Подсъзнанието може всичко 45 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 106 114
  • 779
  •   1
Отговори
# 315
  • Universe
Сега,ако някой ми обясни защо е толкова важно да се чисти мивката? newsm78 Иначе другите неща(без частта с обличането на хубави дрехи за вкъщи) ги правя редовно? Какво ли трябва да значи? newsm78

Цитат
ДЕН 1

ИЗЛЪСКВАНЕ НА КУХНЕНСКАТА МИВКА

Това е вашето първо домакинско задължение. Много от вас не разбират защо искам от вас да изпразните мивката си от мръсните съдове, да я почистите и излъскате при положение, че има толкова много друга работа за вършене. Толкова е просто. Искам да имате усещането за нещо постигнато. Борили сте се толкова години с един хаотичен дом и сте обезверени. Искам да предизвикам усмивка на лицето ви. Когато станете на другия ден, вашата мивка ще ви поздрави и усмивка ще изгрее на прекрасното ви лице. Не мога да бъда там, за да ви прегърна, но знам колко хубаво е усещането, когато човек се огледа в мивката си. Така че всяка сутрин това е моят подарък за вас. Въпреки, че не мога да съм там, за да ви потупам по рамото, искам да знаете, че се гордея с вас.
     А сега – излъскайте си мивката!

БЛЕСТЯЩА МИВКА 101

Много членове са задавали въпроса “Как да почистя мивката така, че да светне?”. Така, че специално за вас пуснахме статията “Блестяща мивка 101”. Приятно прекарване!

Забележка: Следвайте тази процедура първия път, когато излъсквате мивката. НЕ е необходимo да следвате този метод всеки ден. Просто поддържайте блясъка с малко течност за почистване на прозорци.

Скъпи приятели,
     Искам да се усмихвате до ушите, когато поглеждате вашата блестяща мивка. Чувала съм всякакви извинения. Дори и най-старата мивка може да изглежда като нова с малко повече усилие.
     Ето как да го направите:
                    ИЗПЛАКВАЙТЕ МЕЖДУ ВСЯКА ОТ СТЪПКИТЕ!
     1. Извадете съдовете от мивката.
     2. Пуснете гореща вода в мивката. Напълнете до ръба. Всеки път работете по една от страните. След това изсипете 1 чаша белина във водата. Оставете така за един час. Сега издърпайте тапата с щипка. Ако нямате щипка, изгребете част от водата в другата мивка и издърпайте тапата с ръка (използвайте ръкавици и пазете дрехите си от белината).
     3. Изплакнете мивката добре.
     4. Използвайте препарат за почистване (Комет, Аякс или хлебна сода) и изтъркайте мивката. Внимавайте да изплакнете добре всичкия препарат от мивката.
     5. Вземете нещо остро и почистете около ръба на мивката, точно както бихте почистили мръсотия под ноктите.
     6. Почистете около крановете също. Може да би потрябва стара четка или конец за зъби.
     7. Сега използвайте препарата за почистване на прозорци, аз използвам Уиндекс, и излъскайте добре.
     8. Ако все още не ви харесва начина по който изглежда, може да пробвате с малко автомобилна паста. Просто усещайте със сърцето си, че сега сте я почистили много добре и че не е необходимо да е перфектна. Нашият перфекционизъм е това, което на първо място ни докара до настоящето положение.
     9. Всеки път, когато пуснете водата, вземете чиста кърпа и я подсушете (Оставям чиста кърпа всяка вечер преди се приготвя за лягане).  Преди да се усетите ще правите това всеки път, когато излизате от кухнята. Останалите от семейството също.  Край на петната от вода.  Ще имате чиста и блестяща мивка.
     10. Не изпадайте в ярост, ако някой не оцени мивката толкова колкото вие. Това е лесно поправимо. Вие вече сте свършили тежката част. Никога вече няма да трябва да минавате през същата процедура отново. Ежедневното поддържане ще я кара да изглежда така през цялото време. Лошите думи трудно се забравят. Просто кажете на семейството си какво се опитвате да направите. Те ще си помислят, че сте полудели.
     11. Ако нямате съдомиялна, не се притеснявайте. Съдомиялната е просто средство да се отървете от мръсните съдове. Почистете място под мивката и поставете там табла за съдовете. Научете останалите от семейството вместо да си оставят мръсните чинии и чаши в мивката, да ги поставят в тази табла. Създайте си навика да прибирате чиниите веднага след като са измити и изсъхнали. Никога вече не оставяйте поставката за чинии на плота или в мивката. Поставете я под мивката след като свършите. Ако старата ви поставка е захабена, може да я оставите да се накисне в мивката, докато тя е пълна с вода и белина при нейното почистване или просто да си купите нова.
     12. За да сте сигурни, че семейството ви ще запомни това, оставете бележка в мивката. Това ще привлече вниманието им и ще им напомня къде да оставят съдовете. Бъдете търпеливи! Те също никога не са били учени на това. Ще е необходима практика.
     Сега, ако имате мивка от неръждаема стомана, препоръчвам всички гореспоменати инструкции с една единствена добавка: след като накиснете мивката, изплакнете добре и я изтъркайте добре. Това ще я полира и ще прилича на нова. Ако все още не можете да изкарате блясък след Уиндекса, намажете я леко с лимоново или маслиново масло. Вземете малко парцалче и изтъркайте. Това ще ви накара да се усмихнете. Някои хора са получили много добри резултати от “Приятеля на бармана”.

А сега отивайте да излъскате мивката!

Последна забележка:  внимавайте да не смесвате препарати като Комет с Уиндекс ( или други препарати на амониева основа), това може да доведе до отделянето на опасни газове! Струва си да се повтори: изплаквайте добре между отделните етапи.
     След като направите това, вие ще я поддържате светеща като я забърсвате след всяка употреба, както и да сте сигурни, че мивката е блестяща, когато си лягате така, че тя да предизвика усмивка на сутринта. Ето така аз ви прегръщам всеки ден! Тази блестяща мивка е отражение на любовта, която изпитвате към себе си.
Нашата Лейди Флай система е свързана със създаването на малки навици, които се свързват в простичка рутина, която помага вашия ден да върви на автоматичен пилот. Можете да го направите!
     Сега като сте завършили тази много важна първа стъпка, ето ви и списък с останалите Стъпки за Начинаещи. Не се втурвайте опитвайки се да извършите всичките на веднъж, просто минете на следващата стъпка всеки ден и я завършете. Можете да го направите!

bouquet

# 316
Момичета Hug
Все още съм болна, ужасно главоболие, което буквално ми пречи да се движа.
Но се хванах и най после си смених гардероба, прибрах летните дрехи и извадих зимните. Embarassed
И знаете ли - изхвърлих близо три чувала с дрехи, неща, които посмъртно няма да сложа вече, а пазех, защото имам спомени с тях или са ми подарък. Усещам го за правилно...

Разбира се, че е правилно. За да дойдат нови неща, старите трябва да си отидат  Grinning
Същото важи и за преживяванията ни - за да дойдат нови, трябва да се освободим от старите и обременяващите ни  Grinning

# 317
Лени-благодаря много! Hug Аз много държа в кухнята и банята да ми е чисто и излъскано,чак до вманичаване. Наскоро си купих и съдомиялна,точно поради тази причина-мразя мръсна мивка,пълна със съдове,за банята същото,ако фаянса изгуби блясък подлудявам. Мия 3 пъти в седмицата поне. Значи трябва много да се обичам Wink И все пак не разбрах защо точно мивката е символиката на любовта към себе си,това можеше да е например изчистения с прахосмукачка килим newsm78

# 318
  • Universe
sladurka, Laughing сигурно защото е по-лесно и по-бързо от прахосмукиране  newsm78

На този адрес за всеки ден от седмицата се публикуват отговори на "горещи" въпроси.  Може и да има отговор, но аз не ползвам английски  Heart Eyes

# 319
  • Costa Rica
ИЗЛЪСКВАНЕ НА КУХНЕНСКАТА МИВКА[/b]
Убийте ме, но не проумявам защо душевен комфорт трябва да се създава с няколко тона химия Thinking Комет, Уиндекс, белина, отровни газове... бррр... да не говорим за излишен разход на вода. Хамериканска му работа Mr. Green - след нас и потоп!

# 320
Здравейте, момичета! Да ви кажа и аз за моя 11.11. - на този ден трябваше да съм оперирана, еми не съм! Върнаха ме за втори път, защото още съм болна. На този ден имах рожден ден - последния с тройчица отпред  Grinning, така че и аз чистя - чистя душата си, подреждам мислите си и се готвя да издържа поредното изпитание... Хубава вечер!  :hug

# 321
  • София
Вечеряхме и аз веднага измих чиниите. Лъснах и мивката. Сега (след филма) ще си легна с кеф  Heart Eyes

Вярно, че ми е гот на душата, защото утре сутрин няма да бързам да се приготвям.
Ще се поглезя повече пред огледалото. И кафето ще си изпия на спокойствие.  Hug

# 322
Но се хванах и най после си смених гардероба, прибрах летните дрехи и извадих зимните. Embarassed
И знаете ли - изхвърлих близо три чувала с дрехи, неща, които посмъртно няма да сложа вече, а пазех, защото имам спомени с тях или са ми подарък. Усещам го за правилно...
Разбира се, че е правилно. За да дойдат нови неща, старите трябва да си отидат  Grinning
Същото важи и за преживяванията ни - за да дойдат нови, трябва да се освободим от старите и обременяващите ни  Grinning
Ех, ех...
Не знам дали новото ще дойде изобщо. Не знам дали имам силата да пусна онова, което си отиде. Понякога си мисля, че аз съм глупачката, която ще умре от любов.
Някога съм повярвала на Ромео и Жулиета...само че в нашия случай, само Жулиета не може да приеме живот без Ромео и само тя иска понякога да умре Cry

# 323
  • София
даниела80305, пусни първата страница и ЗАПОЧНИ да правиш който и да е от ритуалите - например извади всяко едно негативно изречение от постовоте си предните 5 страници и срещу него напиши НЕЩО ПОЗИТИВНО-например "Не знам дали новото ще дойде изобщо, НО изхвърлих старите дрехи и с тях- старото" "Не знам дали имам силата да пусна онова, което си отиде, НО мога да започна да се тесам" и прочие... Впрочем, виж колко безумно е последното ти изречение- - нещо си е отишло, ти още не знаеш дали имаш силата да го пуснеш? Не може да държиш нещо, което го няма, всичко е в главата.Планирай с какво да започнеш за психиката, с какво за здравето, пиши тук и ИЗПЪЛНЯВАЙ.Няма ак нещо да се промени, ако ти не започнеш да го правиш. Ще се справиш, просто продължи с ЧИСТЕНЕТО - на дрехи, мисли, отчаяние, болести. Всички сме имали момента с мисълта за смъртта-когато го изпитваш, в това  отчаяние е целият свят, когато го превъзмогнеш, изглежда толкова безумно като мисъл, че започваш да се срамуваш от себе си....Ще се справиш Hug!

# 324
Добро утро и успешна нова седмица на всички !

Споделям нещо, което в последните две седмици ми помага да не изпадам в  униние:

САМО ПО СЕБЕ СИ НИЩО НЕ Е ДОБРО ИЛИ ЛОШО- САМО НАШАТА ОЦЕНКА И ОТНОШЕНИЕ ГО ПРАВИ ТАКОВА!

bouquet

# 325
Здравейте!Май ви заразих с моя Мързел   Hands Clap (в добрия смисъл разбира се),тъкмо малко ще се подредим и изчистим newsm28  clean ,а защо не и много? newsm44
Обичам ви! txtloves

# 326
  • София
Здравейте на всички! Да знаете само какви сладоледено-шоколадови снимки се мяркат в Face, но ще ви ги спестя, че от днес почват постите!

Всъщност вие постите ли? И има ли нещо общо между постите и подсъзнанието?  newsm78 newsm78

# 327
Благодаря Ви много момичета! Редовно чета. Винаги се зареждам с много положителна енергия от тук. Помагате ми много. Ето днес се прибрах в обедната почивка, за да си измия чиниите и мивката Joy.
Желая прекрасен ден на всички!!!!

# 328
А нашата мивка редовно се запушва, ясно е, че иска ремонт тя, но дали мога да й повлияя със силата на мисълта. Laughing (и какво значи това според вас)
Бихте ли ме подкрепили в тази идея? Също така и на влагата в дома ни... Wink Знам, че много искам, но като други начини не се намират, поне с тези методи, може пък да успея. Вие как смятате? Grinning

# 329
Здравейте! Simple Smile Включвам се и аз в темата. Убедена съм, че не само подсъзнанието може всичко, а и самото Съзнание може (всичко и нищо) - вероятно подсъзнанието е част от него...

За силата на мисълта, Би Лайт Simple Smile))  можеш ли да извършиш каквото и да е ежедневно действие, без преди това да помислиш за него? Дори и рефлекторните действия се пораждат от първоначална мисъл... Та в тази връзка - можеш да премахнеш влагата у вас със силата на мисълта - просто е необходимо повече или различно мислене от досегашното.  Wink  Останалото ще си дойде самО... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт