Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря зимни пухени якета на цена до 70 лв?
Какви цветове предпочитат участниците в темата за зимните якета?
Кои магазини предлагат качествени детски якета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря зимни пухени якета на цена до 70 лв?
Препоръките във форума посочват различни магазини, където можете да намерите подходящи зимни пухени якета. Например в мола на 'Цариградско шосе' магазините 'Маркс и Спенсър' и 'Зара' предлагат якета в диапазона от 40 до 70 лв. В „Serdika Center“ можете да намерите хубави пухени якета в магазини като „FOX“ и „Reserved“. Освен това, "Cocodrilo" предлага цветни пухени якета, а аутлетите в "Outlet на Tsarigradsko" също предлагат добри модели на разумни цени.
-
Какви цветове предпочитат участниците в темата за зимните якета?
-
Кои магазини предлагат качествени детски якета?
Според потребителите, добри опции за детски якета включват 'Carnival Kids', 'Cocodrilo', 'Zara' и 'Diamond'. Някои от коментиращите споделят, че в Cocodrilo можете да намерите леки и цветни якета, а Diamond предлага добро качество за скиорски якета, но може да има ограничения във възрастовите размери.
-
Какви съвети дават участниците за избора на дамски якета?
Като че ли не са за деца, а за пенсионери.
Днес пак обиколих няколко магазина и навсякъде само черни и тъмно сини.
Аз едва намерих свястно дебело яке на дъщеря ми . немско, на BONDI. Малинов цвят намалено на 77 лв. Наистина за момченца повечето са в тъмни цветове. Аз обожавам свежите.