Студът пощипва бузки зачервени на ЮНСКИТЕ ни слънчица засмени

• 31 035
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Цвети, аз подозирах, че е възможно така Симонка да хапва повече от обичайното, затова ти да имаш чувството, че млякото ти е малко  Confused Иначе 1 кг на месец е повече от нормата, но не е нещо необичайно - и Явор, и Румен ми качват така. За засукването...според мен не спирай да предлагаш, може да засуче в един момент - иначе тези стачки могат да са по различни причини - и слаба струя, и силна струя, и запушено носле, но много пъти децата си се връщат към гърдата...С цеденето е доста трудно - ти по колко успяваш да цедиш и бързо ли ти се получава? Тази нощ поспа ли си?
Кити, много интересно ми стана, че според лекаря ти кървенето не е менструация  Confused

# 466
Здравейте, колежки Simple Smile

Абе, при Гала наистина само руси. Та две от тях почти с еднакви рокли Mr. Green Елица да включат поне за малко цвят.  Честно казано ми идва в повече това показване на едни и същи бебета и вренето им навсякъде.  Peace

Благодаря Ви за честитките. За подарък мама ми дойде на гости, след малко се обличаме и излизаме. Не е спала цяла нощ, но не иска и да ляга.  Rolling Eyes

Аурора, Тина, ноември е наистина магичен месец. Аз самата съм се запознала с родителите си по много специален и неочакван начин. Със Слав се събрахме през ноември.. .въобще хубав месец си е Simple Smile

Ваче, и аз чакам класирането. А за Ралка не знам какво да кажа..  Thinking

Дарка, наистина не оставяй нещата така. Това е безразсъдство. Дано всичко завърши благополучно и леко, но все пак- търси си правата, какви лекари са тези лекари!  Twisted Evil

Цвети, наистина е повечко кило на месец, но пък сега си дай малко почивка (на психиката). Успокой се и не се обвинявай, правиш всичко възможно, а за режима съм сигурна, че бързо ще направиш нова схема на хранене.  Hug

Силве, сигурно си много притеснена. Дано всичко мине бързо и леко.   bouquet

Хеберлеа  Hug

За къпането- нашата педиатърка не дава да се къпе след ваксина, без да каже защо, а частният ми каза ето така: "ако се притесняваш да не влезе вода в дупчицата- няма! Къпи си спокойно и не се вталясвай"  Mr. Green

Кръщене- мисля на рождения му ден да направя. Без излишна помпозност, истерия и суматоха. Тайнството на кръщението не включва тази суета, която дават по "На Кафе"

# 467
Да и на мен ми е в много тази показност и чак такива екстри за кръщенето,за мен някои неща са много излишни  Laughing Laughing Честити месечинки на днешните бебчета  Hug Hug Hug Hug

# 468
  • София
Здравейте момичета   bouquet

И за мен месец ноември е много специален. Преди 5 години на 20 ноември с ММ се целунахме за първи път и започна моето вълшбство!!!  loveuuu

Честито на всички празнуващи Hug

За кръщенето - ние ще се кръщаваме живи и здрави на пролет догодина.

Ваче браво на детенце  Hug
Силве успех на МТ

След ваксина и нашата педи каза да не къпем бебката, но не каза защо.
Днес сме на нефролог - да видим какво ще каже за бактерийките - много ми е притеснено. ooooh!

Сега по колко трябва да качват бебоците на месец?

Може ли и на мен някой да ми изпрати паролата, за да кача снимки /да се запознаем  Embarassed/

Много се радвам, че вчера срещата е минала страхотно  Hug Ако нямате нещо против на някоя от следващите може и ние да се включим - много ще се радвам да се запозная с вас момичета  bouquet

# 469
  • Sofia
Кити, много по-добре. 2 пъти мазах и днес не усещам нищо. Simple Smile
На теб как ти е ръката?

Клавдия, братовчед ти да не е Р. Плевнелиев?  Mr. Green

# 470
  • София
Влизам и аз да кажа набързо здрасти Wink

кити, много беше хубаво че се видяхме Hug

Честити празници на всички, които са имали повод, а аз не съм поздравила  bouquet

дарка, стиснати палци и от мен Praynig

За къпането и ваксините - на нас ни казаха да къпем, но само с водичка Peace

Много неадекватно днес, но не ми остава много време да чета и пиша внимателно напоследък Confused

Клавдия, братовчед ти да не е Р. Плевнелиев?  Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПП:  Някой да ми изпрати паролата за албумчето, моля!

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 11:25 от Sleeping Beauty

# 471
  • софия
Билянка, Hugцедя на 4 часа по 100-120мл., но вече само от едната гърда другата пуска около 20гр но аз цедя и нея, Точно  заради слабата струя Симона не я искаше първо нея, после видя шишето сега суче само нощем и то с рев едната гърда, другата само като я обърна към нея започва неистов плач. Не мисля че е стачка просто и хареса шишето повече, това беше сученето ни почвам да цедя. Sad

# 472
Накри, нъц, друго е. Годишнина от нещо.                                                                 

# 473
Добро утро мами и татко!

Първо да поздравя порастналите бебоци, че вчера не успях. Браво на всички представили се добре на консултациите Simple Smile, а на Алекс браво, че е приел ваксинките добре.
Селин на последните ваксини плака по малко, но пък след това в къщи ни спретна един цирк... Crazy Близо 40 мин нон стоп рев и нищо не я успокоява. Накрая склони да цокне малко и заспа.
Ваче, браво на Сашата! Представих си как аз бих се чувствала при подобна изява на Селин Heart Eyes

