Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - осма част

• 29 121
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Ама какви са тия доктори .... Shocked ужас!!!

Добре, че поне с това нямам проблем - изпращам мъжа ми и за 5 мин е готово. Дори в началото си бях оставила при тях амбулаторната карта и ми подновяваха болничния без проблем.

Киара внимавай ако шофираш и не се ядосвай, макар че тоя трябва да го гръмнат #2gunfire #2gunfire

# 586
Киара, какви са тези лекари? Нямам думи! Sad
А за Сигридов - не ме е пратил той в Токуда, аз си я избрах, защото реших, че за 3ти път в Окръжна няма да ходя. Изборът ми беше напълно случаен, нямам познат лекар там.
Ася, след седмица чакаме Гунев, нали Simple Smile? МОже да се засечем пред кабинета.
За спането не ми се говори - по цяла нощ си пипам корема да следя за контракции, не, че има какво да направя, ако ги имам...И лежа в полуседнало положение, така заспивам понякога, понякога - не.
Абе какво да ви кажа - май наистина трябва да си запиша час при психолог.

# 587
Киара, безобразие живо е това, при мен мъжа ми ходеше като не можех да ставам и нямаше никакъв проблем #2gunfireЖалко, че няма за кога да го смениш, ама ако е така до края, нищо чудно...Писанче, аз ходих на психолог заради безсънието, изписа ми Атаракс, но действа с натрупване и така и не го пих...Още ми е съвестно, за Ривотрила, че се изкуших, но не се издържа без сън, супер нервно ми е и като зомби съм вече. С две думи на мен и психолога не ми помогна и не знам вече къде да ида и какво да правя ooooh!

# 588
За спането не ми се говори - по цяла нощ си пипам корема да следя за контракции, не, че има какво да направя, ако ги имам...И лежа в полуседнало положение, така заспивам понякога, понякога - не.

Аз знам, че при полуседналото положение матката също не е в покой и най-добре си е чисто легналото. Ти защо в тази поза заспиваш?

# 589
Здравейте момичета,
от доста време не съм влизала, но бях в болницата за две седмици. Пак контракции и болки. Май колкото повече нараства плода-толкова по трудно става. Отново се нагледах на какви ли не историйки и случаи.
ГУШКАМ ВИ ВСИЧКИ И СЕ РАДВАМ ЧЕ СЪМ В КЪЩИ ВЕЧЕ. Hug

# 590
  • Варна
за регулиране на съня мелатонина помага и предполагам е ок за бременни, но трябва лекар да потвърди... мен ми е съвестно за всичко останало, с което тъпча мишока и избягвам каквото мога.
А от нерви наистина се получават контракции, поне при мен е така...то и да се пипа много корема не е хубаво, но е напълно разбираемо и аз бях така...

Непозната - съжалявам, как си сега?

# 591

Аз знам, че при полуседналото положение матката също не е в покой и най-добре си е чисто легналото. Ти защо в тази поза заспиваш?

Защото така установих, че не получавам много контракции, понякога надясно е по-добре, но наляво - не, определено...Странното е, че така бях с предишната бременност, явно някаква анатомична особеност...

# 592
Мила, още ме боли но малко. Натискам се в леглото и си пия хапответе

# 593
  • София
Непозната, какво пиеш за контракциите?

Писанче, аз доколкото разбрах, Сигридов те е пратил да лежиш в болница, ти какво си правила в Токуда?  newsm78. МД, Шейново - не е като да нямаш избор  Twisted Evil

Ходих да ми напише болничния лист, щях да се ударя триста пъти докато стигна, ама по - добре отколкото да си хвана такси и то да ме лашка 1 час. Е, тогава щях да родя от нерви ! Мале хора, сама съм си виновна, аз съм си го избрала. Ще ме държи нервата до утре поне. А какви врели - некипели ми ги наговори, Уууу сааааааааа.

Дишам дълбоко. Издишам. Дишам. Издишам.

# 594
Киара,  нормализира ли дишането? Hug

Непозната, само прав път до финала ти желая:))

Нов месец от утрееее.Еййй  ще се щипна по дебелото дупе, не мога да повярвам,че  въпреки мрънкащия ми песимизъм времето бавно върви.

И нали нямам търпение,а има време до 26 г.с. да питам за  инжекциите кортикостероиди-в дупе ли се бият,има ли специални препоръки за тези 2 дни, в които се слагат,защото аз мисля да ида до клона на Кандиларов,който е до нас  сутрин и вечер. Има ли и  странични ефекти, за които да следя.

(Киара, лапачинките на Хепи що не каза,че са за единия зъб,то не палачинки, ами точици, топченца-нца.Търсих лупата,купена от едното левче да мога да ги боцна)

# 595
Мини, от къде свали филма? Аз търсих в замунда, няма го Cry

# 596
bebs,от Замунда вчера. Пусни името в търсачката.

# 597
  • София
Мини, от къде свали филма? Аз търсих в замунда, няма го Cry

В замунда трият редовно. Изтрили са го днес. Ето тук го има:

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=67510

Субтитри от субсунакс бяха, аз ги изтрих днес, че нямам място.

# 598
# 599
Мини  кортикостероидите се бият мускулно в дупето,при първата инжекция следят кръвното и за контракции първия половин час след като я бият,дадоха ми и хапчета да не получа контракции,вливаха ми и някаква течност венозно,след 24 часа бият и втората,но не знам дали в Бг процедират по същия начин   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт