Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 430
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Бире Да ти е жив и здрав Малчо Hug И много да те радва  bouquet

Бубе Радвам се,че вече си добре , а тия коли явно ще ги бориш след като спреш кърменето Tired

# 376
  • В две тъмни очички
Ноеми, прочетох ЦЕЛИЯ пост....направо си си за убиване - пастички, шоколадови бонбони, алкохол..........направо не знам какво ще те правя! Освен да те видя за по вино (ракия, бира) и да борим мъката заедно  Mr. Green

Ети, днес точно това й обяснявах на Ноеми, че можем да се съберем набързо една групичка антидепресантска  Joy

За моето лечение - нещата стоят така - Щом Аугментина действа, ще довърша лечението с него и после пак ще пусна една урина, ако пак покаже бактерии отивам на уролог и с него ще преценим какво да правим. Е-коли няма да оставя в себе си, ако ще това да значи , че ще трябва да спирам кърмене Tired!

# 377
  • Пазарджик
Ноеми,радвам се ,че си намерила начин да се разтушиш. HugИ това ще мине
Бубе,мила надявам се бързо да се оправиш,по възможно най безболезнения начин и за тебе и за Влади Hug Praynig Praynig Praynig

Мен пък ме сви колита,ММ е на по бира ,а дребната не ще да заспи,абе общо взето е весело в къщи.
Днес забърках на Нели-банан,ябълка и тиква(нали сега имам доста Mr. Greenреших да и сложа извара,но  в магазина имаше два вида :сиренина и кашкавалена-каква давате вие?

# 378
  • София
Да се запиша и аз докато не ме мързи  Rolling Eyes

Мила Hug Скорошно оздравяване и дано се разминете с болницата Praynig

Ноеми  Hug Споко мацко, ходи с някой друг, след като Красимир не иска да дойде с теб  Peace

Бубе  Hug Аз бях с Е-коли и Анабела също. С Аугментин ни обравиха, ако е за една седмица, ако не се бъркам не мисля, че е кой знае какъв проблем за кърменето. Все пак не са вече само на кърма, както когато бяха по-малки  Peace

В Комсед беше голяма бутаница днес наистина  Rolling Eyes Вместо народа да се радва на намалението навсякъде имаше недоволни и злобни физиономии, българска му работа  Crazy

# 379
  • В две тъмни очички
Що така пусто тук ??? Даже и кафе няма? (bubeto_d и 1 Гост преглежда(т) тази тема.)

Специален поздрав за Ноеми

# 380
  • София
Добро утро!

Наистина е доста пусто  Rolling Eyes.

Бубе, мерси за кафето  Hug Дано да ги преботиш с Аугментина гадните бактерии!

Мила, бързо оздравяване на бебките!

Днес ще правим хелоуинско парти на вилата на един приятел, Бобо много се вълнува.

Аз пък съм с главоболие от вчера на обяд, не много силно, но вече ме влудява  #Cussing out. Пия само парацетамол, ама ми е слабичък.

bouquet

# 381
  • В две тъмни очички
Alluria , пий един Нурофен (ликуид)

# 382
  • София
Alluria, мини пътьом да вземеш още едно дете Simple Smile, а аз ще ти дам хапче за глава в знак на благодарност.

Бубс, ще се оправиш!  Hug

Тути, този бъркоч звучи супер. Ябълката стържеш ли я?

# 383
  • sofia
Добро утро.

Лия се буди втора нощ по ред с невероятен писък и докато не я гушна не спира! От какво може да е това? По принцип като се размърда и давам чай и тя дори не се събуждаше, сега изобщо не си иска шишето, не е типично за нея това. Давайте идеи, моля.

# 384
  • София
Люба, да не би нещо да я боли - зъбче, коремче?

Бубе, точно това направих преди малко, мерси за съвета  Hug

Ети, вместо с бонбони ще ме черпиш с хапченца за хелоуин, така ли  Wink. Ама с толкова деца на главата ще ми трябва розово хапче май, обикновено главоболно няма да свърши работа  Party.

# 385
  • Пазарджик
Добро утро!
Бубе  Hug
Ети,наистина е много вкусно и понеже не знаех каква извара да и взема ,сутринта и сложих козе сирене и беше да си оближеш пръстите.А иначе ябълката е обелена и сварена(предполагам ,че ако се залее със вряла вода колкото да омекне,пак ще стане),а тиквата е от тази където пекох на фурна.Всичко заедно с банана в блендера и готово.
Любе и ние сме имали две -три такива нощи,даже на моменти трепереше все едно е втрисва,аз го отдавах на зъбите,но знам ли .Давах и Панадол и са успокояваше.

# 386
  • sofia
Първото, което ми хрумна е зъбче, но защо през деня не е кисела и спи спокойно. Има ли логика, чудих се снощи да и дам Панадол, знам ли и аз.

Тути, дано да са 2-3 нощи и при нас. Много е жална. А когато я гушна заспива в миг. Дали не я е страх от тъмното, но тя от април месец си спи сама и на тъмно. Дали не е започнала да разбира вече? 100 въпроса имам в главата.

# 387
  • В две тъмни очички
тути, а защо не ги даваш пресни, без термична обработка?
Аз от няколко дни насам давам настъргана ябълка на Влади, яде я с голямо желание! Днес може да направя комбинация с тиква. До колкото си спомням сокът от тиква се прави с прясна необработена термично тиква....или се лъжа?

# 388
  • Пазарджик
тути, а защо не ги даваш пресни, без термична обработка?
Аз от няколко дни насам давам настъргана ябълка на Влади, яде я с голямо желание! Днес може да направя комбинация с тиква. До колкото си спомням сокът от тиква се прави с прясна необработена термично тиква....или се лъжа?

Бубе,сварих я защото другите плодове са меки и реших ,че ще стане по добра консистенция,а иначе давам сурова ябълка направо да си гризе.За сок от тиква съм чувала,знам ,че е много полезен.Би трябвало да е сурова щото ако се свари няма да остане сок в нея,ще си стане като пюре(каша).А дали е подходяща за нашите бебоци?

# 389
  • София
Добрютро!

Малко уточнение за бактериите - Е. Коли имах в урината и ги оправих с Дурацеф (АБ), а във влагалищния секрет имах ентерококи някакви, които лекувах с Аугментин.

Люба, да не би да сънуват вече кошмари? И моята от няколко дни е неспокойна нощем, а онази нощ ни направи на луди.

Ноеми, твоят мъж си е за бой. Да ме карат да ходя на топло място на почивка и да се дърпам  ooooh! Ама какво се учудвам, то и моят си е домошар. Но твоята схема за борба с депресията си я бива.

Общи условия

Активация на акаунт