Хебърлея, стиснати палчета за представянето.
Силве и за твоят мъж много късмет и да се похвалиш как всичко е минало много леко.
Цветич, ти си герой мила! Аз да си кажа честно, че ако се стигне до изцеждане, едва ли ще имам такава силна воля.   Blush

Кити
, аз преди да забременея бях 66 кг и си мислих, че изглеждам добре  Crazy А височината ми е 169...  Laughing
Вова, потвърждавам че книжките са супер занимавка. Ние "четем" и списания. Малката много обича да и прелиствам страниците, а и умира да ги къса. Майка ми ми е казвала, че като съм била бебе ми е давала един вестник и после цял час съм си имала занимавка.
П.С. Момичета, ние утре пак ще пътуваме и пак ми е притеснено. Дано нямаме истерични изблици и пристигнем живи и здрави. Сега чакам мъжа ми да дойде и да събирам багаж.

# 474
Не е той  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Иначе пак да кажа за къпането след ваксини,не се къпе защото се нагрява тялото и може да вдигне температура  Laughing

# 475
  • София
Ваче, браво на тая Саша бе, страхотно дете е. Тук моята приятелка, дето излизаме с нея вече я знае и все пита "Какво прави Саша?"  Flutter Mr. Green. И аз като Дарка едвам избутах математиката, за сметка на българския език и литературата Simple Smile
О! Освен да ви дойдем на гости  Sunglasses И беаз това имам в Плевен много скъпа приятелка, дето все се каня да посетя  Grinning

Тина, не смятам да кръщавам децата си. Саша не е кръстена, Рали също няма да бъде. Ние сме атеисти с мъжа ми. Децата да си избират като порастнат. Въпреки, че Саша от сега е доста устата на тема "Няма Бог"  Sunglasses

Пари на нашата погача не са се давали. Много хора й сложиха монетка в леглото или вколичката "за здрав сън". Събраха се около 20-тина лева. Купих й играчки  Wink

Вова, и аз имам енда такава книжка с очички. А Ралка умира за разни хартии... мачка листа, една книжка й извадихме картонена, много я обича  Laughing Тя и кака й така обича книжки. Дори като по-малка спеше с цял куп книжки под възглавницата. Сега, обаче ме питайте дали изобщо чете  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Силве, щом вече сте установили лекар е добре. Особено ако е наистина горещо препоръчан.. За екипа, обаче...  Rolling Eyes то наистина отивайки при него го избираш един вид. Както винаги в БГ нещата са доста хлъзгави  Crazy

Цвети, езичето й не е от кърмата бяло. Специално погледна за млечница, няма.. лигавицата е чиста. Налепа се маха като го тръкнеш. Абе на Саша така изглежда езика като са й кофти сливиците. И трите имаме географски език, а той е по-чувствителен. Лекарката вика, че се облага след като вдигне Т. Ама Саша не е така, точно обратното. Езика е показател ощше преди да се разболее. Е, може и да не се разболее, но показва някаква работа в гърлото.
Ще давам круша. Питах лекарката, тя това каза, нищо не изписа друго. Пипа и фонтанелата, каза, че е спокойна, детето е здраво.

# 476
Ние също като Чин сме решили да я кръщаваме като стане на една годинка, най-вероятно точно на рожденния й ден. Ще видим, има време до тогава. Но със сигурност без всичката тази помпозност и прочие. Някак си "тайнство" и "показност" не се връзват Simple Smile
Иначе одобрявам варианта и когато пораснат децата, сами да решават дали да се кръщават или не - аз самият съм кръстен едва преди десетина години, мисля че на 23 като бях Simple Smile

# 477
Аман от бабини деветини.
Къпете си децата, нищо няма да им стане.
Нито вода ще влезе в дупката, нито ще прегрее детето.
За шампоаните съм съгласна- по-добре без тях  в такива моменти.
Не се къпе, пък се дават 2 лъжици захар.  Crazy

Монетите от количката са около 20-25лв, дядото на Слав събирал всеки ден по левче, откакто е разбрал, че ще става прадядо и заедно с тях, прибрах и тези. Парите от близки, а и тези, които ние сме отделяли за него са около 3 хил. и така стоят. Не мисля да ги слагам на влог, по-скоро ще му купя нещо с тях. Не бих инвестирала толкова малко пари в нещо. Има и златна паричка от дядо си, всичко съм скрила под "дюшека" (сега ако чете някой крадец)  Mr. Green

Ваче, защо се дава круша в такива случаи?

# 478
  • София
Ваче, защо се дава круша в такива случаи?

Абе аз много тъпо го написах... Mr. Green Щото Цвети за акането говори и аз прелях неусетно в тази тема. Круша давам, за да ака  Wink макар че вечер като я къпя и се отпусне във ваната коремчето й е много мекичко, изобщо не е напрегнато. Може пък да усвоява кърмата почти изцяло. Ще видим. Вчера след 3 лъжички круша изака малко. Сега по обяд й дадох около 30 грама.. ще видим  Wink

# 479
  • Sofia
Не се къпе, пък се дават 2 лъжици захар.  Crazy
Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт