Почитатели на филми по романи на Джейн Остин и други с подобна тематика 3

• 70 559
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Търся английски субтитри за Albert Nobbs.

# 481
Имам ги само на испански, ако това ти помага ще ги кача на dox.bg

# 482

Спойлери за Коледното Аби
Скрит текст:

Party  Heart Eyes  Crazy

Shocked Thinking

Shocked Party Crazy thumbsup box bash  Joy

# 483
Тайни Бракове: Филма разказва за живота около една английска провинциална къща, чиито собственици искат да организират брак по сметка между дъщеря си и аристократичен наследник на благородно семейство

можете да го изтеглите оттук:
http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … 3e2cc77941d6ab370

# 484
  • София
Момичета, бях писала преди време, че свалям един сериал, който преди много години даваха по БНТ Модна къща "Елиът". Вече имам свалени (с големи мъки) първите два сезона (общо са три, прекъснаха го незнайно защо), та ако някой иска мога да ги кача някъде за удобно сваляне. Единственият недостатък е, че няма субтитри.

# 485
Възходът на чучулигата е британски телевизионен сериал, адаптиран от Би Би Си по Флора Томпсън - трилогия полу - автобиографични романи за английската провинция, публикувани между 1939 и 1943. Субтитрите засега са на английски език
Качени са три сезона, скоро ще  има и 4

за теглене: http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … f8d0adfda3d0818dc

# 486
Изтеглих Възходът на чучулигата - 1-ви сезон  PartyМерси, Надя   bouquet
4 гига не са много, особено за сериал, ама го теглих 3 дена  Shocked Защо е толкова мудна скоростта от р2р  Rolling Eyes
Браковете също ме заинтригува
Wink

Предколедно пиршество за почитателите на вдовстващата графиня  Grinning

# 487
  • София
Ох любима ми е  Mr. Green

Айде да става Коледа да го пуснат този епизод вече.

# 488
Перегрин защото съм в Кувейт и затова връзката е слаба и бавно се тегли Sad  Имам и други попълнения но едно по едно.... Пуснах втори и трети сезон на чучулигата...ако може да се търси по псевдоним ще видиш и останалите, името ми там е Velida

# 489
Аз пък, като се разбързах да тегля "Възхода на чучулигата" та чак и не прочетох, че е без субтитри. След 3 дена съм още на 83 % и ни да продължа, ни да го спра...

# 490
Перегрин защото съм в Кувейт и затова връзката е слаба и бавно се тегли Sad  Имам и други попълнения но едно по едно.... Пуснах втори и трети сезон на чучулигата...ако може да се търси по псевдоним ще видиш и останалите, името ми там е Velida
Ясно, мерси  Wink Другите ги оставям за понататък, че компа ми се препълни  ooooh! Laughing

Аз пък, като се разбързах да тегля "Възхода на чучулигата" та чак и не прочетох, че е без субтитри. След 3 дена съм още на 83 % и ни да продължа, ни да го спра...
Shocked Аз в момента съм сийдър (изтеглих сериала и го имам 100%) - гледам, че качвам с 100 кБ/с и има 9 лийчъра (тези, дето нямат 100% и дърпат). Така, че да нямаш проблем с връзката  newsm78 Защо не пробваш да рестартираш торента, може и да помогне newsm78

# 491
  • в сърцето на един мъж...
Гледах вчера Miss Austen Regrets -- хареса ми, добре е направен, видях Джейн Остин от друга светлина. Явно е била доста тъжна и нещастна от статуса си на щатен консултант по любовните въпроси. Sad

# 492
Аз пък останах с усещане за точно обратното на заглавието  Laughing Типично по английски, лека задявка и намигане  Wink Е,то оставаше да представят Джейн като нещастна стара мома  Stop Като всеки човек (велик или обикновен) е имала своите съмнения, но да съжалява за живота, който е избрала - в никакъв случай  Naughty Особено ясно това пролича на финала на филма - самата героиня го изрече (в разговора със сестра й  Wink), а и преди това даде да разбере на 'не му помня името' (лорда от Абито  Laughing ), че не би понесла живот на провинциална съпруга и не съжалява, че в младостта си са се разминали  Wink Така, че посланието от филма, за мен лично  е по-скоро  в стила на онази легендарна песен на Пиаф или ... на долната картинка  Laughing
Joy hahaha

# 493
  • в сърцето на един мъж...
О, не, аз не казвам, че е съжалявала за избора си, да, наистина пролича накрая на филма. Просто имаше своите съмнения, тревоги, проблеми. Имаше една сцена с доктора, в която някак ясно пролича, че е искала да бъде обичана, да бъде желана. Може би за това съжаляваше. И е била кокетка Grinning Хареса ми филма, определено Peace

# 494
Това с рестартирането на торента не ми е ясно, а иначе мисля, че има английски субтитри, тоест трябва да има. Ако ги пуснеш на гоогле преводач и след това си ги пуснеш с филма може и да захапеш нещо.
Нагласила съм още няколко сериала, които не намирам в бг торените, но става бавно затова едно по едно...
Това е, което съм пуснала досега:

Възходът на чучулигата: 1, 2, и 3 сезон    
Тайни Бракове (1999) / Clandestine Marriage    
Небесна милост (2006) / Amazing Grace    
Wessex Tales (TV Series 1973)    
Силата на любовта (1997) / The Woodlanders    
The Tenant of Wildfell Hall - part 3 (1996)    
The Tenant of Wildfell Hall - part 2 (1996)    
Under the Greenwood Tree (2005)   
The Tenant of Wildfell Hall - part 1 (1996)   
Алберт Нобс (2011) / Albert Nobbs

Общи условия

Активация на акаунт