Новите думи в българския език

• 200 713
  • 3 542
  •   1
Отговори
# 3 120
Идея нямам какво значи, обаче звучи разтърсващо смешно.  Mr. Green Може би е нещо като "Въх, мър майкоу".  newsm78

# 3 121
  • n/a
Aaaaa, имало смисъл в загадъчното "Ай хафте", както и предполагах  Mr. Green
Благодаря, мило другарче!

# 3 122
Етимологията на хафте-то не ми е ясна, обаче братята роми с много хъс я използват!
Пуци обаче добре е уловила смисъла  Mr. Green

# 3 123
Моля, мило другарче.  Hug Ето, пак паднах.  hahaha

# 3 124
Може ли превод newsm78 

Коалиция за България обвини ГЕРБ в "социален фракинг" заради противопоставяне на една социална група на друга по спорните промени в Закона за горите.

Фрекинга нали дойде някъде от шистовия газ, тук нещо не го разбирам

# 3 125
Фракинг разделяне на фракции ли е? Отговорих си на въпроса.  Mr. Green Социален фракинг ми звучи като хамбургер с черен хайвер и кетчуп.

# 3 126
  • n/a
А на мен, а на мен ... фракинга ми звучи като да има правописна грешка.
Изплъзнала се неволно буквичка от клавиатурата  Mr. Green и дошла в повече,
променила смисъла, и от тривиалното фа.кинг се превърнала в гордото фракинг.

# 3 127
Не е, бе, честна дума: Фракинг. Звучи ИЗРОДСки, определено.

# 3 128
  • n/a
Хъм, това си е направо за в на Ди плитчините. По дефиниция.

# 3 129
Обяснението на Лоана ми звучи по-идейно Mr. Green  

Ама така като прочетох обяснението, вярно, че май имало дълбока мисъл  Даже прекалено дълбока, ама пък разделянето на слоеве като че ли няма много общо с противопоставянето  - та не съм сигурна, че авторът е осъзнал колко сложна метафора е сътворил

И нещо по-просто и нагледно - не можах да се стърпя да не го споделя с вас, че много му се радвам

# 3 130
  • Варна
Може ли превод newsm78 

Коалиция за България обвини ГЕРБ в "социален фракинг" заради противопоставяне на една социална група на друга по спорните промени в Закона за горите.

Фрекинга нали дойде някъде от шистовия газ, тук нещо не го разбирам

Мне тук става въпрос, че ГЕРБ са раздали фракове на едната социална група, за да могат да я различат от другата. Mr. Green  Друго си е да обобщят, че всички са еколози. tooth

Не съм сигурна, че обясних какво искам да кажа. Joy

# 3 131
Чумби, "квадрадура и минитюр за кюпютур", майка!  Joy

ЖЕС-ТО-КО!

# 3 132
  • гр. София
Забележете, че това заявление до кметицата си има входящ номер от Столична оПщина. Не ще да е фалшиво  Rolling Eyes

# 3 133
Какво ли мисли "г-ожа Йрданка Фандукова" по въпроса за създаването на ромски "милицински" център?

# 3 134
  • гр. София
Сещам се за едно официално писмо, което бяхме получили в службата преди време от Македония. Беше адресирано "До премиерот СаксобурготскиCrazy

Общи условия

Активация на акаунт