Помощ в търсенето на работа-16

• 54 914
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
 Red, знаеш ли подробности за тази обява:  /за Пловдив/   Зонален Маниджър
Ref.No:   ПЛД
Описание и
Изисквания:    Менпауър България търси за свой клиент, опитен и търговски ориентиран кандидат за позиция:

Зонален Мениджър

Може и на лични.

# 586
  • София
чудесно. Какви ли специалисти ще се търсят, освен счетоводни  newsm78

Ами Директор за SSC-ра, Мениджъри разни--примерно УЧР, Продажби, Тийм лидери, Супервайзери, Админ персонал....

Много е интересно това. Дано не ги откажат на фаза търсене на сграда.
Ще следя.

Ако отварят офиса през февруари, т.е приключат с първоначалния подбор и договори да кажем до средата на януари, според мен би трябвало вече да имат идеи за офис. Интересна е тази компания, дано бизнеса им е успешен в България.

ако през февр. ще отварят, значи януари трябва да обявят позициите вероятно Thinking

# 587
Няма още сигурна дата за отваряне.

# 588
  • Sofia
Няма още сигурна дата за отваряне.

т.е доколкото разбирам имат вече офис, търсят HR агенции, с които да работят в момента (съжалявам, явно грешно съм разбрала, че ще работят с вашата агенция), няма още яснота за какви позиции ще набират персонал....има ли информация каква част от дейността ще се аутсорсва тук - call center, excellence center ?

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 18:23 от vaflichka

# 589
Има яснота по позициите, ще бъдат back office, а не customer facing позиции. Ще се търсят junior и senior счетоводители и хора с бизнес образование, насочено към цифри, или филолози, които нямат проблеми да работят с цифри. Ще има и всички съпровождащи ръководни и административни позиции.

# 590
  • Варна
Бързо всички счетоводители на опашката

# 591
Здравейте, включвам се и аз при вас, че от три месеца си търся работа и вече започнах да се отчайвам....

Знам че в е много сложно положението в момента, но и аз незнам да се преквалифицирам ли ... какво да правя? Моля за съвет  Praynig

Имам две висши образования:
1. СУ - музикална педагогика - магистър
2. НМА - класическо пеене (завърших го преди няколко месеца)
работила съм и около 2год като офис асистент, като владея добре английски, офис пакета и всичко необходимо за тази длъжност
Постоянно пускам св-та за офис асистент и учителки, но нещо не се получават нещата
Предпочитам да работя като учител, но имам само 3месеца опит в детски център и това е
поради тази причина почти не съм ходила на интервю за учител, а за офис асистент незнам какъв им е проблема, вероятно че съм с малко дете  newsm78

# 592
  • Sofia
Здравейте, включвам се и аз при вас, че от три месеца си търся работа и вече започнах да се отчайвам....

Знам че в е много сложно положението в момента, но и аз незнам да се преквалифицирам ли ... какво да правя? Моля за съвет  Praynig

работила съм и около 2год като офис асистент, като владея добре английски, офис пакета и всичко необходимо за тази длъжност
Постоянно пускам св-та за офис асистент и учителки, но нещо не се получават нещата
Предпочитам да работя като учител, но имам само 3месеца опит в детски център и това е
поради тази причина почти не съм ходила на интервю за учител, а за офис асистент незнам какъв им е проблема, вероятно че съм с малко дете  newsm78

това не е ли добра възможност за хора като вас http://zaednovchas.bg/

# 593
  • София

Ами учители се набират преди началото на учебната година, а обявите не се пускат в Джобс.
За офис асистент веднага мога да ти кажа какъв им е проблема - учителка по музика си, певица. До сега не съм чула да се пее в офис. (всъщност познавам доста хора с твоето образование и музикално такова - никой не е и помислял да работи в офис)

# 594
vaflichka - Благодаря за предложението, вече съм кандидатствала , така и отговор не получих  Rolling Eyes

Vanya_I - аз като цяло търся работа във частни детски градини и училища, които набират постоянно персонал, но явно и там има приливи и отливи...
относно работата като офис асистент, не мисля че има някакъв проблем в това че образованието ми е в друга сфера, все пак става въпрос за офис работа, а и както вече споменах имам опит , работила съм около 2год подобна работа и се справях много добре.
а и не съм чула някой да е учил за офис асистент  и това да му е мечтата...
Моето мнение е че стига да си достатъчно квалифициран, и да разполагаш с това което търсят пречки не би трябвало да има  Sunglasses

# 595
Eva2010 Никога не губи надежда, че ще си намериш работа!
Високо квалифицирана, или с основно образУвание, работа има и ти ще я намериш!
Криза е, много работодатели използват положението...

# 596
  • Вече на светло в София
Мили дами, разбирам, че сте наясно с търсенето на работа в онлайн обявите. Аз опитах само с jobs.bg Строителен инженер съм- конструктор. Децата ми са пораснали и те не са пречка за работодателите,(може би пък вече съм стара 46г Cry) но явно някъде бъркам. Подозирам, че неправилно съм си направила така нареченото CV. Направих го по години къде какво съм работила, какви са ми уменията , какви програмни продукти ползвам и така го пускам, но нямам никакви обаждания. Дали бъркам? Как се прави ?

# 597
mumita  Hug Благодаря ти!

# 598
MAD65 не мисля , че проблема е в св -то ти. Проблема е стотиците , да не кажа и хиляди хора , които кандидатстваме за една позиция.

# 599
MAD65 не мисля , че проблема е в св -то ти. Проблема е стотиците , да не кажа и хиляди хора , които кандидатстваме за една позиция.

И избират сигурно на случаен принцип един от всичките. Разбира се,че в повечето случаи проблема е в кандидата.

Общи условия

Активация на акаунт