Априлски мами, любящи, гадаят за сини или розови гащи!

• 37 257
  • 784
  •   1
Отговори
# 60
geryito Там съм  Laughing мажът ми и без това е в чужбина до края на седмицата та се чудя само каква щуротия да свърша

# 61
geryito Там съм  Laughing мажът ми и без това е в чужбина до края на седмицата та се чудя само каква щуротия да свърша

ха не си казала не сме измислили, дай да запазим места в някой бар така по женски....  Grinning

# 62
 Grinning ми хайде аз съм фенка  Grinning ако искат и другите мами да дойдат  Grinning ох че весело

# 63
Ще го обсъдим, чакаме предложения, а до тогава каним всички в събота в Анел не се надявайте за кревата де, аз съм си го заплюла Grinning. хайде, лека от мен

# 64
Първо честита темичка  newsm10 разкошна е ... аз не бях влизала от четвъртък ooooh! то писали, писали едвам смогнах  amiiii
Честито на всички, които знаят вече цвета на гащите  stork-girl stork-boy  благородно завид  Wink
Ние вчера ходихме в МД на УЗ и БХС, нооо на ултразвука излезе, че съм отишла в такава седмица, че е точно м/у I и II БХС (отидох точно сега, защото доки още в началото ми е написала от коя до коя дата да си на направя изследванията) и няма смисъл да давам кръв ...  Rage много тъпо .... единствения плюс беше, че таткото се запозна с бебо и видяхме, че си е ок, има по-дълги крака (но като се има в предвид, че ние с мъж ми сме високи ... нормално). Но направо незнам как да й вярвам на тази жена за в бъдеще, като ме праща нагоре надолу да се разкарвам и да плащам за нещо дето е излишно  newsm78 . Утре съм на ЖК и ще си поговорим.

Хубава вечер на всички  Hug

# 65
Купих си само сутиен за бременни, смених прашките с обикновени памучни бикини. Много са ми удобни Simple Smile

Момичета, да ви питам, имате ли проблеми с ходенето по нужда? Аз щях да си купувам нещо, което да ми помага, но все забравям, а последните няколко пъти като ходя и ми е много трудно. Имам една тапа, която много трудно излиза, после всичко си е наред. Ужасно е, защото хем не става ако не напъвам, хем ме е страх да напъвам...
Аз имах, особено в началото...беше кошмар, имайки предвид, че никога не съм имала проблеми с ходенето. На мен ми помогна чаша топла вода с лъжица мед в нея сутрин на гладно. Иначе ми бяха казали и сини сливи на гладно, но при мен не подействаха. Пробвай, няма да ти навреди със сигурност, може само да помогне.

А момичета, аз съм с термин 24 април, втора бременност ми е, но не усещам бебето още. Вие в коя седмица го усетихте? newsm78

# 66
Забравих да добавя за цвета на гащичките - на 1 ноември съм си записала час за ФМ и много се надявам да разбера тогава:))) Hug

# 67
Леле 5 страници. Много сте чевръсти, все не ми остава време да ви изчета Simple Smile

# 68
Честита нова темичка априлки!Браво на момичетата, които я направиха!Страхотна е!

Честито и на мамите, които знаят вече пола!Да са ви живи и здрави и розовите и сините гащи!Аз на 01.11 съм на преглед и се надявам доки да ме зарадва с новина!Бебо вече си го усещам-скъсва ме от гъдел Laughing

Да ви кажа за главоболието-при мен има наследствена мигрена и са мн тежки пристъпите, а сега когато съм бременна нещата са направо непоносими!Когато не издържам вече, пия половин лъжичка нес кафе с малко вода!Облекчава!Прочетох, че помага и чаша-две топла вода, защото се разширявали кръвоносните съдове!За мамите, които страдат от запек-сок от круши!Много е ефикасно!

Аз си чакам сега и резултатите от БХС и кръвните!Стискайте палци всичко да е наред! HugХубава и топла вечер за вас и пухчетата!

# 69
Стискам ти палци всичко да е наред с БХС-то. С теб сме на ч дата на преглед:))) Явно в един ден ще разберем гащичките.

А за главоболието - мен никога не ме боли глава, ама сега от време на време ме скъсва....не знам как да се справя.

# 70
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!

Честита нова тема! Много е хубава, браво!   bouquet

Аз днес ходих до докторката, ама каза, че нищо не може да ми изпише при тези резултати, вероятно течението било нещо хормонално, та само се разкарах. Е, то ще си покаже де.

Мерси за съветите за главоболието, мен ме боли глава всеки следобед, направо е ужасно, ако не легна става мн зле, ама не всеки ден имам тази възможност.

За дрешките - нищо не съм купувала все още, ползвам нещата от предната бременност, а бельо си ползвам най-обикновено памучно. Да кажа и защо не е хубаво да се носят прашки (не само по-време на бременност, а по-принцип, през бременността особено защото заради хормоналните промени сме много по-податливи на какво ли не) - от една страна прашките предразполагат към гъби и възпаления, заради начина им на стоене и по-лесното замърсяване на нежните части, от друга предразполагат към е-коли и др такива бактерии, които по принцип си виреят естествено в червата, тъй като при движение от търкането могат да попаднат където не им е мястото. Ей такива ми ти работи.

Ъъъъъъъъъъ ... щях още нещо  да пиша, но тотално изключих!

Само накрая да честитя шарените щъркелчета на Аничка, че все забравям накрая!  Hug

# 71
  • Варна
 Страхотна нова темичка ! Мамите от Варна,ако могат да пишат при кого са на Жк и дали са доволни засега !

# 72
Ох, аз толкова пъти писах днес, пък забравих да благодаря за сладурския простор в началото на темата, супер е Sunglasses Мен утре ще ме приемат в Майчин дом за амниоцинтезата и като се върна ще ви пиша как е минало, пък те резултати няма да са излезли.
Добро настроение ви желая и погал по коремчетата preggo

# 73
  • Бургас
Здравейте, честита нова темичка - прекрасна е както винаги.
Не съм чела от доста време и се връщам назад сега.
Искам само да ви попитам набързичко - колко килограма сте качили досега? Аз съм 15 седмица и съм качила 7 кг - 57 кг съм. Днес бях доста неприятно смъмрена по време на контролния ми преглед. Лекарката ми каза да започна диета на плодове и зеленчуци, за да не си създам проблеми занапред. Не знам какво да правя, аз така или иначе си внимавам колко ям, по никакъв начин не се глезя, физически съм натоварена, ходя на работа. Остава да спра да ям...Sad Направо съм разстроена.

# 74
Здравейте, честита нова темичка - прекрасна е както винаги.
Не съм чела от доста време и се връщам назад сега.
Искам само да ви попитам набързичко - колко килограма сте качили досега? Аз съм 15 седмица и съм качила 7 кг - 57 кг съм. Днес бях доста неприятно смъмрена по време на контролния ми преглед. Лекарката ми каза да започна диета на плодове и зеленчуци, за да не си създам проблеми занапред. Не знам какво да правя, аз така или иначе си внимавам колко ям, по никакъв начин не се глезя, физически съм натоварена, ходя на работа. Остава да спра да ям...Sad Направо съм разстроена.

Да ти кажа,аз съм качила 9 кг и също съм 57,БМ индекса преди забременяването ми беше под норма,така че не знам  дали не е нормално тялото да се подготви,ако е било под нормата да компенсира.Ти сама си знаеш как се чувстваш за височината и тялото си...
Според мен една бременна ако се храни нормално,здравословно,с някоя глезотийка,но без излишни тъпкания и прекалявания със сладко и полуфабрикат,колкото и да качва-това си е нормално.
Така че не се разстройвай,ами си хапвай,умерено и с наслада  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт