В ПЕТИ КЛАС всичко ново е за нас - тема № 32

• 72 494
  • 737
  •   1
Отговори
# 135

Да-а, тези кутийки по спешност ги освобождавах от съдържание в 6:30 в петък сутринта  Mr. Green

Боже такъв картон ли трябвало, аз щях да купувам листи с картон. Ще си купувам днес паста за зъби явно. Благодарим Simple Smile))

# 136
  • София
Черпя за имен ден:

Да са живи и здрави всички архангелчета!

# 137
  • Sofia
Днес върнали теста по английски -за 43 верни отговора от 100 оценката е 2 1/2... Thinking

# 138
  • някъде ... тук ...
Радо за 40 имаше чисто 2.

Да почерпя за именника Радо (петокласника), че и за две баби, на които е кръстен:
http://static.bnews.bg/51aa0e65695e.jpg
http://xn-----7kcjeiafaoj1ekhm9ah5d.com/wp-content/uploads/salata-kapreze.jpg
те туй се пече у фурната: http://www.picvalley.net/u/1547/180174741016002931931262012308Ah … nDBwkZZHEIYXp.JPG
и с него: http://www.vino-nabludatel.com/MihaelaEndless/blog/wp-content/vn0208r1.jpg

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!  bouquet

# 139

Понеже на втората родителска среща беше седнал близо до мен, по едно време мислех да те питам: Ти ли си Кумчо Вълчо? Приятно ми е да се запознаем, аз съм Фран! Joy

Ох, много се смях  Joy Joy Joy

И на нас не са ни искали такива екстри - флейти-млейти... бреййй  Thinking

# 140
Днес върнали теста по английски -за 43 верни отговора от 100 оценката е 2 1/2...
В някои държави за тройка се изискват 50% верни отговори+един.
За колко време са го правили тоя тест? Thinking
В училището на сина ми дават 40-50 въпроса за учебен час. Сто ми се виждат много, освен ако времето не е повече или пък училището не е със засилено изучаване на езика.

Уплашихте ме с тези флейти. Ако и при нас поискат, ще търся в комплект с тапи за уши.
Ако детето ми свири, както пее, ще трябва да облицоваме и стените с нещо звукоизолиращо.  Mr. Green

# 141
  • Sofia
Теста е направен за един учебен час,пускала им е някакъв текст на СD и е трябвало да попълват почти едновременно,не му е стигнало времето,сега го направи в къщи,почти се справи...но това не променя нищо

# 142
То почти като ТOEFEL звучи....

# 143
Теста е направен за един учебен час,пускала им е някакъв текст на СD и е трябвало да попълват почти едновременно,не му е стигнало времето,сега го направи в къщи,почти се справи...но това не променя нищо
Сто въпроса за 45 минути?  #Crazy Вашето училище трябва да е езикова гимназия с прием след завършен четвърти клас.

# 144
  • Sofia
Не е езиково ....обикновено основно у-ще с класна по английски

# 145
Доли,и нашата класна предава по английски.Теста за входящото ниво си го измислила сама,средният успех на класа на входящо ниво беше 3.50.Масов рев и сополи.Абе,като гледам как учат,си мисля,че сме в езиково училище.Дано да имат полза децата.Аз вече спрях да се ядосвам.

# 146
  • Sofia
Английски имат 4 дни в седмицата,а български 3.Синът ми не се трогва особено от слабите резултати,аз повече го преживявам и се ядосвам

# 147
  • София
Това с флейтите ми припомни, че нас едно време ни учеха да си правим кастанети от капачки от бира, вързани с ластик и маракаси от консервени кутии, пълни с ориз  Laughing .
 hahaha Не, не съм родена преди Балканската война

Дано да не изпушат главите на децата с това езиково натоварване. Другата възможност е да го научат много добре. Пожелавам им второто.

# 148
Айде да се оплача като за добро утро. Не че съм спала. Снощи, към 9 ми звъни телефона, вдигам - класната на синкковеца. "вие виждали ли сте скоро бележника на сина си"  Mr. Green шах и мат. викам "амиииии тази вечер не съм". .... та няма да предавам целия разговор, с 2 думи - в клас хахо-хихо, никакво внимание, учителите му пишат забележки и искат среща с родител, но аз подписвам оценките и хич не поглеждам на другата страница, където са забележките, изобщо не мога да предположа, че има такива. И той не ми казва. Та имаше набиване на клинци снощи и днес май ще ходя да се срещам с класната  Thinking
Винаги съм се възмущавала от непочтителното поведение на учениците, а пък какво ми дойде до главата. А моя син е от тихите води...  #Crazy #Crazy
Уффф, да ви слушат децата, какво друго да кажа. Не е ли рано за пуберитетски истории, особено при момчетата???

# 149
И моята мома снощи ми спретна номерче. Уж си ляга /около 9 ч. беше и тя по принцип си ляга по това време/, вика татко си да й изгаси лампата и покорно се завива и врътва към стената /така си спи детето/. С баща й стоим в хола, аз зяпам телевизия, а той нещо си ровичка в интернет. По едно време подскочи като ужилен /минаваше 10.30 ч/ и хукна към стаята й. Питам го какво е станало, а той я хванал през фейсбук /защото и той се моткал там/, че нашата хубавица си разнася задника из виртуалното пространство. Гушнала лаптопа под одеалото и чати ли чати!
Трябва да ви уверя, че това дете почти не се докосва до компютър, но откакто сменихме обзавеждането на стаята й /от високото легло със стълбичка я свалихме на нормално легло с нощно шкафче до главата й/, сякаш изведнъж порасна и рязко навлезе в пубертетските измерения. А смяната на леглата беше едва преди седмица!
Какво ли ме чака занапред?!

И класната на дъщеря ми е по английски, ама такива тестове не им е давала. Сто въпроса ми се виждат малко множко. Дори и да са елементарни, самото им количество би смутило и парализирало едно еднидесетгодишно мозъче.

Общи условия

Активация на акаунт