smile ), след това магистратура, но и работих. Осигуряваха ме на реална, прилична заплата. Но въпреки това си довнасях за майчинството. За мен това не е "източване" на НОИ, все пак няма нарушаване на закона, а познаване и правилно прилагане Wink. Всеки е прав за себе си.

# 347
Bebeshondel, освен мануална терапия всичко друго ще е вятър и прах(и пари на вятъра)
Аз съм със същия проблем в момента и ММ тоже. TiredНе питайте кой ходи след Вико и как го прави.Всичко това + бонус цикъл  ooooh!.Вчера сложих космото,даже и пЕсничка подкарах,ама нейсе,днес съм 8 пъти по-зле....Както обича да казва Мечо Пух "Колкото повече,толкова повече." Confused
.........................
последен влак  elito82@abv.bg

# 348
  • Пазарджик
Добро утро!!!
Имаме си още едно зъбче newsm44,това което тръгна да излиза август,но все не пробиваше.Вчера видях ,че е прорязал венеца ,а днес мога да го напипам.Сега прозира това до него,а долу се виждат и кучешките  newsm78

За осигуровките,какво да кажа,аз съм сигурно една от малкото мами тук без висше образование(така се стекоха нещата при мене,няма да се впускам в обяснения)И както казваше моя дядо :работата избира мене ,а не аз нея Embarassed Та мисълта ми е ,че последните 6г.съм работила при един работодател,но ме е осигурявал на минималната заплата.Доста преди да забременея съм обсъждала с него осигуровките ми,но ми ставаше ясно,че ако нещо не ми харесва мога да си тръгна,такива като мене са много. CryОбщо взето такава е действителност в малките градове.Аз съм за показване на реалните доходи и осигуряването върху тях.

Бебеш ,много неприятно това с нерва.Според мене само масаж ще помогне,трябва да се освободи нерва,лекарства няма да помогнат само ще облекчат болката за момента-Нурофен,Немизил

# 349
Вчера сложих космото,даже и пЕсничка подкарах

Joy hahaha

може да не е била подходяща пЕсничката и затова да няма ефект

# 350
  • София
Добро утро!

Да не остана по-назад с оплакванията - събудих се със схванат врат и сега не мога да си завъртя главата наляво  ooooh!.

Иначе при чавенцата нещата май тръгнаха към оправяне  Praynig, и двамата овлажниха кашлицата.

Останаха ли и други беззъби като нас  newsm78

# 351
мисля, че при прищипване на нерв помагат загряващите мазила тип волтарен, но само ако е повърхностен нервът, т.е. ако е на място, което позволява мазане. на мен по време на бременността ми се прещипваше някъде под ребрата - ей голям зор!

ноеми, бързо да излизаш от тази сатурнова дупка!

жоржи, кой е сериалът?

# 352
  • В две тъмни очички
Здравейте!

Аз съм много...как да кажа...разочарована, макар да не е това думата , която търсех! Изолираха Е-коли и Аугментинът, който пия от вторник е Резистентен към бактерията. Чувствителните антибиотици са неподходящи за кърмачки ooooh! Все пак да допълня, след приема на досегашния АБ, вече нямам никакви симптоми

Влади пак не спа цяла нощ  Cry

# 353
Eeeeeeee, къде го видяха това слънце тези метеоролози. Омръзна ми туй облачно и студено време. Вън е 9 градуса. Не че няма да излезем, ама не е много приятно.

И според мен прищипан нерв само масаж ще го оправи. Трябва да се отщипе. Ама трябва да се направи от кадърен масажист.

# 354
  • Сандански
Добро утро!

За осигуровките,какво да кажа,аз съм сигурно една от малкото мами тук без висше образование(така се стекоха нещата при мене,няма да се впускам в обяснения)И както казваше моя дядо :работата избира мене ,а не аз нея Embarassed Та мисълта ми е ,че последните 6г.съм работила при един работодател,но ме е осигурявал на минималната заплата.Доста преди да забременея съм обсъждала с него осигуровките ми,но ми ставаше ясно,че ако нещо не ми харесва мога да си тръгна,такива като мене са много. CryОбщо взето такава е действителност в малките градове.Аз съм за показване на реалните доходи и осигуряването върху тях.

Точно това е и моето мнение  202uuМоже би,защото и аз живея в малък град.

Бубе много неприятно SadДано бързо да се оправиш Hug

Всички прищипани бързо да се отщипват LaughingИначе наистина в масажа е истината Peace

При нас грее слънце и след малко отпрашвам Twisted Evil

# 355
Завиждам за слънцето. Що не се преместим в Сандански... Thinking

На всичко отгоре ремонтираме една стара баня, която ще превръщаме в перално помещение. Цял ден чукат, праскат, пробиват... Петър (да чукна на дърво) как спи на тоя шум не ми е ясно, но се благодаря че спи.

А, и вчера каза "тате". Направо... Ба-ба-ба, Дя-дя-дя, сега и тате. А мама никаква я няма на хоризонта.

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 11:05 от dimara

# 356
Добриютрооо, днес Малчо става на 9 месеца. Почерпете се  Hug

Еления, и аз сега пратих снимка на мАйла ти Simple Smile

# 357
  • Велико Търново
Въх, Бире, ти ли сътвори това вълшебство?
Да ти е жив и здрав Мъника!

# 358
Здравейте!

Аз съм много...как да кажа...разочарована, макар да не е това думата , която търсех! Изолираха Е-коли и Аугментинът, който пия от вторник е Резистентен към бактерията. Чувствителните антибиотици са неподходящи за кърмачки ooooh! Все пак да допълня, след приема на досегашния АБ, вече нямам никакви симптоми

Влади пак не спа цяла нощ  Cry

Аз имах е-коли през бремеността , мисля че и Клечо имаше, ако не бъркам. Преборих ги с Монурал - еднократно се пие и на практика ако не става за кърмачки , ще трябва само 1 вечер да се цедиш.

# 359
И двете шушулки са с Бронхиолит  Confused

Не ми се пише...Сигурно ще съм аут за няколко дена( ако не влезем в болница).

Общи условия

Активация на акаунт