Звездни компромати! - 116

• 55 853
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
  • Bayern
6sense6   ,   Aватара    ти  е  страхотен!  Къде  го  намери  ,ако  не  е  тайна ?

# 31
# 32
Новото видео на Нели Петкова

на мен лично не ми харесва  Tired

# 33
6sense6   ,   Aватара    ти  е  страхотен!  Къде  го  намери  ,ако  не  е  тайна ?

Това е гоблен , който шия в момента казва се ден и нощ.

# 34
  • София
Много тъпо това за Слави. Съжалявам, че е болен.
Толкова години успешно си е крил диагнозата, дано не се раздуха сега покрай тази тема.

Нели Петкова няма как да ми хареса, измъчена работа Confused

# 35
Алисия посветила песен на Ники Михайлов. Не знам дали е вярно, но открих въпросната песен, дали е на Алисия  newsm78 Харесва ми. Не е чалга  Mr. Green

# 36
Алисия има страхотен глас, феноменален! Но, не ми харесва в лицето - изобщо!

# 37
  • Варна

Смяташ, че ако не беше, щеше да имаш шанс ли?  Laughing Hug

Е, все някой му се радва.

Много тъпо това за Слави. Съжалявам, че е болен.
Толкова години успешно си е крил диагнозата, дано не се раздуха сега покрай тази тема.

Нели Петкова няма как да ми хареса, измъчена работа Confused

Знам за болестта на Слави от много отдавна, още водеше Хъшове. Не го е разгласявал, но не е и било такава тайна.

# 38
  • където ми харесва
http://x16.x05.org/upload/84febd77.jpg

Любимото ми миньонче...толкова е красива, нежна и борбена... Heart Eyes

# 39
...
Толкова години успешно си е крил диагнозата, дано не се раздуха сега покрай тази тема...

В доста сайтове се споменава, още от преди 5 и повече години, т.е. не е тайна.

# 40
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Всеки път се ядосвам, като ме карат да си събувам обувките на някое летище, но щом и Ева събуват вече ми е по-леко Whistling
hahaha Peace

Запис от мен с един разкошен Джеймс Франко

# 41
  • Bayern

Това е гоблен , който шия в момента казва се ден и нощ.
newsm74   Мерси

# 42
За Слави ми е странно, защото имам спомен, че беше опровергал тази информация за болестта и беше казвал, че просто са му били объркали диагнозата, уплашили го че е болен от МС, а в последствие се оказало, че не е вярно и диагнозата е грешна.

# 43
Че Слави е болен от МС бях чула още около 96г от познато момче, което се е лекувал заедно с него. Момчето в момента е много - много зле вече. Слави си е добре. Той официално опроверга да е болен от МС, каза че е била грешна диагноза и е преживял голям ужас, докато се разбере за грешката.

# 44
  • София
pina, от поста ти все пак не разбрах дали всъщност Слави е болен или не... Какво значи това:

Ще рече, че е добре, предвид болестта си или че си е напълно здрав и диагнозата наистина е била сгрешена.
На мен тази новина за МС ми идва като гръм от ясно небе, при все, че изобщо не симпатизирам на Трифонов - жалко е за когото и да било.

Общи условия

Активация на акаунт