Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Graminis Floris Extractum?
Какво представлява Денят на прегръдката с усмивка на 11.11.2011?
Как мога да използвам Закона за привличането, за да върна нещата по старому?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Graminis Floris Extractum?
Graminis Floris Extractum е смес от изсушени полски цветя, семена и листа на треви и цветя, които съдържат етерични масла с лекарствени субстанции. Това не е едно единствено растение, а вид комунига, като латинското му наименование се използва за съответните цели, като екстракт от цветовете и семената на растението.
-
Какво представлява Денят на прегръдката с усмивка на 11.11.2011?
-
Как мога да използвам Закона за привличането, за да върна нещата по старому?
Законът за привличането работи чрез насочване на положителни мисли и емоции към желаните резултати. За да възстановите миналото, съсредоточете се върху положителните аспекти от живота си и визуализирайте желания изход. Поддържайте положително отношение и вяра в себе си, за да привлечете желаната промяна.
-
Какво е Хоопонопоно?
-
Какво е общото между Инелия Бенц и мъдреца от баснята за змията?
и на хората които пишат в нея
Добре дошла!И браво за желанието!
От опит през последните две години, всеки път, когато оставахме с две евро в джоба, никаква надежда за печалба и сметки за плащане, на другия ден всичко се оправяше. Не беше лесно, но се справяхме, защото не се предадохме. Бог ми даваше това,от което имах нужда, точно тогава, когато беше необходимо. Защо да се тръшкам! И колкото повече насилвам нещата, толкова повече ги задържам,или отдалечавам.
Освен ако не си Стив Джобс, но това е божА работа.
се научих да се самоконтролирам. В момента, в който усетя, че нахлуват лоши и негативни мисли или чувства, започвам да си пея. Без значение какво - до преди малко си тананиках просто някаква весела мелодия, която си съчинявам на момента и веднага усещам промяната във вибрациите ми. Понякога си пея и детски песнички, които учим с малките. По същите причини и тях уча непрекъснато да си пеят весели песнички. А сега на дневен ред е "Тиха нощ, свята нощ" - тя пък ми действа много успокояващо. Пея я и на принцесите ми след вечерната приказка преди заспиване и те също се успокояват.
Пожелавам ти всичко да бъде наред в животът ти и МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ!!
Имахме нужда от втора нова здрава кола