Техника за Емоционална Свобода (ТЕС) - 2

• 124 222
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
  • ул. "Мечтание"
Да поясня, че то нашите отношения с този мъж са неясни, и аз исках да се изясним. И най -вече това, че когато сме сами се държи фамилиарно, а като има други хора не ме забелязва, прави се че не ме чува, ей такива ти ми работи.

Мисля, че повредата не е в твоя телевизор!  Mr. Green Hug
Продължавай да тесаш, не се отказвай!  bouquet

# 196

Мисля, че повредата не е в твоя телевизор!  Mr. Green Hug
Продължавай да тесаш, не се отказвай!  bouquet
[/quote]
ще преодобея аз тази моя зависимост да се забърквам с мухльовци Simple Smile Heart Eyes

# 197
Абе хора, стига с това ТЕС практикувал съм го 2 месеца след това ходих и на специалист и мога да ви кажа че ВЪОБЩЕ НЕ ДЕЙСТВА!!! изпълних препоръки-всичко и пак нищо! ходих на специалист и там нищо! И не съм само аз така!

# 198
Абе хора, стига с това ТЕС практикувал съм го 2 месеца след това ходих и на специалист и мога да ви кажа че ВЪОБЩЕ НЕ ДЕЙСТВА!!! изпълних препоръки-всичко и пак нищо! ходих на специалист и там нищо! И не съм само аз така!
Какво те занимава темата, тогава?
При теб и при някои други, за които казваш, може да не действа. При мен и при много други действа. Всеки да поема по пътя си.

# 199
Menarit, може би техниката действа при хора, които са отворени към различното,а при скептиците - не действа. Поне за мен е така. На мен ми действа, а съм новак.   Wink

# 200
а при скептиците - не действа
Действа си много добре и при скептици.
Аз познавам една жена, която изглежда, че се променя с ТЕС, но до вечерта казва, че всичко си е по старому. Тя вярва във всякакви подобни подходи, но явно ТЕС не е за нея. Не зная защо е така.

# 201
Може би просто защото в света не съществува Панацея.  Hug

# 202
  • ул. "Мечтание"

Има случаи в които не действа, не са много, но ги има.

А има и случаи в които уж работим над едно, пък всъщност се променя нещо друго. Wink Не знам твоя случай какъв е, просто го споменавам като вариант.

Понякога е необходима по-дълга и задълбочена работа или комбинация с други техники... Нещата са много индивидуални. Ако не познаваме случая ти в подробности няма как да кажем защо не ти е подействало. Дали си от този малък процент, на който не действа или поради други причини...

# 203
  • Sofia
четох доста за ТЕС и в сайта на емоздраве и форума им, радвам се че ви открих

# 204
Запис да ви следя  Hug

# 205
  • на брега на морето
Харем, добре дошла на правилното място. ТЕС е велико откритие. А на мен ми е и увлекателно. Grinning

# 206
Харем, добре дошла на правилното място. ТЕС е велико откритие. А на мен ми е и увлекателно. Grinning

Благодаря  Hug Имах нужда да чуя,че съм на правилното място  Simple Smile Ама ако ви кажа колко имам да изчета,докато разбера в действителност какво всъщност е ТЕС и как да го използвам...

# 207
  • на брега на морето
Не ти е нужно веднага да разбереш какво е ТЕС. Това ще стане с течение на практиката. Ще ти споделя моя начален опит (не че сегашният е много голям Grinning) - опитвах се да го правя точ в точ. И направо прегрявах в старанието си да го правя така, както е описан. Иван Петърнишки съветва, когато човек е объркан да опростява. Прави го дори с грешки, те ще се изчистят. Например при мен работи много добре, когато съм под силен стрес, да правя кръгове по всички точки отдясно и отляво само с положителни твърдения. Очарованието на ТЕС е, че можеш спокойно да си правиш вариации, както усещаш, че ти действат най-благотворно. Peace
Съветвам те да четеш в Емоции и здраве. Извънредно полезно ще ти бъде да прочетеш (постепенно) всички постинги.

# 208
Ах , къде сте били .......
Връщам се да чета .Преди месец правих следното http://www.youtube.com/watch?v=g1LC-C3cy94&feature=related и ми ставаше лошо - даже виках майка ми да гледа детето спрях за известно време , после поразредих .
 Явно нещо не правя както трябва . Има ли някаква последователност - някакви насоки  newsm78

# 209
  • на брега на морето
На мен ми се вдига(ше) кръвното от точката на главата и не я закачам вече. Може и при теб да е било така. Забелязала ли си кога ти става лошо и какво разбираш под лошо? Аз се кефя на разни неудобства, защото е знак, че енергиите ми се движат. И щом им се зарадвам те веднага отшумяват. Когато започнах с ТЕС енергийните ми канали бяха толкова задръстени  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт