Сурогатното майчинство в България

• 149 083
  • 3 749
  •   1
Отговори
# 3 675
  • София
http://www.vbox7.com/play:aa95c4a1&p=playlist&id=1243876&order=date            Дали сте сагласни или не в Бг има сурогатство на черно
То има и продажба на хероин на черно, да ти кажа. И за него има търсене явно. Що да не го узаконим?
Мхм. Аз даже познавам дилъри. Това означава ли, че мога да седна и възторжено да ви навивам да разрешите свободната продажба на хероин и всякаква дрога, с "умния" довод, че има търсене и пазар?  Flutter

# 3 676
  • София

Кои и за какво точно няма да ни питат?..  newsm78

Magdalena, нали за това точно става дума - ти си този алтруист, който ще износи детето на Ели, както сама каза. Сега се чудим защо се опитваш да се скатаеш по тъч линията, ама някак така, лекинко, ефирно, завоалирано.  Ако ще ставаш знаменосец на тази кауза - хващай знамето и върви да предвождаш с него армията си, не се крий под масата в ген-щаба.

# 3 677
katiABV, миличка, симпатична си ми, но явно не успяваш да осмислиш моите писания. Съжалявам за което. В никоя друга тема до сега не ми се е налагало да обяснявам по няколко пъти (при това редовно и след всеки пост), какво всъщност искам да кажа. Но от друга страна сте ми интересни от психологическа гледна точка и дори от гл.ч. мироглед.

Искрено се надявам агресивните, грозни и понякога дори жестоки постове да не наранят човек, който наистина е поставен в толкова трудна житейска ситуация.

Демонстрираш доста добре развита фантазия и най-добронамерено ти препоръчвам да впрегнеш този бликащ и трудно-контролируем потенциал в по-градивни и позитивни занимания. Можеш например разкази да започнеш да пишеш....

# 3 678
  • София
katiABV, миличка, симпатична си ми, но явно не успяваш да осмислиш моите писания. Съжалявам за което. В никоя друга тема до сега не ми се е налагало да обяснявам по няколко пъти (при това редовно и след всеки пост), какво всъщност искам да кажа. Но от друга страна сте ми интересни от психологическа гледна точка и дори от гл.ч. мироглед.

Искрено се надявам агресивните, грозни и понякога дори жестоки постове да не наранят човек, който наистина е поставен в толкова трудна житейска ситуация.

Демонстрираш доста добре развита фантазия и най-добронамерено ти препоръчвам да впрегнеш този бликащ и трудно-контролируем потенциал в по-градивни и позитивни занимания. Можеш например разкази да започнеш да пишеш....

Не, не мога да започна да правя нещо, което правя още от детството си.
Ти, от своя страна, можеш да опиташ да започнеш да стоиш зад думите си - с действия.
То може би си позабравила, димуте ти бяха няколко страници по-назад, но аз ще ти припомня, ето:

Magdalena1978, не ти е дадено да разбереш. Crazy
Ти ще станеш ли СМ за Елица?

Ceca, здравей "брутално реалистичната"!
Ако възрастта ми го позволяваше, защо не. Дори ми мина през главата поне финансово да й помогна, ако има нужда от това. То алтруизмът не е като да си масажираме пръстченцата по клавиатурата.

Вече видя, че възрастта ти напълно го позволява. Сега искаме да разберем какво конкретно ще направиш по въпроса за реализирането на съкровените ти алтруистични мечтания.
Щото ние тук - разбирай, ти - можем да си чешем клавиатурите, но момичето е притиснато до стената. Ти предложи да й помогнеш безвъзмездно, за да не й се налага да прибягва до незаконно наемане на матка с неясен изход - ще го направиш ли наистина? Или само си чешеш клавиатурата да не я сърби?
Е?

# 3 679
Не, не мога да започна да правя нещо, което правя още от детството си.
Виж как веднага надуших твоя потенциал Simple Smile Наистина е много възможно той да търси публична изява и одобрение... Някои неща прозират и не остават скрити от определени хора.

Вече видя, че възрастта ти напълно го позволява. Сега искаме да разберем какво конкретно ще направиш по въпроса за реализирането на съкровените ти алтруистични мечтания.
Е?

Да, видях от интернет линковете и 2-3-ма незнайни потребители ме убедиха безапелационно относно възрастта - отбелязано. От тук на сетне кое би удовлетворило вашето нездраво любопитство относно моята персона и действията които бих могла да предприема off-line?
Би ли ви удовлетворил снимков материал? Извлечения от банковата ми сметка?

Моля ви се, не се стеснявайте, кажете ми по-точно какво да направя. Аз нямам глава на раменете и разчитам изцяло на титаните в този форум.

# 3 680
Но според мен това са жени, които не са се сблъсквали челно с проблема и поради тази причина са толкова словоохотливи и наточили ноктенца за брутална критика и хулене.
Хм, трябва ли човек да е претърпял челен сблъсък с убийства, грабежи, изнасилвания, за да е против тях?

# 3 681
  • София - Рим и обратно
Но според мен това са жени, които не са се сблъсквали челно с проблема и поради тази причина са толкова словоохотливи и наточили ноктенца за брутална критика и хулене.
Хм, трябва ли човек да е претърпял челен сблъсък с убийства, грабежи, изнасилвания, за да е против тях?
Аз съм и твърдо против наркотиците, но не съм помирисвала трева даже Embarassed. Срам, срам.

# 3 682
'Кафе с мед', измествате темата и давате примери с неща, които в случая са неуместни.

Нито някой ще ви накара с пистолет опрян в главата да ставате СМ, нито ще ви изнасили и после ще ви затвори за 9 месеца. Вие това ли очаквате да се случи при приемането на такъв закон? Съвсем сериозно питам.

Наркотиците според мен са също далеч от това. Там има физиологично пристрастяване към определени вещества. Къде е връзката с настоящата тема? И аз съм против наркотиците например, но в Холандия са разрешени, само за да бъдат облагани.

Явно наистина нагласите ни са различи, мирогледа също. Лошо няма. Всеки е различен.

# 3 683
  • София

IИ аз тъй - слава Богу, с никаква криминална престъпност (или каквато и да било) престъпност не съм се срещала и пак знам, че съм против легализирането на тези дейности...  Joy

Magdalena1978 , още с нетърпение очакваме да ни кажеш кога смяташ да заносваш детето на Елица.

ПП
Сега се присетих за един много хубав филм, "момичето от витрината".
Може би ще направят продължение - "матката от витрината".

# 3 684
  • Куциндрел
Кафе с мед, няма смисъл да споРвате с госпожата. Щом Вас няма да ви затворят за 9 месеца като СМ някъде, то няма да се случи и с други жени никога, не разбрахте ли?! Tired Rolling Eyes

Пък може Магдалена да е тук, за да си намери утроба под наем.... Thinking

# 3 685
На нас може и да не ни се случи, но на други хора ще се случи. Не е необходимо да е буквално.

Може би, ако смяташ СМ за престъпление, то примерите не са толкова неуместни.

# 3 686
  • София - Рим и обратно
Не е нужно аз или мои близки да сме наркозависими или да сме жерви на престъпления, за да сме против тях. Ползването на чуждо тяло за свои нужди, независимо дали срещу заплащане и договори или не, го разглеждам като престъпление, да.

# 3 687
Не схванахте целта на занятието..... И всъщност Слава Богу!

# 3 688
  • София
Кафе с мед, няма смисъл да споРвате с госпожата. Щом Вас няма да ви затворят за 9 месеца като СМ някъде, то няма да се случи и с други жени никога, не разбрахте ли?! Tired Rolling Eyes

Пък може Магдалена да е тук, за да си намери утроба под наем.... Thinking

Не, тя предлага своята - за безвъзмездно ползване. Ама нещо взе да бие отбой, като разбра, че е реално...  Mr. Green

ПП
Маги, целта добре я схванахме - алтруизъм, човеколюбие и т.н. - това, което не схващаме е защо ти се отказваш така брутално от тези човешки ценности?

# 3 689
  • Куциндрел
Разбира се, че ще даде отбой. Както казах - обещаното не е като даденото.

Общи условия

Активация на акаунт