Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - осма част

• 28 266
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, ходих на доки днес.
Шийката и ок-над 2,5см., разкритие нямам, което е супер новина.
Доки не може да си обясни от къде са тези болки, казва, че може би матката ми е по-чуствителна и бебето се върти много. Един ден е главично, после е седалищно, на третия е странично. Сега е седалищно. Терапията ми остава 6пъти гинепрал, изоптин, магнерот, 4 пъти нош-па. Тази вечер един спазмалгон мускулно и после само при нужда, сутрин един утрогестан и вечер 2, витамините+желязо. С разходите по тези лекарства+р-дите за чести постещения по д-ри
, можех да си наема помощница и отгоре Laughing
Иначе днес болките са ми сравнително малки.

Привет, красавици   Hug

Снощи не можах да спя от болки в таза. Ставах на 30 минути от болка. Беше ми се случвало сутрин да ме боли и да отшуми за минута, но като това чудо не бях изпитвала  newsm78. Имате ли някаква идея?

Вече тотално съм зле, едвам успях да си направя закуска тази сутрин. Болките в гърба и кръста са непоносими. Чувствам се като инвалид.)

Мила, честита ти сряда  Hug

Аз имах такива болки- бях го споделила с д-р но нищо не ми каза. Предполагам че е заради разширяването на таза. За около 4-5 дни изчезнаха. Но ако походя малко пак се появяват. Но и не бяха толкова непоносими , че да ставам заради това.

# 691
Мини, най-после.... изплаши ни бе момиче Naughty
Видя ли какъв готин доктор си имаме ние, колкото и да ти е притеснено, той все намира начин да те развесели и разсее Laughing Предполагам, че след 2 седмици ще направиш още един тест и тогава ще имаш по-голяма представа какво се случва. Сигридов каза ли нещо по въпроса? важното е сега да си пиеш лекарствата и всичко ще е наред, я виж колко хора ти стискаме палци Hug

И моля ви , повече никой да не изчезва без предупреждение Naughty Hug

Киара, аз съм на 9.11. и ми се обадиха, че ще ме гледа Михова, но не разбрах колко време ще липсва Сигридов

Юле, Непозната, браво за добрите новини, сега трябва да ви е по-спокойно Hug

Аз днес цял ден дремя, като не съм си в мойто легло нещо не ми е комфортно, дори и при майка пак не е същото. Преди малко ми докладваха, че банята е вече изкъртена, сега изнасят боклуци и утре трябва да идва водопроводчика - дано и той да се справи бързо.

# 692
  • София
Мини, къде пак забегна  Rolling Eyes

# 693
На мен Сигридов ми каза, че се връща на осми, дори ми каза да ида да обсъдим резултатите, ама аз подраних, но няколко пъти спомена че конференцията е уикенда и понеделника и от вторник е пак на линия Thinking

# 694
Странно, защо ме прехвърлиха при Михова тогава Thinking

# 695
Киара,може ли на дивана у вас? Hug
Да,  индометацин, АБ и утрогестан влагалищно.
Аз му казвам,че вчера заради многото хапа магнерот ме е боляло дебелото  черво и съм си слагала индометацин и той тихичко и сериозно:"Нали  на точното място", аз също толкова сериозно:'Е те  свещите нали първо се палят".
Да ви кажа со кратце,че  целия дълбок диалог с док не мога да цитирам. Магнезия не е  от най-полезните неща, повишавал детската смъртност, а но шпа  омекотява  много  шийката.

Забегнала ами...потънала  съм в матрака и в мисли. Ако не успея това  ще е последния ми опит за каквото и да било, решила съм го,  едва издържам психически....
Сигридов вика:'Айде моля за следваща бременност още в началото д дойдеш за да няма такова мазало" и аз подскачам:"Ама как, а тая бременност?",той:"Тая ще я  изкараш,аз за следваща ти говоря".
Бебс, няма да го има ,мисля, седмица.
 А  да ви питам, теста може ли да е отрицателен, или все ще е положителен  занапред?(вижте ме ква съм оптимистка- напред гледам,ама що ли не си вярвам много)

Бебс, знам,че ми стискате палци, всички тук сме ми като семейство вече  bouquet Hug

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 19:00 от minie mouse

# 696
Утре ще му се обадя да питам, може някаква промяна да е настъпила..

# 697
Джулс, браво на   бебка, хубава, дългобедра;) Само така.

# 698
  • София
Даниела с шийката от Манчев  Laughing Може ли да го бъзикна утре Simple Smile Ох, всеки път се чудя как може да се държи по еднакъв начин с всички жени, които го посещават. Виждала съм грозни и дебели, нелицеприятни и много симпатични.. и всичките излизат от кабинета му като преродени Simple Smile Сверявала съм му приказките с други жени и на всичките им говори някакви хумористични неща. Има талант да те накара да се почувстваш единствена, а ти си просто една от всичките  Laughing

Джули, аз утре ще го попитам от кога до кога ще отсъства и ще ви кажа. Имам едно мамче с час за 12-ти, така че до тогава трябва да се е върнал.

А ти, Мини, какви мисли у един водолей? На вас ви дай купон и живот на мига, нали у нас имам един такъв.. Тоя дет ви го описвам всеки ден с чудесиите му. Как така няма да успееш? Срещала съм жени (пред кабинета му), износили близнаци, с по два серклажа, и то втория в 27 г.с.. Сигурна съм, че ако се наложи, ще те разшие и зашие отново. И при мен имаше такава опция, но отпадна.  Praynig

Тестът може да е отрицателен без проблем, и аз мисля, че след 14 дена при теб тестът ще бъде отрицателен.

# 699
Привет тумбаци Laughing  и бебоци HugАз да се запиша поне да ви чета ,че нещо нямах комп две седмици и съм ви изпуснала  Mr. Green
Гушки милинки и да се пазите Wink

# 700
Диде, ела тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=618906.75;topicseen  Grinning

За всички мами тук Hug виждам, че чудесна компания сте заформили Wink

Хубава вечер   bouquet

# 701
Киара,баш така сме водолейте-на мига всичкоооо! И купон(леле кви студентски години бяха без сън като се сетя:))! Само че сега нося   голямата отговорност за 'сина на мъжа ми',той така му вика-мойто дете...Мене ме нема в целата схема.
Ама така си ми каза човека, такъв смс ще му  пусна в събота:"Даниела с шийката  на Манчев,МБ,резултат?" hahaha
О,забравих,каза че трябва да  ме гледа на 2 седмици,записах си час за 17.11.

Гатанка:Знаете  ли какво е пълнена пуйка?
(Мини Маус с утрогестан и индометацин)

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 20:20 от minie mouse

# 702
  • София
Ей да се отчета и аз,да не се чудите къде съм забегнала Wink. Цял ден си подреждам бурканчета,чашки и тем подобни дреболийки в новата кухня и си умирам от кеф newsm44
Уж съм по-добре днес от настинката,звънях си вчера на док и той ми изписа едно хомеопатично и витамин Ц,мисля,че помогнаха.
Пратих мъжа ми за болничния и да занесе едни изследвания,докторката по ЗК е казала,че са супер,което ме радва. Хемоглобина ми е 125,ТСХ 1,3 newsm44 Дано е все така Praynig
Мини,и на мен в най-трудните седмици от тая бременност ми минаваха такива мисли,не издържах повече психически...ревях и повтарях,че това е за последно,направо ги побърках близките ми-мама,мъжа ми и сестра ми де. Но да не се връщам назад,моля се и вярвам,че всичко ще е ок до края с всички тук. Стискам палци и на теб и никакво отчайване,явно сме много силни щом Господ точно за нас е решил да стане по трудния начин Hug Моля се наистина теста да е отрицателен след 2 седм Praynig

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 21:05 от nimfi4ka

# 703
  • София
Нимфичка, браво за чудесните резултати!!!

Мини, аз тва отдавна си го мислех.. чудех се останаха ли ми незапълнени дупки, и да, ушитееее Simple Smile

# 704
Киара, и  за ушите може да има лекарство,знаем ли...
Аз ще ги сложа по едно и също време като залягам, дано не потече всичко.

Общи условия

Активация на акаунт