Априлски мами, любящи, гадаят за сини или розови гащи!

• 38 401
  • 784
  •   1
Отговори
# 600
Anichka.bsкъде си,не си писала скоро,надявам се да си добре.

# 601
Добро утро! Ето една новина  http://dnes.dir.bg/news/rabotodateli-michinstvo-otpuski-bolniche … 2012-9839573?nt=4 да ви "зарадвам" петъчно

# 602
Добро утро! Не разбрах дали ще има среща или не? Предполагам, че не, след като никой не потвърждава. Еми да го оставим за другата седмица освен... Погал по коремчетата и много гушшш. Аз започвам малко почистване на дома  Crazy

# 603
Добро утро! Ето една новина  http://dnes.dir.bg/news/rabotodateli-michinstvo-otpuski-bolniche … 2012-9839573?nt=4 да ви "зарадвам" петъчно
Предполагам ще са най-щастливи ако ходим да раждаме в обедната почивка, че да не бъркаме изобщо работния процес  ooooh!

# 604
Предполагам ще са най-щастливи ако ходим да раждаме в обедната почивка, че да не бъркаме изобщо работния процес  ooooh!

Хахахах мн точно казано  #2gunfire

# 605
  • Плевен
Мисля, че има резон в тези разсъждения, но не би трябвало да я махат изцяло отпуската, а просто да я намалят. Защото това дете като тръгне на ясла, нали има период на адаптация, хубаво е и майката да поостане малко сама в къщи, докато детето е на детско заведение, да почине, да иде на фризьор, да си изчисти къщата...ей такива неща, които не може да свърши с детето в къщи. Та, да я намалят тази отпуска, но да не я махат изобщо...

# 606
няма ли от къде да се пести,та точно от нас,все ние сме им трън в очите,тя България ще се оправи благодарение на спестените пари от майчинските отпуски.Не ги е срам как спят спокойно тия хора бе,нали те си откраднаха достатъчно,че техните жени да не се притесняват за тези неща.

# 607
Искам да ви питам, дали някоя мама пие витамини "пренатал" и по каква схема?

Аз ги пия. 30 дни по едно на ден, 15 дни почивка. Това е предписаната ми схема.
Другото, което приемам е Биозин Мама за имунитет.

Просто прекаляват! Naughty

# 608
Яни, за това сме си виновни ние - нарекоха ни социални паразити (имай предвид майките) и орязоха и малкото, което бяха дали на работещите майки (та истинските паразити, които и един ден не са работили и взимат социални помощи и соц.майчинство да си останат ОК), но ние - какво? Нищо, включително и аз - седим тук и се цупим, най-много някоя петиция да подпишем... а гърците, които имат много повече превилегии от нас, сега и референдум ще направят - не им щат помощите не Евросъюза, ако ще трябва да се лишат от тях .. но ние - дупедавци... Духи-пухи е казала вярно - да ходим да раждаме в отпуската, а пък циганките да си правят по пет-шест деца .. след десет години, моето дете ще е малцинство. А "техните жени"и техните деца - отдавна не са тук, те ходят да учат в Англия, Виена, ходят на почивка в Испания .. и като завършат университет идват тук да си играят на политици или пък стопанисват един два завода,няколко паркинга в столицата ... учат се да карат самолети и си купуват бельо от италия... баси!

# 609
s.kov е права. Какво правим ние? Недоволстваме по форумите. Виждате какво стана с гърците - стачки, недоволства и какво ли още не и им опрощават половината дългове. Не се и съмнявам, че след време ще им опростят всичко. И пак са по-добре. Вземат 1000 евро социални помощи и се оплакват и стачкуват. Време е ние - социалните паразити - да се вдигнем и да говорим така, че да ни чуят. То накрая с тези промени против бъдещите българчета, май наистина няма да има такива и всички млади ще се махнат от тук. Абе много се афектирах. Но като цяло - не знам защо си мълчим и приемаме всяка прищявка на господата в парламента... #2gunfire

# 610
rosito7 Ами още не,д-р каза,че предполага за момче,не е 100% сигурна.Искам да ви питам аз пиех фолиева киселина,но я спрях а някои мами  продължават да пият. newsm78

# 611
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Добре дошли на новите мами и лека до края   Praynig Hug
Честито на и на мамите видели цвета на гащите  Hug
anichka.bs къде се загуби  Rolling Eyes  Hug Hug Hug
geryito забавно...  Rolling Eyes
D&G доста сме болните... и аз като Mia66 искам да дойда, но кашлям още и се сополивя..
Mia66 ти питала ли си Колева за някакви витамини или подобно за имунитет  Rolling Eyes смятам в Сряда да я питам, че това на нищо не приличаааа...
за количките - харесала съм две (особено едната, но не се продава в Бг и ще видя и какъв бюджет ще ми отпуснат)... сестра ми си беше взела за първото количка, която да й харесва на външен вид - оказа се, че като я буташ и върви на една страна, беше и тежка...после си купи лятна, която беше добре, дори изкара и второто (за което взеха от познати първа количка)  Peace
днес вече съм по-добре от към кашлица, но като се има предвид вчера какво чудо беше, щом се прибрах  Rolling Eyes
Лек ден на всички  Hug

# 612
rosito7 Ами още не,д-р каза,че предполага за момче,не е 100% сигурна.Искам да ви питам аз пиех фолиева киселина,но я спрях а някои мами  продължават да пият. newsm78

Аз я спрях

# 613
Я да питам нещо: За и против епидуралната упойка?

# 614
  • София
Здравейте,
последно срещата за днес приемам, че отпада.
И аз се замислих за Аничка.бс, дано да е добре, мисля че се канеха да отидат за 10 дена на почивка и се надявам, че само заради това не наминава да пише.
Прекрасен петък на всички!

Общи условия

Активация на акаунт