Любители на котки тема 55

• 46 920
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро.Благодаря на всички,   bouquetвзехме въглен на прах и нашето котешко момиче ,вече е по добре  Simple Smile

# 466
О, снощи през по-голямата част от времето трака с една мишка-играчка. А ние за много кротък го мислехме в началото Simple Smile

Момичета, благодаря ви. Успокоихте ме Hug

Lumikki, голяма слабост са ми рижите котки открай време. Направо ми е сбъдната мечта Мацухи Heart Eyes

Внимавай какво си пожелаваш, защото после може да ти трополи и гони духове из къщата по цяла нощ  Laughing.
Прави го вече. Но някои вечери е по-кротичък. Тази например, беше много хрисим.

# 467
Ето новия член на нашето семейство.Много е гальовна и не се отделя от баща ми.
Пожелавам им дълги години гушшшкане и мърррркане  Hug Heart Eyes

Кой спомена лоши котаци  Mr. Green Дайте ги насам! ОБОЖАВАМ котки "с характер", проклетички и лошички- на мама душичките  Mr. Green  Heart Eyes Изобщо, при мен виреят само Истински котки  Mr. Green, знаете кого цитирам  Heart Eyes
Мишо е 100% истински котарак, той определя правилата- може да е много гушлив, но не с всеки- само привилегировани хора (аз  Flutter) могат да го мачкат и гушкат и то не много- само по някога, за разнообразие  Mr. Green
Говоря шеговито, разбира се- обожавам всякакви котки- гушливи, лоши, темерути, калпазани, дори и Не истински  Heart Eyes

П.П. Лора е истинска красавица- не мога да се нагледам на снимките с бебетата и  Heart Eyes

# 468
  • на брега на морето
Котките хапели и драскали! Опровержение:  http://kefche.com/video/g9uzvqu3/

# 469
  • На небето
Добро утро.Благодаря на всички,   bouquetвзехме въглен на прах и нашето котешко момиче ,вече е по добре  Simple Smile

Радвам се, че Луси е по добре. Hug

# 470
  • София
 hahaha  Откраднали са  на Мъро легена:

# 471
Котките хапели и драскали! Опровержение:  http://kefche.com/video/g9uzvqu3/
Хахах, как се нагажда самоо. Гальовница. Heart Eyes
Таня67, след твоите фотосесии на Мъро винаги ме обхваща неистово желание за Никон  Simple Smile
Ние с нашия изтърван в реката Олимпус едва сколасваме да направим по някоя прилична снимка.

# 472
  • Варна
Много ми е мил Мъро!  Heart Eyes
Не ми излиза от ума как ви е намерил, Танче!

# 473
  • София
Благодаря за милите думи!  Hug

Много ми е мил Мъро!  Heart Eyes

Ами как иначе! Нали е увеличено копие на Грей!  Wink

# 474
Привет на всички, котколюбители!

Сигурно съм най-лудата майка. Е чух го няколко пъти. историята е следната:
Докато бяхме на море това лято, по стечение на обстоятелствата се сдобихме и с малко сладко коте на възраст по-малко от месец.  Решихме с децата да го задържим за известно време и след това да го изпратим на село. Все пак имах едно наиум- по малкият ми син е с придружаващо лечение за недоказана астма.
     Проблеми не възникнаха до дози момент появиха се по късно  при по големият ми син-страшна алергия.Имаше  кихане, кашляне и хрипове със свиркане в гърдите. В момента е на противоалергични таблетки и спрейове.  Sickи продължават хриповете. Ето затова ме наричат луда  майка, защото не извърлих котето навреме а рискувах здравето на децата ми.
     Наистина незнам какво да правя и Ви моля за помощ Praynig за идеи. /тел.884 94 19/

# 475
Момичета, може ли да видя отнякъде таблици за храненето на котка. На нашия вече изобщо не знам по колко да му сипвам. Последните дни доста доволно си хапва и все имам чувството, че не мус тига.
Бях му взела от онези консервички на Гурме и една на едно хранене с малки почивки я оправдава. Че и от сухата храна хапва.
Взех му сега от онези паучове на Фрискис, които се водят Джуниър. По един пауч ли се слага на хранене или по-малко при около 5 месечна котка? Моля специалистките да се изкажат. Praynig

# 476
  • на брега на морето
Бутински, ето ти един Никон, върви заедно с фотографа обаче

# 477
Ами че той фотографът почти като нашия  Laughing

# 478
Момичета, може ли да видя отнякъде таблици за храненето на котка. На нашия вече изобщо не знам по колко да му сипвам. Последните дни доста доволно си хапва и все имам чувството, че не мус тига.
Бях му взела от онези консервички на Гурме и една на едно хранене с малки почивки я оправдава. Че и от сухата храна хапва.
Взех му сега от онези паучове на Фрискис, които се водят Джуниър. По един пауч ли се слага на хранене или по-малко при около 5 месечна котка? Моля специалистките да се изкажат. Praynig

Ето тук на Роял Канин един от продуктите за подрастващи от 4 до 12 месеца. Таблицата показва количеството за 24 часа. Пауч мисля, че беше 100 гр на ядене плюс половината дажба в случая от сухата храна. Ако храниш 2 пъти суха и мокра храна. Но 100 гр на хранене мисля е за котка от 1 година, за по-малки не съм сигурна.
http://www.sambs.bg/royalcanin/index.php?catsproducts&cid=34
Сега видях, че в сайта има таблица и за паучове.

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 09:31 от allexa

# 479
Благодаря, alexa, ще разгледам инфото.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт