Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните насоки за наддаване на тегло по време на бременност?
Какви са препоръките за физическа активност по време на бременност?
Какви са препоръките за извеждането на бебето след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните насоки за наддаване на тегло по време на бременност?
-
Какви са препоръките за физическа активност по време на бременност?
-
Какви са препоръките за извеждането на бебето след раждането?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
-
Какви са обичайните подаръци за бебета и майки в други страни?

!
Та днес едвам съм станала, заспах някъде към 5 и в 8 като чух звънеца не можех да се осъзная какво трябва да направя
Ама така ще е, явно е решил, че трябва да се подготвям на нощните смени като се роди
Идеята за активната гимнастика е супер! Ще събирам още вдъхновение. Аз се чудех дали да не им кажа за тези бебешките албуми, ама дали ще имам време и желание да го попълвам после..? Относно болежките - да чукам на дърво ама откакто бях на онзи вълшебен масаж, не съм имала такива. Редовно си пъшкам като се надигам от дивана и леглото, а таткото ми помага с обуване и събуване на чорапи и тем подобни (не че не мога съвсем, ама все по-далече ми се струват краката
), проблема ми е като не мога да си наместя тумбака в леглото - сега спя с възглавница между коленете и си я подпъхвам и под корема, обикновено мн добре спя така.