Farmville - 44

• 46 144
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
# 496
За невиждащите публикации клик на лепенката

Дани, идея си нямам защо не можеш да стартираш кооп мисия  Thinking

# 497
един приятел не иска да вижда и чува фермата Simple Smile и да получава покани за нея. Ккаво да направи, къде да бутне? мерси!

# 498
Настройки за сигурност - > Блокирани хора и приложения -> Управление на блокиранията - >Блокиране на покани за приложения

# 499
  • Кърджали
Нали едно време имаше мисии, след които се даде правот она прехвърляне на неща от английската в основната ферма и обратно. Някой почвал ли да играе играта след това /след  тези мисии/и все пак по някакъв начин да е получил правото на ова прехвърляне? Сестра ми точно тогава спря да играе играта, а сега от бременлийска скука я почна пак и все се тръшка че не може да си прехвърля нещата между двете ферми. Та се чудя има ли начин да и помогна.
И между другото, ако някой не е разбрал  . вече може да се прехвърлят неща и в островната ферма.Току що обрах фара и ми даде безплатния лиценз.ИСка само този фар да е на 10-то ниво...

# 500
Лицензите за прехвърляне от ферма във ферма са в Маркета - 75 кешчета. Аз влязох по-късно в Английската и нямам такъв лиценз.
А фара сега го довърших и след няколко часа ще обера и ще видя какво става. Но като влизах днес във фермата ми изписа за новината.

# 501
Моля за линк, към работещ конвектор  Praynig, Kally May , можеш ли да удариш 1 рамо?

# 502
  • София
Поли, аз толкова съм я отсвирила тая игра, че вече не се ровя за никакви линкове.
Занимавам се само с дръвчета и ако ми се получи от само себе си някоя мисия.
Дано някой активен, (като мен преди), играч да помогне.

# 503
Дано, но май останах "самотния войн"  Laughing.

Мерси за отговора:bouquet:

# 504
  • София
Някой може ли да каже откъде да се сдобия с инфо за последните мисии, в телмето няма нищо ново от 18-ти март...

# 505
 а как става прехвърлянето от фара в основната и обратно??? аз фара го довърших мнооогоооо отдавна и съм на доста нива там, но незнам как става????

# 506
  • Варна
и аз се интересувам къде мога да видя новите мисии

# 507
http://gamebginfo.com/farm1.php?n=35
Аз гледам от тук, но наистина не знам за други мисии.

# 508
# 509
  • София
Точно това търсех! Благодаря много!  newsm51 lovekiss  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт