Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 405
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
 Еления, браво на теб!
 Момичета, не виждам смисъл да се издребнява и да сме толкова тънкообидни, все пак Еления е положила не малко труд, затова нека се насладим на прекрасния колаж и да оставим настрани дразгите  Peace

За изборите, незнам какво да кажа, резултата се очакваше да е такъв, но и аз се ядосвам...както беше казано,  " всеки народ си заслужава управлението"...

Мацки, който имат опит, предстои ми вадене на зъб, моля ви тези от вас, които кърмят да споделят, колко време след това не се кърми и трябва ли да се изцедя...?

Careener, Hug от мен!

# 481
Добро утро! Hug

Еления благодаря ти! Hug

Направила си чудесен колаж, а децата са прекрасни! Нека да са живи и здрави! Heart Eyes

Радвам се, че има деца, чиито мами вече не пишат. Само съжалявам, че мамите не пишат! Всички ние сме си едно цяло - каквито и да сме, заедно сме и аз държа на всички вас! Heart Eyes Hug Чувствам го, не го казвам напразно!

chopi  Hug
Чувала ли си отзиви за д-р Емилия Кривошийска - детски офталмолог в Плевен?

Careener  Hug Heart Eyes Hug

# 482
Здравейте
Аз съм от не пишещите мами.Просто нямах възможност да го правя.От 6 месеца сме  самички без татко.За наша радост снощи се прибра жив и здрав.
Искам да честитя на всички бебенца които ходят,лазят и имат зъбчета.
Еления искам и тук да ти благодаря за колажа.
адис преди 3 м. ми вадиха зъб сложиха ми упойка и док каза да не кърмя 24 часа.
П.П.Ако счетете,че снимката на моето дете не трябва да бъде в колажа махнете я.

# 483
  • някъде
Момичета ,бихте ли си погледнали страницата в нои и да ми кажете при вас наред ли е.На мен ми излиза някаква сума за септември каквато не съм получавала.

# 484
  • София, Лагера
Хау!
Честит ни президент  Crazy

Еления, много готин колажа!  Party Hug

Непишещи момичета, не се връзвайте, де, не вярвам Чопи са е имала нещо лошо предвид! Просто се е зачудила, честно казано и аз се зачудих  Peace Но е добре, че ви това провокира да драснете някой ред  Wink Peace

Хеле, че се заговорихте, Леприкон, я кажи как си ти, как я караш ( а тази твоята Рая е клонинг та тати си  Wink)?  Flutter

Бубси, честита ти докторка!!! Пожеланията - лично!  Wink

И ние вчера изкарахме приятен ден. Ходихме на кино с Пресиян, та по този повод си купих дълбоки ластични дънки, такива, каквито не съм носила от 8-ми клас  Blush Mr. Green Сега чакам с нетърпение Тервел да заспи, за да въртя колелото  ooooh! Laughing

Сareener, дано ти минава бързо гадния зъб!  Praynig

Според теб възможно ли е ТМ да свързва пътуванията в чужбина (или поне на определени дестинации) с бившия ти съпруг?  Ако му предложиш някоя дестинация където не си ходила, може би ще склони.
О, не, катогорично това не е. Те се познават, излизали сме заедно, даже и на море бяхме  Wink Случайно се засякохме в Гърция, но вечерите си ги изкарвахме заедно. Крас не е ревнив никак, ей, това е едно от най-добрите му качества! (изтръпвам от ревниви мъже  Sick)

Относно РД, и аз мисля като Люба. Винаги съм празнувала на Пресиян РД както той иска. И с Тервелче мисля да правя така. А на него за момента ще му е най-хубаво със свекърите и с нас, в къщи.

А за буденето...  Whistling Тервел ми спи на циците  Crazy Сутрин памперса му тежи по 1 кг  Simple Smile. Нооо, и това ще мине!

Хубав ден на всички!!!

# 485
Вече ставам досадна и обещавам ,че за последен път редактирам. Mr. Green
Който пратил снимка -пратил,който не да си я пази за зимния колаж. Mr. Green
Айде и на бандит30 момата вътре. Laughing
Окончателен завършен вид
За неуспелите -не губете кураж има следващ тираж! Peace
Радвам се ,че колажа побутна позапели мами да се раздвижат. LaughingНикой няма да махам Naughty[ /color]

# 486
Непишещи момичета, не се връзвайте, де, не вярвам Чопи са е имала нещо лошо предвид! Просто се е зачудила, честно казано и аз се зачудих  Peace Но е добре, че ви това провокира да драснете някой ред  Wink Peace
зачудих се,да. Ще се радвам ако наистина драснат по някой ред.

Радвам се ,че колажа побутна позапели мами да се раздвижат. LaughingНикой няма да махам Naughty[ /color]

Peace Децата са страхотни, колажа -също.    bouquet

ХУбаво слънце,пак ще се излиза по-късно.

# 487
  • Пазарджик
Добро утро!
Еления,много труд хвърли Hug(аз обаче не мога да отворя този формат,ще чакам да го сложите на първа страница)
Добре дошло отново на всички мами Hug
Жекова и при мене е така newsm78

# 488
Добро утро!
Ние се излюпихме в 6,30 Simple Smile
И аз не мога да видя колажа, нямам PP на компютъра Sad

# 489
Добро утро!

Еления,  Hug  Децата ни са прекрасни.

Жекова, при мен всичко е наред, сега чакам да се появи новата сума която ще изплатят утре.

Кали явно не харесва манджата от тази ДК, сега ще я пробвам с другата. Вчера отказа яденето от кухнята, даже като и давах с пръсти, но си изяде едно бурканче пюре с лъжичка.

После пак ще пиша, че Кали наддава вой  Mr. Green

П.П. Забравих да се похваля: Вчера за първи път от операцията взех Кали на ръце и я гушнах. Усещането е неописуемо.

# 490
  • София
Привет!

Еления, отлично си се справила. Един съвет - не всички имат версия на МС Офис от 2007 нагоре, затова като качваш окончателния вариант можеш да даваш save as >> Power Point 1997-2003 Presentation (файлът ще е .ppt,  а не .pptx и повече хора ще  могат да го видят  Peace )

За РД - както писах и във фейса, мисля да събера няколко мами с бебета около нашата възраст и на другия ден ще се съберем в тесен семеен кръг. За втория ще го мисля като наближи, но миналата година бяхме на племенника и децата доста се забавляваха в един детски клуб.

Тина снощи рева час и нещо. Надявам се да са зъби, защото не дава дори да я намажа с гелче. В резултат сега още спи.

Ети, ще ти пратя снимки от последната среща, бях ги забравила  Embarassed Ама ти сигурно за колажа си искала, малко след дъжд качулка...

Лек ден на всички   bouquet

# 491
 Аз пак да кажа, не съм се засегнала по никакъв начин. Не искам и да дразня никой, та за туй Simple Smile. Тъй и тъй се разписах да взема и да се отчета, Райчето е голяма беладжийка, чудя се как и хрумват, проходилки не ще, лази и се мята, не се спира а ми заспива в 1 часа порсед нощ. Тръгва и да ходи, ама пада Simple Smile, всичко отива в устата и, оня ден я гледам кротнала се една миличка, а тя хванала една буболечка (миризливка) с два пръста, буболечката мята лудо с крака а Рая я тика към устата си. От няколко дни се изправя в леглото и се хвърля върху матрака и се хили, чат път отнася и някой удар, но вече не я притеснява толкова болката, слиза и се качва сама в леглото си, но аз му махнах крачетата и е високо малко над една голяма педя, постоянно бърбори, казва много думи и много държи на храната, каквато и да е Simple Smile, постоянно бъркам и вадя какви ли не щуротии а тя много се сърди, като яде и си припява от удоволствие - ам ням ням ням ням Simple Smile). Аз пък съвсем съм изкукала, оня ден в пералнята налях олио вместо препарат, показвах на Рая конче и и викам как вика мами кончето - пуф паф, пуф паф  Laughing и ей такива, но ще взема да спра и да не се излагам повече  Grinning
 Ноеми, Рая наистина е един малък Миро, той да я беше раждал нямаше да си приличат толкова, но мен ме устройва Simple Smile), щом не прилича на съседа (или съседката).
 И преди да се оттегля в мълчаливо четение да попитам, на някой не му ли се срещува към нашия регион, ~ Ст Загора примерно, след около две седмици, че тогава мъжът на Сенедра ще е вече на работа, та ще може да се нотаварим в нейната кола Simple Smile).

# 492
Добро утроооо ! Simple Smile Да се разпиша и аз  Laughing
Ние сме добре:) Ивчо пълзи , имаме си 3 зъбчета. Най -обича да прав до дивана и да играе с играчки, докато не реши, че е безсмъртен т.е. пуска ръцете , хили се с глас и след малко тупва! Laughing
Иначе бяхме на гости при свеки 3 седмици   Tired
Опитваме се да продадем един апартамент, за да си покрием заема и да сме в много по-добро финансово състояние съответно ! Та чакаме едно обаждане тези дни , стискайте палци !  Flutter
Ако може, мамите на бебоци с по-висок свод, да ми кажат какви обувки, буйки вземат.
Приятен ден ! Simple Smile

# 493
Добро утро!

Адис, на мен ми вадиха. Сложиха ми упойка с кратко действие. Не кърмих 16 часа, хирурга каза, че мога след 12-ия час. Не знам името на упойката.

Калина я няма на първия колаж, а последния не мога да отворя  newsm78

Светослава, стискам палци! И ние точим една продажба... Кофти момент за продаване!

# 494
И преди да се оттегля в мълчаливо четение да попитам, на някой не му ли се срещува към нашия регион, ~ Ст Загора примерно, след около две седмици, че тогава мъжът на Сенедра ще е вече на работа, та ще може да се нотаварим в нейната кола Simple Smile).
Mr. Green Само кажете кога и къде  Party И никакво оттегляне мълчаливо, всеки ден на отчет  Naughty Hug И Сенедра и тя, нямам търпени да видя зет яколко е пораснал  Flutter

Ако може, мамите на бебоци с по-висок свод, да ми кажат какви обувки, буйки вземат.
Гледай ботите/ботушките да са с лепки отпред и ципче от страни.  Peace Моите и двамата са с висок свод.

Много странно - в колажа има момичета, които даже не съм ги и чувала...

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 10:43 от Елена.

Общи условия

Активация на акаунт