В ПЕТИ КЛАС всичко ново е за нас - тема № 32

• 72 490
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Скоро ще имаме състезание по български език, може ли някой да ми помогне да намеря архив с теми  Praynig Състезанието е Иван Рилски

# 166
  • София
Състезание по български език "Иван Рилски"

Видях, че този сайт си е всъщност една обява, не поддържат архив, затова ти предлагам тези:

Онлайн тестове по български език

Успех!

# 167
И аз благодаря за линка. Довечера още мятам синчето да го тествам Laughing

Междудругото, нали ме привикаха в училище на разговор, вечерта сина ми се върна с две 6-ци.  Shocked Викам - да взема всеки ден да ходя  Twisted Evil

# 168
И аз благодаря за линка. Довечера още мятам синчето да го тествам Laughing

Междудругото, нали ме привикаха в училище на разговор, вечерта сина ми се върна с две 6-ци.  Shocked Викам - да взема всеки ден да ходя  Twisted Evil

Нормално. Спомням си от моето детство - ходех на алианс по английски. И все 3-ки и 4-ки получавах, докато не отиде баба ми (Бог да я прости) на една родителска в Алианса, поприказваха си с учителката на английски (баба ми знаеше 5 езика) и изведнъж започнах да получавам само 6-ци и тук-там по някоя петица. Странно, а?  Mr. Green

# 169
Състезание по български език "Иван Рилски"

Видях, че този сайт си е всъщност една обява, не поддържат архив, затова ти предлагам тези:

Онлайн тестове по български език

Успех!

Благодаря  Hug Първо в сайта проверих, но уви  Cry

# 170
  • дядовата ръкавичка
Аз се изложих на тестовете  Embarassed .... много сложен този български език, а и не си спомням да съм учила голяма част от нещата. Вярно, преди 30-на години, ама ....

# 171
  • София
Айяла, добре, че няма ние да се явяваме, значи  Joy

Ето още малко тестове:

Искам 6

БГ тест

# 172
  • Пловдив
Дъщеря ми ще се явява на "Св. Иван Рилски".
Даже днес са им казали за състезанието в училище, там ще съберат парите, и колективно ще ги водят, май...Че ще участва почти целият клас, нали са паралелка БЕЛ.
Много ме улесняват така.  bowuu

# 173
Дъщеря ми ще се явява на "Св. Иван Рилски".
Даже днес са им казали за състезанието в училище, там ще съберат парите, и колективно ще ги водят, май...Че ще участва почти целият клас, нали са паралелка БЕЛ.
Много ме улесняват така.  bowuu

И мойта, затова търся тестове  Peace

# 174
  • Пловдив
dani, квот направят, бе... Wink
Нито ще се готви допълнително, нито ще решава тестове...
Искам да й видя нивото без подготовка.  Wink
Всяка година участва и е била сред първите, а беше в "квартално" училище досега, сега е в "елитно", да видим резултатите... Flutter

# 175
На мойта госпожица българския й е по-зле, и аз като "лоша" майка я записах в паралелка с български  Mr. Green та сега не мога да очаквам чудеса  Embarassed може би към края на годината  Wink

Просто съм изумена колко й е трудно по руски език , поне азбуката е същата , нали  Shocked да ама не , чете на руски с английско произношение  hahaha

# 176
като сме тръгнали, нека се изпитаме и по английски

Английски в три урока:
Първи урок, английски за начинаещи:
Три вещици разглеждат три часовника Суоч. Коя от вещиците кой часовник разглежда?
А сега на английски!
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?

... Втори урок, английски за напреднали:
Три вещици-травеститки разглеждат три бутона на часовници Суоч. Коя от вещиците-травеститки кой бутон на часовниците Суоч разглежда?
А сега на английски!
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?

Трети и последен урок, английски за абсолютни професионалисти:
Три швейцарски вещици-кучки, които имат желание да си сменят пола, разглеждат три бутона на часовници Суоч. Коя от швейцарските вещици-кучки, които имат желание да си сменят пола, кое бутонче на часовниците Суоч разглежда?
А сега на английски!
Three Swiss witch-bitches who wish to be switched Swiss witch-bitches, watch three Swiss Swatch watch switches. Which Swiss witch-bitch who wishes to be a switched Swiss witch-bitch, wishes to watch which Swiss Swatch watch switch?"

# 177
  • София
Даниелка, а как сте с математиката.

Ние закъсваме яко, уж всичко знае, всички задачи решава, ходи на курсове в СМГ, а в училище четворки. Направо ще ме побърка.

Поздрави на Ани. Hug

# 178
Даниелка, а как сте с математиката.
Ние закъсваме яко, уж всичко знае, всички задачи решава, ходи на курсове в СМГ, а в училище четворки. Направо ще ме побърка.
Поздрави на Ани. Hug

Благодаря ти ,Хриси  Hug математиката е единствения предмет, по който се справя абсолютно сама и то доста добре . Пращам я по състезания да си види нивото , та да слезе малко на земята  Wink, но ходи и на курс в академията  Whistling

Колкото до успеха , и тя вече не е перфектния ученик  hahaha

# 179
  • София
 mishelaa, уроците са страхотни!!! Браво! Благодаря! Не мога да се стърпя да не ги пратя на този-онзи, нали може?

Общи условия

Активация на акаунт