Студът пощипва бузки зачервени на ЮНСКИТЕ ни слънчица засмени

• 31 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Срещата беше много хубава, само дето никой не се сети да снима Simple Smile

АурораЗора - тази история за войниците на Александър Македонски обаче има един слаб момент... Не е ясно дали висшия състав не се е разболял от сребърната и златната посуда, или редовите войници са се разболяли заради оловната посуда. Защото доколкото знам оловото е доста вредно.

# 436
Сега разгледах малко снимки - ХЕЛЕН, да не съм те чула да се оплакваш, изглеждаш страхотно!

ДЕСКА, Йо вече си е малка госпожица, АУРОРА- влюбена съм в Калина!

НАКРИ, наистина си много нежна!

# 437
Kити, на този ден на 4 месечна възраст мама и тате са ме осиновили.

Шунче, лоша работа, а нещо правиш ли за тези болежки?

Цвети, браво на Симона, само дето се притесняваше толкова. Даже много е наддала. Дано и в секрета нищо не излезе.   Hug

Накри, аз и във Фейсбук съм ти казвала, че си много хубава.  Hug

Vova, щерка ти е голяма сладурана.  Heart Eyes

За следващата среща- всички на линия! Дано само се задържи хубавото време повечко.
Моето дете заспа, аз поучих малко, защото Слав го къпа и храни.. сега мисля да почина.

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 21:32 от chin

# 438
Накри, видях снимките, които си качила. Много добре изглеждаш. Да ти кажа, от постовете ти имах чувството, че имаш по-мъжкарско излъчване (дано не се разсърдиш), а всъщност си много нежна.

hahaha Нееее аз си го знам и двете ми деца са с едни ангелски личица, но само аз си знам какво се крие отзад (и майка им е същата  Mr. Green).
Та по този въпрос да се посмеете малко. В петък звънят тези за електромерите, отварям аз и съответно въпроса ''Мама или тати вкъщи ли са?''  Joy Joy Joy Верно че съм си мъничка 1.60 на 43 кг, ама пък чак толкова. Та моят отг. ''Даммм мама е пред вас и то на 2 мама'' Mr. Green

Щунче бързо да минава, че наистина е много гадно. Мъж ми го болеше веднъж и голям зор видяхме. Heart Eyes

Ваче браво на Саша. Не знам точно за каква олимпиада става на въпрос, но аз в Пловдив в 5 и 6 клас участвах и знам, че не са никак лесни. С баба математичка, мама и тати инженери, си отраснах с математиката, която да не се хваля, но ми се отдаваше много. От 5 до 9 клас съм изкарала 3 петици, за които и се срамувах дори  ooooh!, а всичко останало 6. На изпита след 7 клас за кандидатстване 5,90 и то с една супер елементарна грешка, а по литература 4,50  Embarassed. В бълг.,литература и всички разказвателни предмети хич ме нямаше. Крис е твърде малък да се твърди кое ще му се отдава, но числата са му голяма страст. Значи още не говори добре, но да брои знае и на двата езика до 10. Познава числата до 15. Говори си как една кола + още една са 2. Simple Smile Покажи му буква и веднага маха книжката... Rolling Eyes

Кити, чинче  Hug Hug Hug

Лека нощ дами до утре... Hug

# 439
Момичета,да ви питам набързо,че ми е спешно. HugЗадължителен ли е изборът на екип при операция на ларингса?Утре ще ви прочета и ще пиша,че на ММ ще му правят такава операция в четвъртък и за 20 мин му искат 400 лв.и то по клинична пътека 121. ShockedВаче , ти май знаеше за тези неща и как се разделят процентно парите между екипа и болницата newsm78

# 440
Момичета,да ви питам набързо,че ми е спешно. HugЗадължителен ли е изборът на екип при операция на ларингса?Утре ще ви прочета и ще пиша,че на ММ ще му правят такава операция в четвъртък и за 20 мин му искат 400 лв.и то по клинична пътека 121. ShockedВаче , ти май знаеше за тези неща и как се разделят процентно парите между екипа и болницата newsm78
Само 30 % от парите отиват за оператора на операцията.
Не мисля, че има нещо задължително, все пак затова се казва "Избор на екип". Това е личен избор.
Успех и дано мине леко. Не знам точно как стои въпроса при тези операции, но съм абсолютно убедена в процентите, които взима оператора.

# 441
Кити, благодаря  Hug

Чин, много хубав празник значи имаш днес  Hug Да са живи и здрави мама и тате   bouquet

Силве, късмет с операцията. Дано мине нормално всичко.

# 442
  • София
ВАЧЕ, обичам го това дете много Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, гордея се с нея, сякаш е мое дете  Wink

Embarassed Embarassed Няма какво да кажа при тия думи... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря ви за всички мили думи за Саша! Hug

Зверче, свекърва ти в НПМГ ли е учител?

