Елхичка зелена, в гората родена 19.12-25.12

• 7 216
  • 81
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
     Купонът е бил супер, жалко че София ни е малко далеч. Сигурна съм, че дребосъка щеше да се радва много.
     Ние днес не ходихме на превръзка, защото не е прокървило, но утре ще ходим предпразнично, за да няма някакви изненади.
     Петя, и ние си помислихме, че може да е от Йодасепта, с който го дезинфекцираха, но петното се появи едва вечерта.
     Иначе сме добре, дребния става все по-голям бяс. Непрекъснато преобръща по-големите играчки, разглобява ги, катери се върху тях и пищи #Crazy Онзи ден счупи една от дръжките в кошарата за игра, оставихме го там само за 1-2 минути. Каква е тази херкулесова сила, не знам. Не ми се мисли като проходи какво чудо ще е Twisted Evil Сега сме заградили с дивани и табуретки едно пространство и там дивее Laughing
      Йепе, наистина дьоптрите не са големи. Сега има много сладурски детски рамки.
      Сети, тази играчка е страхотна. Тя е на Симба и я има в Метро. Пепи ще получи такава за Коледа от леля си. Играчката е всъщност фермата на Стария Макдоналд/от песента/ и като се натисне фермера пее:
      Old Macdonald had a farm, E-I-E-I-O
      And on his farm he had a cow, E-I-E-I-O
      With a "moo-moo" here and a "moo-moo" there
      Here a "moo" there a "moo"
      Everywhere a "moo-moo"
      Old Macdonald had a farm, E-I-E-I-O и т.н.

# 31
  • София
И ние измислихме такъв подарък за баби и дядовци...

# 32
на баби и дядовци - календари с чудната внучка Wink...чакам една колежка - дизайнерка да ми ги направи.
на вуйчо му купихме кожен портфейл, че неговият се скъсал.
на Ния съм и харесала един цирк на Чико, ама му се чудя, че ми идва скъп. днес гледах на коледния базар в НДК дървени играчки...аз съм голям фен на дървените играчки. ама тати е е учил дърворезба, а после дизайна на детската среда/ДДС Wink/ и играчки при нас се купуват много трудно, защото задължително минават ОТК...еле, па дървени!
и таткото още не съм го измислила...лутам се между нещо полезно и компютърно или дреха някаква или наргиле/стара негова мечта/...ако му харесам наргиле, май това ще му взема...само не знам как ще го опазим от Ния Laughing

# 33
  • в края на града
Здравейте, да се включа докато Яни не е станал  Laughing
Ieppe, не е висок диоптер, не е и нисък, знаеш ли, че наблизо му е било трудно да вижда и се е уморявал, може и за това да не е искал да прави упражнения, защото това допълнително го е затруднявало. Сигурно вечер и главичката го е боляла, милото юначе... Хубавото е, че няма астегматизъм и съм чувала, че далекогледството може да се коригира до пубертета. Хубаво е, че няма и друг проблем... Ти сигурно си поровила из форума (и аз рових  Embarassed) майките препоръчват някакви очила с огъващи се рамки, които се намествали около ушето и пластмасови нечупливи стъкла, но вие ще изберете най-доброто за сладура.

Исках да се извиня на всички от купона, на които не успях да обърна повече внимание, най-вече на yosarian, която дойде до мен и казва "аз съм..." и по нататък не чух `щото Илиян нещо явно е правил, не каквото трябва  Embarassed и много тъпо сигурно съм я погледнала, а тя жената казва "това е Мими..." и аз чак тогава загрях  Embarassed Embarassed Embarassed А Мими просто ме заплени, такова мъничко и крехко същество, а как припкаше неспирно навсякъде, прекрасна е  Heart Eyes И Лорка се държа като мъжко момиче, гледаше с големите си ококорени очички и въобще не се уплаши нито от навалицата, нито от високата музика  Grinning и беше като розов бонбон, сладурка...
А Яни си хареса Ния на Агнешка  Embarassed, ходеше да и прави "боц" (запазен негов трик при свалка на момиченца  Laughing, прави боц и бяга засрамен една, две крачки, ама се обръща да види какво става), обаче Ния се засрами. Имам някакви подозрения, че я е познал от снимката на аватара  newsm78, той като се залепи за мен на компютъра и много се радва на снимките на дечица... Видях и мама Иги, ама не бях сигурна, че е тя  Embarassed, щото съм я виждала веднъж някъде на снимка, оглеждах се за Мишето, ама го нямаше... И така нататък, някой път можем да си спретнем срещичка само от форума, ние с Яни като пропуснахме предишните, сега с никого не можахме да си поговорим...
Сети, играчката е страхотна, Яни имаше подобна и падна голяма игра с нея, докато не я разглоби напълно не миряса, но му беше една от любимите.
Коледните подаръци са ни проблем, за бабите мислехме календари със синето, ама не смогнахме да се организираме и поръчаме  Embarassed, засега сме им подготвили по една голяма снимка в рамка (поне на снимка да го гледат...), може в последния момент да реша снимката да е коледна и да спретнем малчо като джудже, да тропнем един надпис "весела Коледа" и готово, сигурно и още нещо ще вземем (въпреки, че те не заслужават   Sad) Общият ни подарък с татето вече го взехме, карта за фотоапарата и вече я оползотворихме на детския купон  Wink Може би ще взема още нещо дребничко за татето да го мушна под елхата, ама в момента не знам какво...
Лелята и чичото на Яни (и двамата на 16) сигурно ще минат с козметика някаква, а за Яни сме приготвили аутобан, дървен влак и един светещ меч, меч, защото напоследък нещо е полудял и като види някаква по-дълга пръчка почва да я размахва като меч, обожава точилката ми, а тя все пак е дървена и опасна  Confused
agneshka, хубави играчки има в Студентски град в Зимния дворец и дървени, и други, на прилични цени, от там пазаруват на едро, но може и на дребно. От там купихме фермата за РД на Яни, но не знам сега точно преди Коледа какво е останало...

# 34
Знаех си аз, че ще дадете страхотни идеи. Това със снимката е направо чудесно.
Благодаря!
Йеппе, три диоптъра +, въобще не са никакви диоптри и най-важното е, че няма астегматизим.
Ще видиш, колко бързо ще свикне и ще си ги търси.

# 35
А Яни си хареса Ния на Агнешка Embarassed, ходеше да и прави "боц" (запазен негов трик при свалка на момиченца Laughing, прави боц и бяга засрамен една, две крачки, ама се обръща да види какво става....
Мноооооооооого сладко Joy Hug Heart Eyes
А за купона , май не можахме много да се видим, ама дечицата се кефеха, пък сезон пролет-лято може пак да превземем Борисовата градина и да се наприказваме.
Аз съм много щастлива,
*че видях златокоска как сладко хрупа солети и ходи да денси наляво-надясно.Йосариан, прекрасна, прекрасна, прекрасна е Мими Hug
*че Агнешка ми се обади, голямо благодаря, Ния веднага я познах и даже обяснявах на Лорка кой, кой е , ама майка й нямаше да позная Embarassed Агнешка,  много се радвам, че се видяхме, макар и за малко, а сега си имам снимка на сладката Ния с шоколадова устичка, страхотна е малката, и с и без меденка е сладкаааааааа, да я схрускаш  Hug
*Петя, Яни много пораснал ми се видя, от това,което съм гледала по снимки.Много сладко хлапе е и лееееееекичко палав ми се стори...Моля, нацелувай го от мен по бузките  Hug
*Иеппе, с теб почти се видяхме, а Йоан май го зърнах някъде в движение, ама другият път, за повече  Hug
*Миленка, чудесни дечица имаш,синеоката госпожица вече е станала голямо момиченце  Hug
*Габи, Боби веднага го познах , многоооо е миличък и май с заложби за актьор се откроява.Точно бях решила да ви търся, когато Лорка много се изпоти и трябваше да поизлезем ...и после започна дискотеката и ние си тръгнахме.Дано се запознаем все пак, много ми се ще  Hug
*Мамо Иги видях те на първият ред и си помислих, че може да си ти, защото гушкаше сладко момченце приличащо на Мишо, но не бях сигурна и не ти се обадих.Сега ме е яд.Другият път...А Мишето много сладко момченце и много голям...и много русокос  Hug
*Реза, много исках да се запознаем, мислех, че не сте дошли , иначе щях да огледам по обстойно Hug
*Нина, всичко беше прекрасно, Благодаря   Hug  bouquet Hug

# 36
  • София, "Младост 3"
мъжа получи парфюм

детето, предварително получи колело с дръжка за лятото, пумпал, шейна, конструктор с големи части - остана само книжки, но той толкова им се ядосва, че няма за ккаво да взимам

дядовци и баби - всеки от каквото има нужда - + календар с дететео - свеки получиха часовник

# 37
  • София
Идеята за календар и на мен много ми хареса. А вие къде ги правите календарите? Аз съм виждала във фото, предложения за календари.
Нашите подаръци са за таткото риза Polo, за Дара светещ и пеещ охльов Чико, дано да е по здрав 2 от пак светещи играчки, който за 2 дни са на парчета.
За племениците - дрехи, а на единя книга за Фотошоп. Той е в 6-ти клас, добре рисува и му харесват компютрите. Преди няколко седмици с мъжа решихме да го ориентираме към професия и когато го попитахме каква заплата очаква, той сериозно каза 3000 лв., не се шегуват децата... Simple Smile Та му предложихме да стане графичен дизайнер, но най-добър в професията.
Аз поради болестите съм затворена 2 седмици вече в нас само с Дара и в събота се каня да ходя на пазар.
Много хубави снимки от купона, хайде напролет и ние ще се присъединяваме!

# 38
Здравейте всички. Да сте живи здрави и щастливи. Знайте, че детското настроение е най-важното нещо. Благодарете за него, а другото оставете. Радвайте се с децата си. Където има радост и смях, там стават "чудеса". Забравете бабите и лекарите какво ви учат. Просто се радвайте, шегувайте се, както ни учат дечицата Grinning

# 39
  • София, в офиса
ние пук години наред правим подаръци на децата, а на останалите нещо за къщата и аз обикновено се консултирам на кого какво му трябва. Ама тая година имаме само един останал представител в България, дето всичко си има и май схте получат голяма кошница със сладкиши, а за децата - довечера ще помагам на дядо Коледа, че само на бебето им знам какво да подаря Embarassed

# 40
# 41
  • София
Сети, и аз ви видях и понеже Мишо тичаше из цялата зала като хала и беше лъвче, докато се огледам и после ви загубих из залата, а вие сте излязли явно, не беше най-доброто място за срещи между нас, по-скоро беше добро място за купон за децата. До нас беше точно Юлка(Василиса) със Самуил, да не си видяла него, той е къдрав и много рус? Но и Мишо е светъл. Надявам след Коледа като се върнем обратно в София, че ще ходим до Русе, да се съберем от нашия форум майките с децата, искате ли, аз предложих на Йосариан и имам нещо предвид, но е малко като помещение и няма да събере повече от 10 майки, може би малко повече, така че който иска, да каже, намира се близо до 2-ра градска, иначе има зала за игра, плаща се по 2 лева на час на дете, но пък се вижда какво правят и можем успоредно да си говорим и черпим! Има ли желаещи?
Петя, вас ви познах по Яни, абе всичките ни деца са такива сладуриииииииииииии! И Йоанчо е едно голямо бижу, а Ния е много по-красива и сладка от снимката си даже, за Мими на Йосариан тя си знае майка и, още търся пружинката на това живо кукленце, Калоянчо е един малък мъж, Елина на Реза е толкова сериозна винаги, когато я закачам....За които не съм писала да ме извинят, че не съм се сетила сега да ги спомена.
     И понеже незнам как ще съм утре с времето да ви напиша, пожеланието, което тази година измислих за нашата картичка, тъй като всяка година ние си разпечатваме наши собствени картички:
Пожелаваме ви през Новата година
Светлина в очите ви,
Топлина в душите ви,
Парички в портмоненцата,
Здраве под палтенцата!
[/size][/color]
Много се радвам, че ви има и сте до мен в трудни мигове!
Иглика

Последна редакция: чт, 22 дек 2005, 18:46 от Mama Igi

# 42
  • София
Мамо Иги, ти си поет по душа...Има ли си име вдъхновението ти? Поне теб и Мишо със сигурност ще позная следващия път в малката стаичка с максимум 10 деца или както там беше го определила..
Йеппе, изобщо не съм знаела, че точно вие седите до нас..Честно да ти кажа по едно време се зачудих как сте оцелели досега с толкова нестоящо на едно място дете..Искам да ти кажа, че заслугата Бобо да бъде толкова послушен е ваша..Беше го страх от вашия татко. Това е  в рамките на шегата, надявам се да не ни се обидиш. Но наистина беше малко стреснат и затова си стоеше мирно до мама. Иначе аз и преди съм казвала, че той е нетипично послушен и разумен за възрастта си.
setony, най-малко вас съм видяла..Сега, като разглеждам снимките не мога да си спомня даже да съм ви зърнала..Но компенсацията предстои.
еmem, вечерта, когато ми писа след празника опитах да ти отговоря, но кутията ти беше задръстена..С кой толкова си пишеш, че не можах да ти пратя един миличък отговор на твоето писъмце тогава??!!
Мамо Иги, пак ти казвам-много ти е хубаво мъжленцето.И ти си хубава де..

А за agneshka ..гледах я нея, гледах принцеската и и незнаех кои са..

Затова предлагам скорошна среща, на която да си кажем всички неизказани неща и да се запознаем наново...Непознаните познати...

# 43
  • София
Ето разбира се, че забравих Бобо, най-послушния мъж на купона, и мерси пак за комплиментите, бях и аз хубава ама като бях 40 кг по-слаба, сега и аз като Дамаянти ще си търся от вас моралната подкрепа за отслабване след Нова година... А това с поканата да се видим сега ми звучи много сурово, разбира се, че не е само за нас и  не е забранено да дойдат и други другарчета, но ми се искаше понеже все си говорим задочно една с друга най-после  да се и видим всички.... Как ми се ходи пак на купон, ама няма май вече тази година... Да си призная аз съм голяма купонджийка по душа, а по неволя толкова примерна след като родих, и понякога честно казано се чуствам като птиче с прерязани крилца, само в къщи и само с детето, но предпочитам така, отколкото да го няма Мишо.......... Благодаря на Габи за милите думи и на всички ви пще веднъж, че ви има.........
Нещо май много сълзлива взех да ставам, то ще е от времето на приближаващите празници!  Heart Eyes

# 44
  • София
Мамо Иги, разбирам те напълно..Аз ако знаеш колко амортизирана се чувствам..
А преди не само, че бях голяма купонджийка, а и бях в центъра на всяко едно приключение.
Знаеш ли начина за връщане на блясъка в очите? А и на вътрешния блясък?
 Дайте рецепта как се създава истинска емоция, която може да свети, да топли, да продължава повечко време и да когато изчезне, да се забрави бързо...Няма, няма..

Общи условия

Активация на акаунт