от мен!

Чувствам го, не го казвам напразно!

Но е добре, че ви това провокира да драснете някой ред

)? 

Случайно се засякохме в Гърция, но вечерите си ги изкарвахме заедно. Крас не е ревнив никак, ей, това е едно от най-добрите му качества! (изтръпвам от ревниви мъже
)
Тервел ми спи на циците
Сутрин памперса му тежи по 1 кг
. Нооо, и това ще мине!
[ /color]
Но е добре, че ви това провокира да драснете някой ред

[ /color]
Децата са страхотни, колажа -също. 
Децата ни са прекрасни.
)
. Тъй и тъй се разписах да взема и да се отчета, Райчето е голяма беладжийка, чудя се как и хрумват, проходилки не ще, лази и се мята, не се спира а ми заспива в 1 часа порсед нощ. Тръгва и да ходи, ама пада
, всичко отива в устата и, оня ден я гледам кротнала се една миличка, а тя хванала една буболечка (миризливка) с два пръста, буболечката мята лудо с крака а Рая я тика към устата си. От няколко дни се изправя в леглото и се хвърля върху матрака и се хили, чат път отнася и някой удар, но вече не я притеснява толкова болката, слиза и се качва сама в леглото си, но аз му махнах крачетата и е високо малко над една голяма педя, постоянно бърбори, казва много думи и много държи на храната, каквато и да е
, постоянно бъркам и вадя какви ли не щуротии а тя много се сърди, като яде и си припява от удоволствие - ам ням ням ням ням
). Аз пък съвсем съм изкукала, оня ден в пералнята налях олио вместо препарат, показвах на Рая конче и и викам как вика мами кончето - пуф паф, пуф паф 
), щом не прилича на съседа (или съседката).
).
Да се разпиша и аз

).
И никакво оттегляне мълчаливо, всеки ден на отчет
И Сенедра и тя, нямам търпени да видя зет яколко е пораснал 
Моите и двамата са с висок свод.Препоръчани теми