Мъж Скорпион - 2

• 201 158
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 020
A aз с "моя" ск разредих разговорите, абе направо спряхме. Бях ви казвала, че от миналия юли ме търсеше през ден-два, декември си правихме разходка до съседен град, не сме се докосвали (освен ръкостискане за добър ден, защото е мноооого старомоден в това отношение и здравей, здрасти не признава), май месец се унижих да отида с него с колата за час да си свърши негова работа, защото няма как да ме вмести в графика си да си поговорим.  Whistling Казах му, че когато някой ти е важен няма да търсиш свободно време за него, а ще освободиш от времето си за него (реакция- сумтене).
След този ден не ме потърси повече от 2 месеца и наскоро му писах, за да го уведомя за нещо, което сметнах, че го касае. Поговорихме си, но не както преди с палави подмятания. Вчера от нищото и без повод се обади, но аз взех думата да обяснявам разпалено драмите си, така че може и да е искал да каже нещо човека, но не му дадох шанс.  hahaha
И така де, нещата така и не се развиха при нас. В колата му звучеше (тогава май месец) "ти закъсня ужасно, ужасно закъсняяяя" и му отпрах въпроса дали ако се подмине момента, има връщане назад. Изсмя се какви неща ми занимават акъла и да съм спряла да анализирам и мисля глупости.  Crazy

# 1 021
Аз пък един ден съм в облаците,после два не съществувам-не звъни,не пише- нищо и понеже не мога да трая да не се чуваме и му звъня, и всичко продължава по "нормално му".И като повдигна темата за кое е нормално и кое не,чувам редовното-ама аз не искам да се обвързвам,искам да съм свободен и да не давам обяснения и да се съобразявам,много мислиш,остави нещата така както са.И се чудя как всъщност са нещата-ние във връзка ли сме или е само секса. И ако е второто защо ме събира със семейството си и ме ревнува когато някой ми обръща внимание,но обратното е недопустимо-това аз да го ревнувам,ама с коя си говорил,писал,излизал не се коментира. Тества ли ме още или просто ме разиграва,има ли чувства или просто си запълва свободното време? И точно когато си помисля,че не му пука за нас,той прави нещо уникално и тъкмо си помисля,че все пак има светлина в края на тунела и пак започва да се държи като идиот.

# 1 022
Aallexa нямаш си и идея колко те разбирам за какво говориш. Един ден всичко е цветя и рози, на другия пълно затишие. А за ревността - аз право да ревнувам нямам, но той.. Една вечер беше напълно убеден, че братовчед ми не ми е братовчед. Такива аргументи изкара, че ме свалял, че за малко да ме убеди, че това не е мой братовчед. Не знам кво не им е наред на тези скорпиони, честно. Отначало приемах всичко на майтап и си казвах е не може да е толкова зле, след това минах на безразличие, ама мисля че вече съм във фаза изнервяне. Емоционално се чувствам доста изморена. И защо по дяволите е тази дребнавост?! Не знам дали е при всички или е черта на моя даже не знам какъв ми е точно. И как постоянно се търси под вола теле.

По-миналата седмица се бях скарала с майка ми, но нищо кой знае какво фрапантно, даже не си спомням за какво беше, но факт че бях супер изнервена. И вечерта излизаме там компанията, той веднага ме усети, че нещо не ми е okey и ме пита. Казах че съм се скарала с майка ми и толкова и той ама нещо станало ли е и аз му отговорих не, нищо. Както и наистина е. И цяла вечер ме подпитва и аз какво сега да си измисля няква история, за да му кажа нещо ли.. И 1-2 дена след това пак засегнахме тази въпросна вечер и как аз съм се правила на интересна, защото видиш ли той е благоволил да обърне цялото си внимание към мен, а аз съм го накарала да се почувства зле като не съм му казала за какво е бил скандала.  ooooh! Супер ме изнерви и ме накара и на мен да ми стане гадно, защото определено не ми е било това целта и не съм се правила на интересна. Не сметнах за нужно да разказвам за някакъв битовизъм, да се изнервям отното. Излязох, за да се разсея все пак. Ако беше станало нещо сериозно, той първи щеше да разбере. Но естествено не можах да го убедя в това нещо и аз излязох виновната.
Снощи пък- имам лек проблем със сърцето и като излязохме ме заболя изведнъж. И той не мога да кажа, че не се загрижи. Предложи да отидем до вкъщи да си взема хапчета, почна да разпитва ама как те боли зададе 101 въпроса, но как да е нищо, че ми стана криво заради болката отговорих му само мир да има. И по едно време ме пита как си и аз казах по-добре и той е защо не говориш викам е какво трябва да кажа и той смотолеви нещо. И тази вечер забелязвам го аз, че нещо има не е както трябва. И накрая го питах сърдиш ли се нещо и той не. И както беше не и изведнъж се върнахме на миналата вечер и как съм му казала "е какво трябва да кажа". Това било фасон породен от прекалено многото внимание. И той бил решил по-малко внимание да ми обръща, за да не правя фасони. #2gunfire Супер ме изнерви и ми провали и вечерта. Тъкмо месец и половина всичко беше 6, и сега откъде дойдоха неговите фасони. Това не е нормално.. Close

