Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • sofia
Аз не смятам да празнувам РД, Ирен не разбра нищо от 1вия си РД, само хамалогия.

# 451
какво значи общ рожден ден?
с непознати деца ли?

бубе, малката е супер сладка!
и как стабилно стои. браво! а дано да стане лекарка (мечтата на всяка баба Simple Smile )

бебеш. още нищо не е загубено! може пък и да не сме гласували напразно...
но е факт, че за първи път в живота ми обсъдихме с мъжа ми дали е опция да се изнесем от България. винаги съм смятала, че камъкът си тежи на мястото, но това не е моята България, катогорично!

# 452
с непознати деца ли?

Общ рожден ден - децата от темата от София, които са с близки дати /или се избира една средна/ се събират и празнуват заедно в детски клуб Simple Smile

# 453
за по-нататък е супер опция, мен ме кефи идеята и мацките ме кефят, така че защо не Simple Smile
но за първия рожден ден и аз мисля като люба - той е празник повече за родителите, отколкото за хлапетата, още са много мънички.

# 454
Еления Hug опитай да качиш пак колажа да му се порадваме!

Бубе, страхотна е Влади!  Heart Eyes Наистина е много стабилна, браво на нея! Каквато и да стане, да е жива и здрава и винаги с късмет!
Спането - Самуил си изгради един режим от доста време - три пъти на ден - сутрин към 9, на обед към 12,30-13  и следобед към 16 часа. Вечер заспива към 20,30-21 часа.

Аз също гласувах, но за местна власт направих един протестен вот - за първи път! Макар по много форуми да чета, че най-правилния избор е - Терминал 2 на Летище София! Peace

Kalifornia нямате ли близки приятели, които биха го гледали? Родителите? newsm78

Аз не смятам да празнувам РД, Ирен не разбра нищо от 1вия си РД, само хамалогия.

Много вярно! Peace

Елч
радвам се, че онова което постнах ти хареса. Hug

# 455
  • Пазарджик
с непознати деца ли?

Общ рожден ден - децата от темата от София, които са с близки дати /или се избира една средна/ се събират и празнуват заедно в детски клуб Simple Smile
Идеята е готина!Така поне и децата ще разберат ,че се случва нещо различно в тяхното ежедневие,поне на Нели.Не съм я водила в такива клубове.

А днес беше много хубав и зареждащ ден за мене,все едно съм била в някой МОЛ и съм похарчила има няма 2000-3000лв. Mr. Green.Видях се със мои братовчеди и техните семейства,кои с деца ,кои без.Времето беше разкошно.

# 456
  • sofia
И ние днес си направихме много хубава разходка, цялото семейство. Разхождахме се пред НДК, пихме кафе на слънце пак там. ММ ме накара да се разходим по Витошка, за да си харесам ботуши и да купим, нооооо хубави магазини не са останали и не купих нищо.

# 457
добър вечер,

Бубе, честит прощъпулник! я какъв категоричен избор, браво на малката бубка:*

момичета, които все още кърмите - някой вземал ли е течен аналгин за обезболяване на зъб? само изжабурен няма да премине в кърмата, нали?? ох, имам каааански пулсиращи болки, на приливи и отливи, от вече почти 2 пълни денонощия, направо в мозъка ми се врязва.. парацетамолът май не ми действа! не знам ще оцелея ли тази нощ, часът ми е утре сутрин, стискайте ми палци да почувствам облекчение!! не го пожелавам никому. изчетох днес вся и все, май може да се сложи арсен без да се прекъсва кърменето. то поне президентският балотаж да ми беше донесъл положителна емоция, а то какво. баа, то дори физическа антипатия, поне да беше наобратно двойката, воглаве с Попова, тя стои доста по-нормално. от тези двамата, де.

уфф, а как не обичам да се жаля..

Емили, и аз, и аааз харесах before I die намигването във фб Simple Smile  Heart Eyes просто едва си отварям устата дори виртуално днес.

Тути, повече такива зареждащи дни да те чакат зад ъгъла  Hug и ние сме семейство 13 г. и не сме излизали от БГ, да не говорим колко смехотворно рядко и от Сф. в каря на краищата е свързано със средства, не само с желание.. аз ще си умра с отворени очи, така силно и винаги съм искала да пътувам. нейсе, ши прайм други трипове))), е, не с псило гъбки де, 'духовни' някакви, хех.

Ноеми, хубаво е, че си пощъкала доста, мацка. ай не се отказвай, човекът до теб е автентично до теб, от малкото, което зная, така че ще си дойде естествено преображението;) дано е скоро!  Hug

# 458
careener, не знам дали важи и за кърменето, но аз докато бях бременна ми умъртвиха два зъба с арсен. моят зъболекар ми обясняваше, че количеството е безопасно малко и не може да създаде проблеми. дано имаш лека нощ, че пулпитът си е кофти работа Sad

# 459
  • Пазарджик
careener  Hug има ли дупка в зъба,ако да можеш да отчупиш малко парченце аналгин и да го поставиш там,облекчава много бързо,а и мисля ,че този начин е съвместим с кърменето.

# 460
Момичета,може ли да пратя мейл с колажа на някоя от вас и да го пуснете,че аз не успявам явно?
Да опитам още веднъж....http://dox.bg/files/dw?a=431208362b

# 461
Момичета,може ли да пратя мейл с колажа на някоя от вас и да го пуснете,че аз не успявам явно?
Да опитам още веднъж....http://dox.bg/files/dw?a=431208362b

pptx е файла. Ако можеш да го качиш jpeg ето ми мейлa: elena.yankova.koleva@gmail.com Или го постни във фейса...

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 22:19 от Елена.

# 462
Еления, колажа е страхотен, но аз изпратих почти веднага снимка след като каза, че ще правиш, а Самуил го няма.... Cry

# 463
Еления, колажа е страхотен, но аз изпратих почти веднага снимка след като каза, че ще правиш, а Самуил го няма.... Cry

Shocked
Ще има редакция!!!Просто много се изморих  накрая а и Вико ме расейваше...
Също така някои бебенца съм ги пуснала по 2 пъти CrazyПросто са им утивали рамките и не съм можела да избера коя от двете.Емили работих го Сами,добре си спомням.Просто с Марти на Луукич много си приличат и съм се подвела,че го качих.Редактирах веднага колажа ии сега ще пусна новия. Embarassed.....Две мами не успяха да ми пратят успешно снимка,но тях съм ги уведомила веднага.Някои снимки бяха много тъмни и замазани,позволих си да работя върху тях с цел  да подобря качеството.
Ако съм забравила още някой,кажете ,веднага ще го добавя!Просто леко се зомбирах с изработката. Embarassed

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 23:10 от elenia

# 464
Бубе, много е сладка Влади! Много правилен избор е направила!
careener, на мен и като бременна са ми слагали арсен, и сега като кърмя. Няма страшно - трима зъболекари са ми го казвали! Така, че не се плаши за това. И мен преди две седмици така ме заболя един зъб, че с малката ходих на зъболекар, не можах да изтърпя на болката. Оказа се пулпит.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 22:48 от bandit30

Общи условия

Активация на акаунт