Мъж Скорпион - 2

• 201 158
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 050
Да,мълчат доста-или като мислят,те все мислят  Laughing или не искат контакт.

Aallexa - от колко време вече?

Аз периодично му казвам какво мисля и че той е виновен за всичко  Laughing, разбира се те са безгрешни и не се признава,но се извинява.

Но по-принцин и на мен започва малко да ми се натрупва,и така попаднах на Вас момичета и ви чета от вчера,толкова ме успокоявате.  bouquet

# 1 051
Misse и аз съм Везничка Simple Smile Това спокойствие и търпение, което според мен е присъщо на Везните, доста ми помага в отношенията с тази гадинка Скорпион Laughing Чак си се чудя понякога какво търпение имам. Но се радвам, че моя осъзнава това и наскоро няколко пъти ми каза колко съм била търпелива с него и как не трябвало, колко съм била миличка, а той не го заслужавал ала бала.

От една седмица не мога да се оплача от отношението му. Сега явно е в период на някаква любвеобвилност. Нямаше ме 2 дни и вчера като ме видя голяма радост. Да видим докога, че то много хубаво не е хубаво.  Laughing

# 1 052
TheQueenK спокойни и търпеливи и изведнъж буммм  Laughing ( поне аз съм така,търпя и мълча и изведнъж край), и мисля че при тях трябва да има ултиматум. Сега съм му казала,че не съм щастлива с това му поведение, и е тих и смирен и след няколко часа сега пак си е вихрушка #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ...

Отворена съм към съвети,Момичета   bouquet .

Наливам си една биричка аз  Laughing

# 1 053
Колко обикновено продължава мълчанието на вашите ск?Седмици,месеци?

# 1 054
При мен най-дългото беше 2 дена, още в началото,защото не знаех,че ме манипулира и бях ужасена Laughing... сега не му позволявам такива номерца, сега аз мълча,в момента го наказвам да не ме вижда и се правя на много заета и нямам време за него Twisted Evil

# 1 055
.

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 16:04 от Aallexa

# 1 056
 Aallexa - извинявай, искам да бъда полезна,ако има с какво,само кажи   bouquet

# 1 057
Aallexa, колко сте годишни, имате ли предишни бракове, деца? Да не се е изплашил ако нещата са станали по-сериозни. Но пък това пак не говори добре... уф, не знам.

# 1 058
Aallexa при мен около месец само здравей-здрасти. След още един месец почна лека полека да сваля гарда. Абе 2 месеца и половина някъде ми се правеше на интересен. Ама не уцели човека.

# 1 059
Misse TheQueenK как ми се иска да имам от вашата Везнишка толерантност и търпение. Признавам си,гризе ме ревност Whistling Вчера се засякох с неговата компания в едно заведение,всичките му дружки бяха там освен него,веднага си вкарах филм... Embarassed
TheQueenK през тези 2 месеца съмнявала ли си се в него,в смисъл дали той е човекът,дали е било истинско,дали няма и други?
Coolmummy колко да е сериозно не знам,прекарвахме доста време, почти живеехме заедно,но явно не е било достатъчно,за да е наясно с чувствата си,ако въобще има такива.Напоследък се съмнявам във всичко.

# 1 060
Aallexa аз също съм ревнива. Даже понякога си мисля че прекалявам. Но имам доста голям самоконтрол и досега той не е разбрал нито един път, че толкова пъти съм го изревнувала. Доколкото го познавам не мисля, че ако покажа, че ревнувам, това ще му хареса. А и това с навъртането на толкова жени около него не е от сега, то е от много години. Просто бизнесът му е такъв, че е неизбежно.

Иначе за времето, в което бяхме разделени- имало е моменти, и то най-вече вечери като си легна и почвах да ги мисля някакви мои си измишльотини. Но аз имах един малък коз- моя приятелка излизаше с негов приятел и тя си беше нон-стоп с тяхната компания така че имах информация за това, което се случва. Според инфото, което получавах, за тези 2 месеца не е посегнал към чуждо. Laughing Но и да е, не мисля че имам право да му държа някаква сметка щом сме разделени. Но точно това колко държа на него и че лично за мен на този етап това е човекът, с който искам да съм и си се представям в бъдеще, не ме накара да се откажа, а да чакам търпеливо без да го притискам. Наистина най-важно е сама за себе си да решиш заслужава ли си този мъж, за да дадеш толкова време, нерви и търпение от теб. Както и да направиш някаква преценка дали наистина и на него му пука за теб или просто е убивал време.

# 1 061
... дали наистина и на него му пука за теб или просто е убивал време.

На този въпрос вече съм се отказала да търся отговор.Май само времето ще ми покаже.
Благодаря ви,че ви има момичета Praynig   bouquet Hug

# 1 062
Аз също съм много ревнина,но си мисля че при мен е и от зодията  Laughing
Иначе съветът,който винаги си давам,както и  на приятелките си е "обичам те,но обичам себе си повече". Грижи се за себе си и за твоето спокойствие.     bouquet

# 1 063
Най-добрият ми приятел мъж е скорпион. Хиляда пъти сме се карали, след това си се игнорираме и после оправяне от само себе си. Моят любовен индивид, след като се скарахме преди месец, в началото беше на пълен игнор - няма здравей здрасти няколко дни. След това ме зяпа супер нахално втренчено директно в очите и мълчи като ръб. После започна със здравей. След това с някакви тъпи и супер кратки заговаряния като умираше от неудобство. И преди няколко дни си бях пийнала и си викам е стига вече с тези детинщини и без това се налага да се виждаме всеки ден. И му написах през нощта как си, какво правиш. 😀 никакъв отговор. На сутринта му написах че му благодаря и че е изключително мило да не ти отговарят. Никакъв отговор 😀 направо се изядох от яд и срам, че му писах и се почувствах като най-отвратителния и долен човек, не заслужаващ елементарно внимание. Та въпросът ми е - като го видя да се правя, че не съществува или да го застрелям с някоя ловна пушка, че да спре да ми трови мислите и себеуважението. ☺️

# 1 064
Не съм сигурна че ще дам правилният отговор.
Но да ви кажа, че скорпионите нещото, което най-много мразят са игричките, мълчанията и несигурността. Ако искате да са кротки и тихи казвайте им всичко, да са в течение за най-малкото нещо. Страшно са мнителни и започнете ли нещо да премълчавате ще го разберат, че все едно криете нещо. Ако искате здрава връзка със скорпион, първо трябва да изградите доверие един към друг. Той никога няма да ви има 100 % вяра, но поне 50 % за да е спокоен и да не се сърди за всяко нещо.Вие трябва да сте пристан при който те отиват когато са изморени от света и с вас се чувстват спокойни. Да сте дома и спокойствието за което те жадуват. Опитвайте се да не си навличате гнева един на друг, защото с тях такава игра е пагобна за вас. Те все някак ще издържат на цялата болка, но вие не. В началото ще ви тестват по-хиляди начини докато не решат че вие сте жената. С което не казвам да се оставяте да ви мачкат и да си играят с вас.
Не напразно в повечето характеристики пише, че ако това, което четете за скорпионите не ви харесва по-добре се откажете и да бягате в другата посока.
Никога не тръгвайте с нагласата, че той ще се промени! Ако сега не можете да го траете то за напред ще е по-лошо.

Общи условия

Активация на акаунт