# 1 023
А, не било нормално. То и аз мислех, че не е нормално, но като чета, явно е типично поведение за скорпионите.

Много добре разбирам какво точно имаш предвид, като казваш, че си емоционално изтощена. Тормоз е да трябва постоянно да обмисляш различните варианти за това как може да бъде приета някоя твоя дума или действие. И тази докачливост и дребнавост ми идват твърде немъжествени на мен.

Цитат
И накрая го питах сърдиш ли се нещо и той не. И както беше не и изведнъж се върнахме на миналата вечер и как съм му казала "е какво трябва да кажа". Това било фасон породен от прекалено многото внимание. И той бил решил по-малко внимание да ми обръща, за да не правя фасони.

Виждам, че си се сблъскала и със злопаметността. Което ми напомни за една моя случка: вечеряме навън, говорим си, изведнъж той млъква. Естествено, нещо не е наред. Обаче съм сигурна, че причината не е разговорът, който водим. Кратък въпрос от моя страна, неудостоен с отговор. "Добре," казвам си, "ще мълча и аз." Започвам да се изнервям в един момент, атмосферата - с нож да я режеш, но нито дума и от мен. Приключваме с вечерята, тръгваме си. Вървим десетина минути, когато пиленцето решава да изпее "Това е заради еди-какво си." Обяснявам, че не помня да съм казвала/правила подобно нещо. Продължава с "Е, то беше преди две седмици..." А, ще се наказваме, значи?! Е, като цяло съм спокоен човек, но ми идеше да го удуша в онзи момент.

Та така, игра на нерви, смешни тестчета, с които преценява доколко е способен да държи контрола върху теб в различни ситуации... Simple Smile Това му е много важно. Лошо, ако поддаваш.

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 19:25 от Modra

# 1 024
 Shocked Aха, затова "моя ск" не направи опит за близост. Та аз още в първите ни разговори му казах, че съм човек на планирането и контрола- аз водя, аз казвам и аз преценявам всичко. Е, понякога е изморително да съм и мъж и жена, обаче съм такава.  Rolling Eyes За всичко мисля и мисля по много... ooooh!

# 1 025

Та така, игра на нерви, смешни тестчета, с който преценява доколко е способен да държи контрола върху теб в различни ситуации... Simple Smile Това му е много важно. Лошо, ако поддаваш.

Какво ще рече да поддаваш?

# 1 026
Aallexa, ще рече просто да се връзваш на тези трикове. Провокират те, манипулират те, за да видят докъде ще стигнеш, доколко си зависим. Вбесяват се, ако запазиш хладнокръвие по време на подобни игри. Обаче човек може много да си изпати, докато ги разбере тези неща и се научи как да реагира. Иначе е лесно да им играеш по свирката, както се казва, умели играчи са. Но в мига, в който (и ако) ти просветне и започнат да ти се изясняват мотивите зад действията им и си позволиш да го покажеш, обикновено тръгват назад. Абе, голяма "мистерия" са. Grinning Чувстват се зле, ако усетят, че са разконспирирани. С нищо от написаното дотук не искам да твърдя, че са лоши хора, дори напротив, просто явно това е техният похват, за да се справят с несигурността си.  

