Новите ви книги - 9 тема

• 56 962
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • В полите на Витоша :)
В обедната почивка си взех тази
Доста интересни неща четох за нея, дано не ме разочарова.

# 571
  • Пловдив
Green_Eyed,би ли споделила по-късно мнение за книгата.И дали се набляга на медицинските термини,или е по-скоро интересно написана биографична книга Simple Smile

# 572
  • В полите на Витоша :)
Лятна буря, разбира се Simple Smile Ще пиша като я прочета, сега съм на Императрицата на Сюлицер и мисля после тази да започна.

# 573
  • София
Нова книжка от вчера:

# 574
Току-що се сдобих с:

Много съм щастлива! newsm44

Случайно минавах покрай едно магазинче за книги втора ръка, реших да потърся "Хана" и "Императрицата", тъй като ги издирвам безуспешно в нета от дълго време /благодарение на вас  Heart Eyes/, но попаднах на Принца.
Между другото имам "Принцът на приливите" и сканирана, в pdf, на компютъра. Ако някой много иска да я прочете /както щях да сторя аз, преди да я открия/ мога да му я изпратя.

# 575
  -от размяна. Simple Smile

# 576
  • София
Току-що се сдобих с:

Много съм щастлива! newsm44

Случайно минавах покрай едно магазинче за книги втора ръка, реших да потърся "Хана" и "Императрицата", тъй като ги издирвам безуспешно в нета от дълго време /благодарение на вас  Heart Eyes/, но попаднах на Принца.
Между другото имам "Принцът на приливите" и сканирана, в pdf, на компютъра. Ако някой много иска да я прочете /както щях да сторя аз, преди да я открия/ мога да му я изпратя.

Има я по книжарниците в по-ново издание на Intense.

# 577
Момичета, препоръчайте някоя книга за вечерите в хотела по времето на дъъълго бизнес пътуване? Praynig

# 578
Момичета, препоръчайте някоя книга за вечерите в хотела по времето на дъъълго бизнес пътуване? Praynig
                Щом си на работа,нещо по-лекичко.Тази е мн.хубава и разтоварваща! "Животът според Любка"
Автор:Лори Греъм ,Издател:"Жанет-45"     http://www.helikon.bg/books/56/155124_zhivotat-spored-liubka.html

# 579
Здравейте! Чета от вчера една книга и вече съм почти накрая! Не мога да я оставя, та в къщи малко ми се сърдят за което  Simple Smile, ... както и да е, тези дни ще я свърша и всичко ще е наред Laughing
та книжката случайно ми попадна в една книжарничка до нас, казва се "Пътуването" на Токораз Исто, на издателство "Оренда". Видях, че имат и други книги, но големината им е доста внушителна, та реших първо да започна с по-малка. Ще пиша, като завърша тази и дали ще се престраша да започна с по-големите! Успех на всички! Simple Smile

# 580
Нова книжка от вчера:

Готин хорър, четох го като ученик.

# 581

Ако е на български, може ли аз да се възползвам от предложението? Grinning

# 582

Ако е на български, може ли аз да се възползвам от предложението? Grinning

Izma, разбира се   Wink
Изпрати ми едно имейлче, ако не искаш в темата - на лични и ще ти я изпратя  Grinning

# 583
Започвам Маркес  Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 10:37 от Lady sexy

# 584

Удхаус,Маринина,Акунин-за разтоварване и добро настроение!!
 Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт