Априлски мами, любящи, гадаят за сини или розови гащи!

• 37 299
  • 784
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!Първо да се представя,казвам се Юлия-33г.,от Пловдив.Имам едно детенце,момче на 5г.и сега очаквам второто,термина ми е 04.04.2012.Все още не знам пола,но днес съм на преглед и много се надявам док да изкаже предположение.Като цяло се чувствам ок,при мен премина гаденето и отпадналото състояние.Радвам се,че ви има! Hug

# 106
добре дошла на  juliats радвам се , че мамите от Пловдив ставаме все повече  Hug

# 107
Добре дошла, Юлия ... да минеш след прегледа да кажеш какво щъркелче да ти сложим!

# 108
juliats добре дошла! Да се похвалиш днес след прегледа за цвета на гащите  Laughing
Благодаря на всички за споделените мнения и лекове срещу гадните болки в таза  Hug
*dreamer* и мен гърдите вече не ме болят. Само понякога вечер като се мажа с кремче и ме наболяват зърната. Но не е като преди.
Относно секса - хммм - добър въпрос. Ние преди не правехме заради отлепването. После почнахме, но.... да ви е кажа е доста рядко  Cry все още ни е шубе.
Знам, че не трябва да се говори за храна, но вече се чудя какво да сготвя  Thinking Нещо ми се изчерпа въображението. Давайте идеи. И моля отново някой, който си хапва риба -а да каже каква е и как си я приготвя, защото нещо ми писна от скумрия на скара  Crazy
 Hug Hug за всички и слънчев ден

# 109
Здравей,Юлия!Още една пловдивчанка,това е чудесно,а и термините ни са на една дата:)
 Hug Чакаме да се похвалиш за пола:)

# 110
Добър ден момичета!
Стискам палци на Лагуна Hug

Априлки_2012 - да не забравите мойте розови гащи да сложите!

Момичета, аз от днес ще съм в отбора с болнични, за сега до 9/11, а после вероятно до края.
Вчера като бях на ФМ, доста дълго си поговорих с ДОК, за мен, за бебо, за работата и тя е категорична - в момента всичко е добре, но не е нужно да се правя на герой и да се стига до друго.
Та сега съм в офиса нещо да довърша, да си събера разни неща и от утре вкъщи.

Лек ден на всички!

# 111
  • Пловдив
juliats, добре си дошла!

Hadji, почивай си в къщи и не мисли за работата, тя никога няма да свърши и както казва моя док на мен "никой няма и тиквен медал да ти даде" . В моята работа атмосферата е спокойна, няма стрес и напрежение, така че стига да се чувствам добре ще си работя до края.

D&G, аз пък за тази вечер мисля точно скумрия на скара да си приготвим. Не обичам много риба, рядко ям, но последно време все от някой блок надушвам аромата и и ми се дояде. Едно предложение за вечеря от мен Grinning Аз тепърна се уча да готвя, но последното което правих и което вечеряхме снощи беше ориз с гъби, воденички и накъсано пилешко месо. Стана страхотно. Сложих от бульона в, който бях варила  месото.

# 112
Бях забравила да дам отчет  Rolling Eyes
В петък ходих до Илиянци и намерих щанда за бременни, дето една от мамите беше обяснила къде е. Имаше симпатични тунико-роклички цени около 30лв., аз си взех един панталон / прави дупето малко Twisted Evil / за 28лв., имаше много дънки за мами бяха по 35лв., ама аз си имам едни дето още не съм обувала. Продавача каза, че тази седмица чака по-плътни клинове и зимно зареждане. Иначе на повечето места /сергии/, където продават бельо има плътни клинове по 10лв.   preggo

# 113
моите клинове от миналата зима са ми още широки. Аз тогава тежах повече, отколкото съм сега бременна  Laughing

# 114
Браво на теб, че си свалила преди бременността.

Аз тъкмо се амбицирах, започнах диета и упражнения. Идеята беше да отслабна, тъй като кандидаствахме за инвитро и си викам докато чакаме 1 година да ни разгледат документите тъкмо ще вляза в норма, че после да не ми е много трудно след като родя. Да ама не, взех че изненадващо забременях, та всякакви диети отпаднах, ще видим сега как ще се оправя след време. Хубавото е, че може би защото съм с наднормено тегло, съм качила само 2 кг. досега.

Дано да се огранича само в околоплодни води и бебе, че и без друго съм си бая закръглена Simple Smile Добре, че живея в държава, където закръглеността е норма, че си намирам дрехи, в България това ми беше голям проблем и доста депресиращо като изляза да пазарувам.

# 115
..... И моля отново някой, който си хапва риба -а да каже каква е и как си я приготвя, защото нещо ми писна от скумрия на скара  Crazy
Точно днес на обяд приготих скумрия на фурна и аз, която не обичам никаква риба, ядох с удоволствие и си слагах допълнително:
Всяка от рибите се разрязва на две по дължина, парчетата се подреждат в подмазана тавичка. Отгоре се напръсква обилно със соев сос, изчаква се да попие. След това се поръсва ситно нарязан чесън и доматен сос, докато облее парчетата. В началото се пече завито във фолио на 180гр., след 30мин се отваря и се допича на 150гр.
Пробвай, мисля, че ще ти хареса  chef

# 116
Като казваш соев сос, момичета, вие използвате ли соев сос и други подправки, които съдържат мононатриев глутамат? Аз спрях използването в момента в които разбрах, че съм бременна, но виждам, че някои продължават да готвят с него без да се притесняват

# 117
Има такива и без мононатрив глутамат. Понеже аз съм почитател на азиатската кухня и през ден вкъщи се готви нещо от нея, внимавам какво се купува.
Но то само това да беше проблема в храната- глутамата Tired

Да ви попитам девойки, някоя от вас има ли боцкане в областта на пъпа, около него? От два три дни все едно нещо ме пощипва и боде отвътре, досада ужасна и леко дискомфортно.
На някоя случвало ли се? И какво може да е  newsm78

# 118
  • Sofia
wood-nymph аз вече се отказах да следя каквото и да е. Нямаме контрол на нищо в БГ. Даже гледах преди време репортаж в който едно дете  се е натровило с кисело мляко, зашото слагали малък % няква киселина за да не се разваля дълго време. Просто ям това от което не ми става лошо Simple Smile

# 119
Satori,

Аз писах за същото нещо в предишната тема. Тази седмица не ми се е случвало, но предните две имах такива усещания. При мен не беше като боцкане, по-скоро като леко подръпване от вътрешната страна, друг път като гъдел, пак от вътрешната страна...

Общи условия

Активация на акаунт