Подсъзнанието може всичко 45 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 106 355
  • 779
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Добро утро и от мен!  Hug Hug Hug

Днес е прекрасен ден с много много усмивки и сбъднати желания!

# 556
  • Universe
Може да гарнирате ритуала на vanichkaa с думите:

Раз Решавам си здраве!
Раз Решавам си изобилие!
Раз Решавам си любов!
Раз Решавам си късмет!
Раз Решавам си кармичните проблеми!
Раз Решавам си космическа закрила!

и въобще.... Раз Решавам си да бъда Аз!

(Формулировките са примерни  Peace Снощи го прочетох в руския магически форум   bouquet)

Пожелавам ви да инвестирате най-искрените емоции във вашите желания Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 557
Мили, мили момичета! От една година съм с вас, но до сега само ви четях и попивах,попивах..........Ей, Бога ми, така осезателно имах нужда от напоителния ви оптимизъм и добра енергия! Открих ви явно в момента, в който бях готова за вас. А чрез вас открих себе си и предишното силно, усмихнато и борбено момиче (сега вече  жена Simple Smile.
И днес, в момента, в който съм готова да ви пиша, го правя с огромна любов и към себе си,и към всички вас! Днес е Новолуние, има затъмнение, написах си желанията, отправих ги към Вселената, посях си парички, слънчицето се показа........хей, денят е прекрасен! Животът е прекрасен!!! Heart Eyes
И на всичко отгоре имам и рожден ден днес! Това вече си е подарък! И то какъв!  Макар че аз вече си получих подаръка още преди година- ВАС,МИЛИ ФЕЕЧКИ!!!! Hug
А самата аз много обичам на мои празници да подарявам нещичко на другите. Даже днес също съм подготвила малка изненада за моя мъж и довечера ще го сюрпризирам, но искам да има нещо и за вас! Освен моята голяяяяяяяяяма прегръдка за всички ви с огромното ми БЛАГОАДАРЯ!!!

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 09:28 от libo

# 558
На новолуние ви поздравявам с утрото. С това вълшебно прекрасно феесто утро. Днешното. Прегръщам ви, радвам ви се. И ви пожелавам да сте напрегръщани от съдбата днес.

Изживейте мечтите си!!!! Днес!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Обичайте живота! О, толкова съм щастлива. И ви изпращам радост и топлина, и красота. На всичките!

# 559
Изживейте мечтите си!!!! Днес!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Обичайте живота! О, толкова съм щастлива. И ви изпращам радост и топлина, и красота. На всичките!

А ние ги приемаме с най-широката си прегръдка и ти благодарим от сърце!

# 560
  • София
Момичета изобщо не мога да се концентирам  Thinking

Това е от ретроградния Меркурий Laughing

# 561
  • София

И на всичко отгоре имам и рожден ден днес!

Честит рожден ден! Много много усмивки и сбъднати мечти!  hbday bdbaloni

# 562
  • София
libo,Честит рожден ден и от мен!

Много щастие, много радост, здраве и мечти, които да те вдъхновяват!!!

# 563
  • I want it all and I want it now.

ЧРД Много, сбъднати мечти.

# 564
libo , честит рожден ден   bouquet мир и хармония да те те следват, сбъднати мечти

# 565
  • София
libo, Честит рожден ден!
момичета ,ритуали днес не съм правила, но съм много щастлива, въпреки, че и двете деца са с вирус Wink- сестра ми чака бебенце! Стискайте палци всичко да е наред, направи спонтанен аборт преди една година и сега всички сме в очакване!

# 566
# 567
момичета, утре ще говоря пред група хора за интуицията.. Уж много знам, а пък не знам какво  ще говоря.
Помагайте  Praynig

# 568
  • София
Дарена, осланяй се изцяло на интуцията си Laughing Не разбрах- искаш помощ за материали или как да си построиш изказването или какво.
При всички положения, според мен се опитай да ги провокираш още в началото всеки от участниците, под игрова форма  да направи нещо, което пряко доказва тезата ти- например да открият предмет по интуиция или нещо подобно... Моят опит, всъщност съвсем скромен, показва, че или грабваш вниманието на аудиторията от самото начало, или го губиш от тогава....Успех, ще се справиш, незабравяй, че си едновременно опитна по този въпрос и умна! Hug

# 569
  • София
Интуицията е сложна материя, Дарена, аз самата си блъскам главата да намеря някаква формула за себе си, на база личен опит, която да ми дава поне относителна увереност, че определено чувство е интуиция. Моята. И засега не успявам май.
Във всеки случай, интуицията, макар и общо понятие, като усещане и метод за ползване, е нещо доста индивидуално, трябва да се разпознае и да се различава от целия поток на емоции и вътрешни подсказки, които са многословни.

Освен това, интиуцията е нещо, което някак си не можеш да изпробваш, защото, ако му се довериш, променяш хода на събитията и няма как да разбереш дали някакво събитие, което ти е било подсказано, наистина е щяло да се случи.
Понякога обаче се получава. Особено, ако не й се довериш. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт