Елхичка зелена, в гората родена 19.12-25.12

• 7 258
  • 81
  •   1
Отговори
# 15
и ние си имаме коледна изненада.
Днес спечелихме 3 място на конкурса за журналистически материал в подкрепа на кърменето и много се гордеем с това, за което благодарим и на всички вас, които ни помагате

Ами, какво да кажа освен БРАВООООООООООООООО!!!!!!  newsm44

# 16
Здравейте мили мамчета и от нас Hug.Светли се позакрепи и слава на Бога нямаме проблеми.Започнахме и да говорим smile3521,не много по малко но е напредък newsm10.Почти през ден учи нова дума о се опитва да прави изречения.Реза както някои мами казаха дано дядо Коледа да си вземе и гърчовете ще се молим за вас и не забравяй ,че и по Коледа стават чудса!Мили мами искам да ви кажа ,че съм безкрайно радостна ,че ви има ,и че ви познавам макар и виртуално  bouquet.

# 17
  • в края на града
А аз се запознах с някои и на живо, много сте симпатични, но децата ви са повече  Grinning То не че можеше да се говори във вчерашната лудница  Crazy На Яни тържеството страшно му хареса, хареса му и дядо Коледа и ходи да го бута по крака (май си просеше още ядене) ooooh! Гледах, гледах децата, мойто от най-дивите беше... Ние с татето се препотихме сто пъти, ама важното е, че малчо е доволен  smile3521

Мира, надявам се всичко да е наред, това петно да не е от дезинфектанта, с който са промивали раната? При нас беше един оранжево-червен, точно като кръв... Не се притеснявай и аз мисля, че шевовете не могат да изпуснат толкова лесно, дори и да е от раната, може да сълзи от самата кожа, стискам палци, дано е нещо дребно.
Нина, ЧЕСТИТО!
А на снимките, Яни верно с биба сме го хванали  Embarassed, ами това ни е големият срам плюс гърнето, което не ще и да погледне... Заспива си с биберон, после го плюе, ама... През деня по принцип не му го давам, ама кой знае от къде го е докопал... С отказването ще е голяма мъка, за заспиването, нали пусти зъби още не са изникнали, два месеца кучешки го мъчат и изби само един и той все глда нещо да има в устата  baby_neutral Абе няма какво да се оправдавам, трябва да го махаме, че е голям вече и не бива  Embarassed Embarassed Embarassed

# 18
  • Кори Селести
Simple Smile)) Малко снимки и от награждаването:)
http://vsichkihora.speednetbg.net/un_awards/awards.htm

# 19
  • София, "Младост 3"
Svetlionka да ти е жив и здрав малкия юнак! Желая ти в най-скоро време да се оправи! Чудеса стават и то всеки ден - дано тези дни се отбие и при вас!
И ти желая още едно чудо - новата година да ти донесе ново и здраво бебе /щото предполагам дядо Коледа ако ти изпълни желанието то ще етова Wink/
Хайде да се хвалиш само с хубави неща от тук насетне!

# 20
Малко снимки и от партито
http://community.webshots.com/user/lorka_angelova
Лора се впечатли от светлините и музиката, даже подскачаше в началото на песните Grinning .Най-после открих как да откажем нощното хранене и да спим повече-вчера дребната заспа в 23ч.и се събуди в 8.30, това не се беше случвало.Трябва да я водим на повече купони.
Много се радвам, че се видяхме, не казвам "запознахме", защото си се познаваме Wink ,дечицата са мноооооооого сладки Hug .
Снимките от награждаването са фантастични  bouquet
Реза по Коледа стават чудеса, дано малкото ти момиченце посрещне новата година здравичко, без гърчове и лошите неща останат зад гърба ви Praynig.
Мира, надявам се всичко да е наред Praynig
Много  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 21
Здравейте, милички! Hug

Веднага бързам да се извиня на всички присъствали вчера на празника за това, че не можах да ви обърна внимание. Embarassed Вчера беше изключително натоварен ден за нас - и физически, и психически и докато стана време за партито, вече се бяхме смахнали. Да не говорим, че Йоан не спа на обяд и това просто довърши картинката. Особено искам да се извиня на gabiplus, която седеше точно до мен и аз така и не успях да й се представя и да й кажа поне 2 думи - извинявам се! Embarassed Zhivko също само го гледах отдалече с прекрасните дечица и само си виках, че ей сега ще отида да ги поздравя и в крайна сметка нищо не направих. Но всъщност ми беше много хубаво, че всички бяхте там и ви се радвах! Чувствам ви толкова близки, че имам чувството, че и да не си говорим, пак си казваме достатъчно. Hug
Дечицата бяха страхотни! Ния ме запозна с Агнешка, докато си хапваше от бонбоните на Йоан. Много ми хареса! И как само подрусваше дупенце в такт с музиката! Laughing Лора е истинска принцеса! Нощес я сънувах даже! Държах я за ръчичките и тя ходеше! Heart Eyes Мими няма какво да я коментирам - бонбон! Елина ми се видя пораснала една такава - много готина и с бретон! Flutter Бобо, който седеше точно да нас, пък беше супер послушен. Не знам дали е такъв винаги, ама много добричък ми се видя. Яни, както винаги, в добро настроение и много енергичен! Laughing Мишо също беше във вихъра! Абе - страхотни деца!
Майките, разбира се, бяха не по-малко готини! Радвам се, че ви познавам.
Нина, благодарим за организацията! Поздравления и за третото място!
Реза, снимките са много хубави! Има една, дето ни има и нас, ама Йоан се вижда като едно размазано петно! Joy Такъв си е той - бяс! Crazy За гърчовете - няма да казвам нищо. Вярвам, че всичко това ще отмине - пожелавам ви да е по-скоро! Hug

# 22
 Аз също ще се моля за Дианка, да отминат вече тези  гърчове, защото аз наистина  вярвам в чудеса. Praynig Praynig

Честито на наградените!!! Да заслужите и други награди през следващата 2006 год.