И още един случай: да бяха минали не повече от 4 месеца от началото на връзката; отново всичко върви добре и ей-така, от нищото ми се заявява "Аз не се чувствам добре в тази връзка, не съм щастлив." Шах с пешката! Последваха няколко въпроса от мен, няколко много категорични отговора от него, които не оставяха възможност за преговори. Стоях като гръмната няколко минути... и накрая казах "Ами добре." Облякох се и заслизах по стълбите. Догони ме, не разбрах защо в началото, тъй като просто застана до мен и не направи нищо. Може би очакваше да размисля. После вече не помня точно какво се случи, но знам, че за добро или лошо не издържах на напрежението и се разплаках. Явно прие сълзите ми като доказателство за това, че държа на него и реши, че ме иска обратно. Сега ми е смешно.  Ако не се бях разплакала, сигурно нямаше да мина теста.  Grinning Защото впоследствие се оказа, че всичко това е било тест. Разбира се, не излязоха от неговата уста тези думи, по друг начин стигнах до този извод, а когато го споделих с него, не призна, нито отрече, но се смути. Аз го обърнах на шега, но... с едно наум. И какъв и за какво беше тестът - да те постави почти пред свършен факт, за да види каква ще е реакцията ти, дали ще се бориш, дали си струваш, дали си стабилен, дали може да е сигурен в теб. Безумно решение, според мен, а и не знам доколко реално преценяват рисковете в такива ситуации. Защото после, когато си припомнях тази случка, винаги се сещах за моето "Добре" и как изведнъж му се дръпна боята от лицето... Явно си беше представял, че ще му се моля, знам ли.

Мисля, че на доста места тук в темата се споменава за подобни проверки от страна на скорпионите. Нееднократни, разбира се. Ако на някой са му достатъчно здрави нервите, успех.

Стана дълго, съжалявам, но реших да споделя малко опит. Simple Smile

А, видях си и една правописна грешка в цитата на Aallexa. Прощавайте!

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 20:53 от Modra

# 1 027
Да почерпят съпругите на Скорпиони, издържали теста Wink

# 1 028
Аз реших на неговите тестове, проверки и тем подобни, да отговарям с моя несломим позитивизъм. Снощи излизаме и все едно нищо не е станало, отидох при него с най-широката усмивка и почнах да му говоря, да се бъзикам. Не знам дали следствие от това, но цяла вечер получавах внимание- закачки, мили приказки, прегръдки, целувки даже и се снимахме, а той е човек, който трудно се навива за снимки. И като за финал спахме цяла вечер залепени един за друг. Такъв сън му ударихме. Като станахме пак се държеше мило.

Странна работа са тези скорпиони. Един ден ти идва да го убиеш, на другия си в облаците. Поне има разнообразие.

# 1 029
Аз съм уморена вече от тази несигурност-един ден се разделя с теб,защото не те обича,а на следващия ден не иска да се отдели от теб, все едно живота му зависи от това.
Цялата тази въртележка ми идва в повече,да не знам какъв ми е статута в тази връзка и има ли връзка въобще.Решила съм от днес да дам заден ход,пък каквото стане.

TheQuuenK това с оптимизма го пробвах,но в един момент и това издиша,може би защото се насилвах да изглеждам щастлива,когато не ми е било хич весело,но иначе имаше полза,защото той наистина се държеше по-добре.

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 13:35 от Aallexa

# 1 030
  • Бургас
Тези драми могат да продължат вечно, ако ти не направиш нещо, .т.е. събираш багажа и се изнасяте, без обяснения, без говорене и точка. Както написах един скорпион се храни с емоции, и така до безкрай. Просто трябва да си безразлична и студена, и ако се върне, му даваш ясно да се разбере, че няма да му търпиш цикровете. Казваш му с няколко думу, кратко и ясно какво, защо, без обяснителен режим. Просто и ясно: " Държиш се лошо с мен, поведението ти ме обижда, съжалявам, но аз заслужавам да съм щастлива, и щом ти е трудно да ми го дадеш, наистина е по-добре да се разделим". Тук има себеуважение. Обикновено жените все търсят къде са сгрешили и какво са направили, трудно може да разбереш един скорпион, трябва или да си скорпион или да си живял, не знам колко години с него.
Единственият изход е ясно и твърдо да покажеш на един скорпион, че манипулациите му не вървят, но не с обяснения.

Привет на всички другарки по съдба! Присъединявам се към вас.
Напълно подкрепям aniram*.
И аз така ги виждам нещата след 19 години със Скорпион.
Иначе просто ще полудеете, или ще си отидете...

# 1 031
От всичко прочетено,както и от личен опит вече знам,че те май не търпят директни, откровени разговори и нямам идея какво да му кажа.Eдна грешна стъпка и потъвам.Не целя раздяла,просто искам да изляза от този кръг.Дайте ми идеи моля ви.

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 00:31 от Aallexa

# 1 032
Според мен няма смисъл. По-добре сега да потънеш и след време да изплуваш, и намериш щастие на друго място, отколкото да се клатиш на този крехък сал... Това не е щастие, а тормоз.

# 1 033
Според мен няма смисъл. По-добре сега да потънеш и след време да изплуваш, и намериш щастие на друго място, отколкото да се клатиш на този крехък сал... Това не е щастие, а тормоз.
Peace

# 1 034
Mомичета, пиша анонимно, за да не се излагам, но наистина не знам как да продължа, чувствам се предадена и ...в шок. Имах 4 годишна връзка с човек, с когото нещата не вървят, разделени сме и започнах да излизам с колега. Аз съм на 27, Овен, той ще прави 30 - скорпион! Crazy Пълна противоположност на предишния, много деен, кара мотор, зимни спортове практикува, съвсем различен и аз...Уау. Секса- също прекрасен.
В началото той не искаше да започваме връзка, харесваше ме, но странеше от мен, защото сме колеги и заради моя бивш приятел. Първото, което ме втрещи беше, че един ден каза, аз не мога, не искам такава връзка, да деля, да има друг, край. И аз...шок. После се появи с огромен букет рози, колкото е имало в магазина и каза, че иска да си дадем шанс. Товабеше първия ми шоков момент от скорпионската порода.
След това пътувахме служебно и беше много приятно, нищо не се случи, но от там започна всичко. За мен връзката ни беше хубава, виждахме се почти всеки ден, много прекрасни моменти имахме. Той ми сподели, че е бил наранен преди, но сега има всичко, което му трябва, за да не мисли за това и да е щастлив. Разказа на родителите си за мен, запозна ме с приятели, беше щастлив, че му казали как съм супер различна от предишните му приятелки. Ноември има юбилей и няколко пъти каза, че иска да го празнува с мен. Да ходим зимата да караме ски или сноуборд, да ме научи и т.н. Аз излизам от както казах дълга връзка, нервна съм  и имам напрежение, случваще се често да се сдрърпаме за глупости. Него това го товари. Мисля, че всички Скорпиони страдат от някава мания за обсебване... Той искаше да е с мен, но после някак извърташе нещата, че се чувствал притиснат, обсебен и бля бля.

Последно сега ще е кум на една сватба, аз ше съм на друга и ми каза, как щял да е тъжен, но после аз да отида при него и уговорката беше да пътуваме извън България на почивка заедно. Той беше щастлив, заедно избрахме хотела, обясняваше как хубаво ще си прекараме, ще си починем. До онази вечер. Скарахме се пак за нещо и аз в яда си казах да се разделим и той каза добре. Преди това говорхме, че макар да не показва, държи на тази връзка и как и двамата ще направим усилие да се получи и изведнъж- раздяла! Бях наистина в шок и от там се започна....най-жестоките неща.. Как ние не сме си подхождали, как той ме харесвал в началото ама мислел, че ще прерастне в нещо повече ама то не прераствало и с тия драми нямало смисъл,  и какво ли още не. Чувствам се ужасно, защото ...броях дните до почивката, а сега тъкмо отмених резервацията. Някак си за един момент се обърна на 360 градуса. Попитах го защо просто не ми е показал, като е видял, че не става, да се отпдръпе, да е по-хладен, все пак да не си правим планове и да го играе влюбен и обяснението беше, че няма лесен начин да зарежеш някого и че аз съм била очаквала той да каже нещата, които е казвал.

Питам тези от вас, които по-добре познават тази порода, съжалявам, че съм така многословна, но според вас, наистина ли просто е видял , че не ме харесва и за него връзката ни няма бъдеще или нещо...е прищракал и има друга причина? Защото..аз съм искрен човек, не знам как се изиграва любов, но начина, по който се държеше до вчера с мен показваше, че наистина му пука и просто за един момент всичко се срина.

Ще съм безкрайно благодарна на съвет, защото дори не знам какво да мисля. Сега го виждам всеки ден, опитах да говорим ама така се тросна, че му писнало да ми се обяснява...  Cry

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 13:27 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт