Любители на котки тема 55

• 46 919
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
Някой знае ли трикове за да научим котката да си точи ноктите на едно и също място,в нвашия случай едно дънерче сме и взели ,но тя е решила ,че краката на масата са идеални за тази цел.
Аз чесно казано си мисля ,че ще свикнем с одраните крака и мебели  Laughing

# 151
  • София
Някой знае ли трикове за да научим котката да си точи ноктите на едно и също място,в нвашия случай едно дънерче сме и взели ,но тя е решила ,че краката на масата са идеални за тази цел.

Наскоро гледах предаване по Animal planet, където облепиха с широко тиксо краката на мебелите. Така ставали безинтересни и след като се приучи на новото място, се маха лепенката. Преди години, аз подпрях желаната чесалка (най-обикновена дъска) на мястото, на което си точеше ноктите и така свикна.

Марипоса, красавици са! Има ли ефект от сребърната вода?

Теди, не е лошо да пипнеш корема на мацата. След като разгледах снимките, не съм много сигурна. Някак си корема ми изглежда равномерен, а не издут настрани, както е при бременна котка. Вече е студено и много котки са облекли дебелите кожухчета. Изглеждат по-дебели отколкото са в действителност.  Laughing

Не си спомням дали писах в  темата, но Бекс и малкото са невероятни!  Heart Eyes  Да му се ненадяваш на Бекс, че е толкова грижовен!  Laughing 

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 11:52 от Тaня67

# 152
  • София

Ето моят съвет мила:

http://www.bg-pet.com/Cats/cosmetics/attract.htm
http://www.bg-pet.com/Cats/cosmetics/stop.htm

# 153
  • На небето
*Тедка* ти ме разсмя "дали наистина е бременна". Прилича ми на пълно коте и на мен. Ама то не е ли късно да ражда, те раждат пролет и есен, до колкотот знам, само по това време се разгонват.  newsm78 Ако ти дава да я докоснеш опипай добре корема, ако има бебета ще ги усетиш.
Но съм убедена, че за розовия котарак има по големи шансове, пусни го и него във Фейсбука.

# 154
Така, набързо да пиша - довечера ще опипам добре мацата, може и Марипоса да дойде да я види (макар че 99% съм сигурна, че е бременна - така от снимките не личи, но като я гушне човек корема се усеща много голям и твърд).
Сега добрата новина- моя приятелка иска да я приюти и вероятно тази вечер или най- късно утре вечер ще я закарам у тях.  

# 155
  • На небето
Така, набързо да пиша - довечера ще опипам добре мацата, може и Марипоса да дойде да я види (макар че 99% съм сигурна, че е бременна - така от снимките не личи, но като я гушне човек корема се усеща много голям и твърд).
Сега добрата новина- моя приятелка иска да я приюти и вероятно тази вечер или най- късно утре вечер ще я закарам у тях.  

О, това е чудесно. Дано, наистина я приберат.  Praynig

# 156
Диди, тук улични кастрират май само женски. Логиката е, че ако 20 котараката са кастрирани, един да има некастриран, ще забремени всичкото женско налично  Laughing
Знам я аз логиката, но все пак е нещо. Ако останалите пропуснат някоя мацка, този няма да може й направи нищо  Wink Дано извади късмет милата, много е красива с тези шарки.

# 157
Страхотна новина Hug! Ако има нещо нужда от помощ не се притеснявай да пишеш, обаче не знам дали ще го видя, днес форумът постоянно ме изхвърля Tired.

# 158
  • София
Връщаме се от доФтур.
Направиха на черната противогъбична ваксина, след 12 дни пак и ще се мажем м/увременно.
На сивата ще правят посявка за белодробен паразит  Confused
Пфу значи.

Ооо, отивам да занеса пробата, току що я снесе в легенчето  Crazy

Лумикки, пиша ти на скайп.

# 159
Ето го и нашият палавник пак, само че в действие  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=afXJA1lZgmE
 ppp
Хихи, браво на Блеки. Нашата рижава маймуна го прави същото нещо с една мишка. Мъжът ми му я хвърля на гардероба. Той се качва по дървото, взима я и му я носи. И той пак му я хвърля и така...
Всичко много бързо му омръзва обаче...
ЧРД на ashaver и от мен  bouquet

# 160
Ето ни малко попорастнали :

# 161
  • София
Леле какъв е бонбон  Heart Eyes

Теичка, вече справя ли се само с ходенето до тоалетна и храненето?
Не че искам да те навивам ако сте си решили да го запазите, но ако имате някакви съмнения, сега е момента да му отбирате кандидати.Много е сладко и съм сигурна , че ще има опашки за него Simple Smile

п.п: Знам че е момиче, ама някак си обичам на малките котета в мъжки или среден род да говоря  Blush

# 162
Хахах, и аз му викам бонбонче постоянно !
Няма да го давам на никого, толкова ми е на сърце !  Heart Eyes
С Лъки вече се разбират перфектно, играят, голямата го стисне малко повече и то пуска сирените  piasyk hahaha  Иначе си яде и ходи до тоалетната в легенчето му. Все си мисля, че беше малко да го уча да яде паучове, но тъпия лекар ме подведе... Както и да е, сега плющи яко храна и водичка, още малко и отиваме за паспорт и ваксини. Аз започнах работа  Blush То по цял ден кърти и като се прибера става, отива до вц, маяука за ядене, каката е опикала и оакала банята, и се почва едно Мяу, после храна и за нея и една луда игра, докато малкото не изквичи и аз не хвърля джапанка по Уки... Изобщо много сме смешни !  hahaha

# 163
  • на брега на морето
Разкошно е мъничето. Ама защо все розАво ми се вижда откъм дупенцето?

Вижте какво напипах:

http://www.kefche.com/video/vbfr7u@u/

# 164
  • София
Разкошно е мъничето. Ама защо все розАво ми се вижда откъм дупенцето?

Вижте какво напипах:

http://www.kefche.com/video/vbfr7u@u/

Хахахахахахахахаха смяла съм се наглас в офиса  Laughing Laughing Laughing Laughing
Чакайте да пусна една много моя любима снимка на Блеки като малък... веднага щом го взехме  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт