Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 428
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Ноеми Hug Ще  се обърнат нещата  у вас, ще видиш. Тепърва ще ходите.
Страхотни снимки и като ги гледам-да, няма да ти хареса на Канараските. Била съм във Фуерте Вентура : не е никак лъскаво, напротив - селцата напомнят малките черноморски градчета. Взехме си билети за януари за друг от Канарските острови-Ланзароте, та като се върнем ще докладвам как е там.
Извинявайте за отклонението, дано не досадих.
За тиквата ми стана интересно дали някой знае със сигурност може ли да се прави сок от нея, от суровата? Аз не бих го пила и съответно не бих го дала на Ан-Мари, но все пак...

# 406
  • Пазарджик
За да укротя страстите,да кажа ,че ние с ММ не сме ходили на почивка извън БГ,а сме заедно от 98г.по голям седящ бик от него ако има  Mr. GreenТа ако ходите на форумска почивка,имайте ме в предвид.
Зайче ,ако опиташ сурова тиква ще видиш ,че не е толкова лошо ,даже напротив.И на мене ми стана интересно за сока ,та се разрових из нета.Разбрах ,че доста мами са го давали на бебоците ,приготвен от сурова тиква,а една от мамите го оприличи на вкус като този на пъпеша.
Ето ни на Чудните мостове,какво мрънкане от моя страна беше до де идем EmbarassedТози с бялата тениска е седящия бик,то си му личи. Mr. Green

# 407
  • Сандански
Тонита, МарияП, , да взема за събера мъжете ни, да се забавляват с децата (а те хич не са малко  Mr. Green Twisted Evil), па да отпрашим с нанейде трите  Whistling

Ей това искам да го видя Mr. GreenЩе бъде много яко Twisted Evil
Кате приятно изкарване в Париж Party

И аз с нетърпение очаквам пътуването ни до Лондон,въпреки че не си падам много по тузарските и лъскави курорти.Мечта ми са Египет,Китай,Куба и Мексико,но не лъскавата им страна,а тази която се долавя от снимките на Ноеми:roll:Но ще преглътна и Лондон и то само заради шопинга Twisted Evil

За сока от тиква и аз съм чувала,но не съм давала.Божидар какъвто си е тикварчо,нищо чудно да му хареса Mr. Green

Люба пробвай с Панадол,поне ще разбереш дали е свързано с болка или се плаши бебка Peace

А относно намаленията - ей това е една от малкото причини да ми харесва живота в столицата.Ами тука целогодишно не се сещат с 10% да намалят нещо Crossing Arms

За времето - и тука днес беше по-студено от вчера,от утре го дават да се позатопли та да видим.А днес имаме ден за размисъл Rolling Eyes

# 408
ооо, вие нещо много "дивото зове" го раздавате!
аз пък искам да посещавам големи космополитни цивилизовани Simple Smile градове, искам да ходя по асфалт, да посещавам музеи, да спя в хубави хотели, да пие коктейли в готини барове, абе искам комфорт Simple Smile
ние с мъжа ми гледаме всяка година да имаме поне по една почивка извън страната. дотук италия, френската ривиера и тази година предстои виена. само от 3 години се познаваме  Simple Smile

люба, казват, че това са класически симптоми на последен стадий на никене на зъб, ама знам ли.

мен пък ме боли гърло. тъкмо дара се оправи, сега аз ще се тръшна, а не съм си показвала носа навън от вторник. добре че утре са изборите та да изляза Laughing

# 409
Ноеми, вие по принцип на тези чудесни дестинации заедно ли сте ходили? Обича ли да пътува ТМ? Защото по принцип ако имате пари, време и кой да гледа децата, сигурно наистина не му се ходи на човека.

На мен ми е голяма мечта круиза, но съм сигурна че когато я изпълна ще ме хване моркса болест  hahaha Joy и какъвто съм Марко тотев всичко ще го изкарам в тоалетната  Mr. Green

Докатто не станат на 4-5 обаче не мърдам извън Бг и най-вече докато не мине операцията на Тея.

# 410
  • Велико Търново
Тонита, МарияП, , да взема за събера мъжете ни, да се забавляват с децата (а те хич не са малко  Mr. Green Twisted Evil), па да отпрашим с нанейде трите  Whistling
[

Ти не знаеш колко малко ми трябва да скоча в обувките и да хукна.  Crazy

# 411
бебеш, морската болест минавала за ден-два най-много, казват. така че смело тръгвай Simple Smile

# 412
бебеш, морската болест минавала за ден-два най-много, казват. така че смело тръгвай Simple Smile

Определено ме обнадежди  Flutter Но като по-реална оферта мога да каже че ми се ходи много на шопинг в Лондон или Париж  Crazy Mr. Green Но определено ще похарча повече пари, отколкото ще дам за билети  Mr. Green

# 413
  • Пазарджик
И на мене ми е мечта круиза,но като знам как ми става лошо само като се разклатя(люлки,лодки и т.н.)Но пък си заслужава да се види,то само снимките като гледаш...Пък и на тези лайнери не би трябвало да люлее  newsm78
За сега на една Турция ще се зарадвам 

# 414
И нещо забавно:

# 415
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.292868277398821.79641.1 … 027197&type=3

Надявам се да ви хареса! Peace Или поне част от него, ако вече не сте го виждали! Hug

# 416
И на мене ми е мечта круиза,но като знам как ми става лошо само като се разклатя(люлки,лодки и т.н.)Но пък си заслужава да се види,то само снимките като гледаш...Пък и на тези лайнери не би трябвало да люлее  newsm78
За сега на една Турция ще се зарадвам 

Не се люлее,споко. Е,на по-малките пасажерски кораби,каквито върят по Средиземномрието например,може леееко люш,но само когато отплава или акостира. При силно вълнение,незнам. Била съм на голям пасажерски кораб (Star Princess).
Перу и Йордания са ми мечтани дестинации.

# 417
емили, има много яки! мерси, че го постна!

# 418
  • София
Ех, иде зима, а ние за морета и круизи се размечтахме! На мен пък ми се ходи в Америка. Една приятелка ще се жени във Вегас догодина и тъкмо си викам, че може да е повод да идем, пък тя щяла да прави сватба и тук, на морето Confused

Ноеми, най-много месец му давам на ТМ и ще кандиса за Куба Laughing

Бенджи
, желязото беше в норма при второто изследване. Не помня цифрата, че изследването остана при док

Пепита, какъв е проблемът на яденето с пръсти? Щом така му харсва на детето, все пак е преход към "нормалното" ядене. Мойто нищо непюрирано не ще. Фино настъргана ябълка например плюе и я отказва, а намачканото авокадо направо го повърна.

Люба
, Диана се събужда понякога със силен рев, но преди това няколко минути хлипа насън. Сигурна съм, че като прави така сънува кошмар.

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 23:58 от Мелона

# 419

Добро утро! Hug

Надявам се всички да сте се наспали добре!  bouquet  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт