Мъж Скорпион - 2

• 199 941
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Street of Dreams

Меркурий и Венера в Близнаци, приятно ми е, утре няма да ми е  hahaha Това не е по темата.

Joy Joy hahaha hahaha Joy
Ама пък е много точно!  Mr. Green

# 1 336
  • Австрия
Искам и аз да се включа в темата и да споделя своя опит със Скорпионите.Имала съм 6 годишна връзка със Скорпион, но сега ще опиша друга.Аз съм зодия Овен с асцендент Рак (омъжена). Той зодия Скорпион с асцендент Скорпион.Значи записах се на един курс и Той ми беше преподавател,в курс бяхме 12 курсантки и Той.Аз съм на 36 год. Той на 42. И така първите дни не го забелязвах,но започна да ми става интересно, говора му беше толкова спокоен и уверен. На третия ден имах рожден ден,но не им споделих и на другия ден ме пресреща на кафе машината и ми казва че изглеждам уморена и аз му споделям,че ще е От партито и Той защо не съм им казала и От тогава започна да усещам интереса му към мен, постоянно ме наблюдаваше , слухтеше какво си говоря с колежките,в паузите гледах през прозореца и на 2 пъти го усетих, че ми диша във връта.Помагаше ми за тестовете, постоянно ми висеше на главата, започна да се привързвам към него, усещах дъха му,не сваляше очи От мен, започна да се възбуждам От самото му присъствие само.Вечер го сънувах как ме докосва и абе ад.И колкото и да гледах да стоя далеч е на неможах.И като типичен Овен седнах една вечер и му написах едно писмо това вече в края на курса.Написах му какво мислех за него, че е страхотен човек и такива работи и че се влюбвам безвъзвратно.Това последните 2 ден От курса и Той стана още по мил с мен уж,казва че ще поговорим и така си и остана.Курса свърши и От него няма и следа,не се обажда, аз му звънях без да се натрапвам казва че ще поговорим но все няма време и така вече5 месеца.За рожденния ден му писах, благодари и това беше питам как е мълчи.Вече започна да ми минава но да дам и аз един съвет.Мили дами не говорете директно за чувства,само показвайте.Бъдете истински, весели с чувства за хумор,закачливи и никакви разчувствания преди него,защото са страхливци.Първо те трябва да се влюбят в противен случей ще ви мачкат.

# 1 337
  • София
Sadovnik, тази история съм я чувала вече дали не беше от друг?

# 1 338
Е, те такива истории или подобни си ги има. Аз също написах едно дълго писмо във Вайбър на "моичкия", но той само отговори, че тези неща не са за писане и до там. Минаха месеци от тогава.
Абе не е от зодията. Попаднали сме на саможивци и това е. Ако бяхме "парцали", щяха да ни употребят, но понеже сме много хай левъл, се страхуват от нас и си търсят други за употребяване.  Laughing

# 1 339
  • Австрия
Определено сме силни жени,казвал ми го е много пъти и ги е страх ,но пък ме уважава и това ми стига

# 1 340
  • Street of Dreams
Не, те просто не си падат по вас.  Peace

# 1 341
  • София
Не, те просто не си падат по вас.  Peace
Joy
Абсолютно. Предпочитам да знам това, отлолкото да се "филмирам", че защото е скорпион, водолей или т.н., е по-различно положението.

# 1 342
Ами аз откога го повтарям това нещо?

да, съгласна съм, има много, много характеристики, предопределени от зодията. Но .. ако човек има интерес, чувства и т.н няма как да е това причината само да не предприема нещо. Никой не обича да бяга около късмета си. Човешкия стремеж е към щастие. Независимо от зодията.

# 1 343
Моят също беше скорпион, с асцендент скорпион и скорпион във Венера. Изобщо, да го хванеш и одереш жив. Сега е с жена рак и е влюбен и уж щастлив, ако може някога да кажем за тези дълбоки меланхолици, че изпитват щастие.
Не се заяждам, но тези, които не вярват в зодии защо пишат в темата ?

# 1 344
  • Австрия
Тогава като не си падал по мен да ми го каже в очите, както аз му казах.Толкова ли е сложно да кажеш на някой, че няма да се получи,че не става,че няма желание, нали уж Скорпионите били директни и не ти спестявали истината.Мишки гонят те До дупка и като се влюбиш си бият шута без да обелят една дума.

# 1 345
  • София
Темата е за скорпиони , така е.
Просто Ondine , е права.
Независимо какви легенди се носят за скорпионите, ако не си падат по теб се получва тази тема.
Мисля ,че всяка от нас знае,какво е да бъде с някой,който я обича и уважава и какво е да бъде с някой , на който му е все едно с коя е.

Била съм със скорпион , който иска да е с мен. И с такъв ,който чезне. Има разлика.

# 1 346
Здравейте ,Момичета  bouquet
Изчетох ви всички на един дъх , отдавна не съм писала ,но беше бурна и динамична година при мен .
Имам връзка 2 години със Скорпион и от опит знам, не държи ли на теб - просто си плюй на петите и с 300 да те няма .
Изчезне ли изведнъж- 100% има друга .
Те се влюбват веднага и си преследват жертвата до последно  Laughing и не им е присъщо да се отказват и да изчезват ' ей така' . Така ,че ако се откаже от вас или спре да пише , имайте едно наум .
Иначе си на обороти с тях , да ти е спокойно е лукс ,който се постига от време на време Laughing
Обичайте се момичета и винаги мислете за себе си  bouquet

# 1 347
Здравейте ,Момичета  bouquet
Изчетох ви всички на един дъх , отдавна не съм писала ,но беше бурна и динамична година при мен .
Имам връзка 2 години със Скорпион и от опит знам, не държи ли на теб - просто си плюй на петите и с 300 да те няма .
Изчезне ли изведнъж- 100% има друга .
Те се влюбват веднага и си преследват жертвата до последно  Laughing и не им е присъщо да се отказват и да изчезват ' ей така' . Така ,че ако се откаже от вас или спре да пише , имайте едно наум .
Иначе си на обороти с тях , да ти е спокойно е лукс ,който се постига от време на време Laughing
Обичайте се момичета и винаги мислете за себе си  bouquet

Това се отнася и за жената Скорпион. Чудя се какво ли е да бъда със Скорпион, след като аз съм от тази зодия и знам колко трудни характери сме и толкова много инатливи сме?

# 1 348
  • Street of Dreams
Прекрасно е.

# 1 349
Да раздвижа малко темата и да се запиша  bouquet

От известно време имам неангажираща връзка със скорпион, изобщо не бях подготвена, да си призная, за подобен мъж. Колкото е внимателен, страхотен любовник, изискван, впечатляващ, толкова и арогантен, не понасящ никаква критика, направо неконтролируем на моменти.

Аз съм много над нещата, а той дълбае до най-дребната подробност. Колкото и да се опитвам да го разбера удрям на камък.

Такива сме Скорпионите. Докато не се изяснят нещата, дълбаем колкото се е възможно по-навътре. Дори те ще припомнят много стари изминали истории, които вие сте забравили и в тези истории ще ви изтъкнат доказателствата. Лошото е в Скорпионите е, че помнят винаги какво лошо сте им причинили. Чакат удобния момент да ви забие ножа.

Общи условия

Активация на акаунт