Накри, аз съм голям дзвер... май и двете деойки ще го усетят  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Силве, зависи от болницата. Аз съм виждала разценка на Майчин дом преди близо година и половина. Чинче ако може да пита свеки... Rolling Eyes Ама за ларинкса... нямам иде. Според мен е политика на всяка болница. Когато беше моят кюртаж от 250 лв екип оператора взимаше около 100-110 лв. Но това не значи, че където е мъжът ти ще е такова разпрелението. Много хора твърдяха, че в Тина киркова от 350 лв екип лекарят взимал 50 лв за раждането, което не ми се вярва. Успех на мъжът ти! Embarassed

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 23:34 от Vache

# 443
Кити, благодаря ти за милите думи!  Hug   Дано Дара бързо оправя сополките! Hug

Тати, така е с оловото! Слаб момент е... То може да е отслабвало имунната система на войниците и затова да са хващали по-лесно разни инфекции. Но, от друга страна, навремето май пломбите на зъбите бяха с олово (ако не се лъжа) - пък хората си живееха... Въпрекитова има резон в използването на благородните метали. Факт е, че са лечебни, дори и в малки дози. Богатите не ги използват само за красота - в накити и т.н. Например при някои дръжките на вратите са от мед или позлатени - това също било с цел антисептичност (а не само глезотия) и оттам - по-добро здраве... Simple Smile

Чинче, честит ти прекрасен празник!   bouquet  Ноември е уникален месец, някак много магичен - винаги така съм го възприемала! И на мен са ми се случвали интересни неща през ноември - в началото му например се запознах с ММ.Simple Smile))

Ваче, поздравления за Саша!   bouquet

Силве, дано всичко с мъжа ти мине по вода!  Praynig

# 444
Силве успех и дано всичко мине както трябва  Hug Hug Hug

# 445
Добро утро!
 Закуска?

Чинче, прекрасен повод си имала вчера  Hug Пожелавам ти още дъъъъъъъъълги години да се радвате взаимно цялото семейство!!!
 А за ноември... и аз имам повод, но ще го кажа след няколко дни.
 Силве, успех  Praynig Praynig Praynig
Ани, такива лъжички предполагам, че има бижутерските магазини или в тези за сувенири и антиквариатните магазинчета. До края на седмицата ще обиколя и ще кажа при нас дали има такива и на приблизителна цена. Иначе гледах в един сайт- 83лв тук а тук са по 109лв. Предполагам, че има и на по-ниски цени обаче.
 Ваче, браво на Саша /не помня дали вчера не ви поздравих за успеха, затова сега пиша пак за всеки случай  Blush/!!!

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 07:58 от dinora1605

# 446
Добро утро! Кафето:
Силве, как така изведнъж  Confused Успех от мене!
Ние започнахме да сме навън с часове - малко преди обяд излизам, та докъм 6 - Явор навън спи,та се къса, събужда се, ако количката спре. Дано това обикаляне е полезно за фигурата ми  Mr. Green
Радвам се, че срещата ви е минала добре Simple Smile
Ваче, браво на Саша! Чудесно е детето да е мобилизирано и да се справя с такива предизвикателства. Това е допълнителен бонус към това, че е умна и хубава Simple Smile
Шунчи, Кити, дано отшумят болките...
Спирам, че реве лъвът  Mr. Green
Хубав ден на всички ви!

# 447
Добро утро! Simple Smile
Били,мерси за кафето,но покрай него май виждам и ром. Wink
Мерси момичета за инфото.Чин,Ваче казали са му ,че вече изборът на екип е задължителен,от което аз естествено много се озадачих.Става дума за първа градска(тази до витошка и попа).Билянака,ами как така.Той отиде на преглед заради гадния синузит,който го мъчи и който сигурно е много виновен за нервността му,а те му откриха 3 възли,които са доброкачествени,но трябва да се махнат.Операцията е под пълна упойка за около 15 минути.Това е положението. Sad
Тази нощ Матея се събуди в 2 и до 7 докато станем окончателно е сукала.И нас ни хвана този период. #Crazy
Цвети,браво на Симонка.Е сега вече не се притеснявай и сополите да минат.Кити и при вас също.

И да,Сашата е супеееер.И красива и умна! Heart Eyes
Вова,наистина все се каня да ти кажа колко красива е Теди.
Аз не можах да отворя линка на Крумчо да го видя.
Шунче,много лошо с тази ръка.Значи това е ишиас,така ли?Че и ММ се оплаква в последно време ,че нищо не може да прави с лявата ръка все едно е счупена или навахната.Да му кажа,че може и да е ишиас. newsm78
После пак ще пиша.

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 09:13 от silvia77

# 448
Добро утро!
Ани 2 мерси за кафето  Hug
Динора мерси за закуската  Hug

Чин наистина има вълшебство някакво в ноември.Почти цялата ми фамилия е родена през този месец,аз също.Като се почне от 1 та до 31.11.  Heart Eyes

Силви дано всичко е наред с мъжлето ти  Hug

Ние вчера разходки и Краси като наддаде един вой по едно време нищо не искаше само реве.Наложи се ММ да ни взема с колата да ни прибира.Докато влязохме в детската стая и като се ухили като тиква и това беше не гъкна повече  newsm78 Понякога ме изумява с такива случки.

Днес сутринта при нас е валяло надявам се към обяд да понапече малко и да излезем,но и да не напече май ще излезем,че да се раздвижа малко.

Хубав и спокоен ден на всички  Hug

# 449
и аз имам повод, но ще го кажа след няколко дни.

Да не би да си имаме вече първата бременлиййка??? Laughing
Чинче, честито и от мен, то това си е РД  Peace, да сте живи,здрави и много щастливи цялото семейство. Hug
Отивам, че  от 08:00 имам 4 броя деца. Crazy До 13:00 ще е голям купон в нас...

Общи условия

Активация на акаунт