Мами, дайте интересни идеи за коледни подаръци. Какво купихте за баби, татковци, батковци, и детегледачки и кръстници и .............
Честно казано, тази година ми е много трудно да се справя и не защото магазините не са препълнени, а защото всичко ми се струва глупаво и ненужно.

# 23
Svetlionka да ти е жив и здрав малкия юнак! Желая ти в най-скоро време да се оправи! Чудеса стават и то всеки ден - дано тези дни се отбие и при вас!
И ти желая още едно чудо - новата година да ти донесе ново и здраво бебе /щото предполагам дядо Коледа ако ти изпълни желанието то ще етова Wink/
Хайде да се хвалиш само с хубави неща от тук насетне!
Благодаря за милите думи!И да дано новата година ми донесе едно бебе но надали с нашия тати дето ще се хвърля през прозореца ако имаме още едно.Но нали надеждата умира последна!

# 24
  • София / Пловдив
и ние си имаме коледна изненада.
Днес спечелихме 3 място на конкурса за журналистически материал в подкрепа на кърменето ..................

Честитооооооооооо!    bouquet         Hug
  Още много награди и подаръци през Новата 2006 - та година!

Една щура завист ме гризе, че вчера сте се видяли толкова много мами и прекрасни дечица... Дано някой ден наваксаме и ние!  Heart Eyes

На всички с никнещите зъби - да избиват по - бързо, че иначе мамите ще просрещнат празниците така  Crazy Crazy Crazy На нас ни остана още един кучешки зъб, но тази одисея вече ни държи почти три месеца...

Мире, ходихте ли на превръзка? Какво казаха за раната? Как е Петко?

А пък аз снощи бях на служебен коледен купон и добре се повеселих  Grinning от много време ни ми се беше случвало  Embarassed

# 25
                          Здравейте всички
Нека Дядо коледа донесе на всички дечица много здраве, очичките да греят от радост и щастие а усмивката данепада от техните личица.

Мойта принчеса миналата седмица пак направи криза но сега вече сме добре.Днес имат тържество в яслата още от сутринта нямаше търпение да отиде на ясла от страх данеизпусне Дядо коледа.

Честито на наградените   bouquet
Момичета страхотен купон smile3501 но за жалост без нас. ама се надявам все някога да успеем да присъстваме и ние,да се запозная с всички страхотни майки и техните деца

# 26
  • густо майна Филибето
Мнооогооо ме е яд , че не бях на купона Sad
Радвам се, че сте си прекарали добе. С мъниците сигурно не е било лесно, но те са създавали настроението Grinning
 Ние не знам как ще посрещаме гости по празниците, като моята Наталия изпада в истерия , ако някой влезе в къщи.И след като си тръгне госта има поне половин час як рев и тръшкане. Ако съдя по другите странни състояния в които е била, ще ни трябват месец два да отмине това. Дано ходенето по гости не и се отразява по тоя начин. Wink

# 27
Новини от офталмолога - Йоан е с +3 диоптера и на двете очички. Аз се бях шашнала, че може и повече да са. Астигматизъм няма и очните му дъна са съвсем добре.  Simple Smile Предписха ни очила и от утре тръгвам на експедиция за рамки. Лекарката ни похвали, че добре сме се справили с капането на капки и беше много доволна от Йоан. Тя се била притеснила дали изобщо ще успее да направи прегледа като хората. Много симпатична лекарка - препоръчвам я - д-р Облашка от Болница "Вита".

# 28
  • София
Поздрави и от мен за наградата!!!

bebiradi и аз съм затруднена за подаръците. През изминалите години си подарявахме какви ли не криви чаши и дрънкулки, и понеже имам по няколко неразопаковани, си мисля, че и другите имат...  Ние правим едни много интересни кошници с деликатеси или сладкиши за партньорите и нещо подобно и за роднините. И за другите козметика, но и аз съм затруднена.

Ийпе, добре, че не са големи диоптери, хайде дано бързо да свикне!

# 29
Ieppe, бързо да минете и през това изпитание Praynig .И да изберете модерни рамки за дребосъчето.А съня ти много искам да се сбъдне, само да проходи малката, веднага ти я водя Hug
За подаръците , ние вчера след партито отидохме да видим едни приятели и Лора получи това:
http://community.webshots.com/photo/511151830/526443235jskoXe
Пише, че е за деца над годинка, но тя и сега се радва на звуците.Всъщност е много хубава музикална играчка , има коте, куче, овца, крава, пате, жаба, пиленце,рибки, човек, пиано, лампичка и всяко животно издава съответният звук, пианото и рибките също са интересни ,а човекът пее.Освен това с различни комбинации, звуците са различни.Сигурно е подходящо да се учат дечицата кое животно как казва.Иначе моята бебка отива с проходилката, натиска нещо, обръща се да й кажа напр."браво меменце, това е котето" и се ухилва до уши.Или вътре в кошарката, рита играчката и се кефи на звуците.Ако ви хареса, сигурно в големите маг.я има.А за баби и дядовци, мисля, че най-хубавия подарък е или календар или голяма снимка с хубава рамка на любимите им внуци.Това са ми идеите.
Целувам ви Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт