В момента чета....8

• 41 994
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • USA, Steak State
Ако някой я иска мога да му я пратя в ел. вариянт. Simple Smile

Чета най-новата на Стивън Кинг 11/22/63 и втора седмица не успявам да се наспя.  Simple Smile
Завиждам ти! Heart Eyes

# 436
  • Варна/Лондон
Да, ама в оригинал-ще я чета до другата Коледа. Laughing

# 437
Аз започнах "Елегантността на таралежа" днес на път за работа и май май ще ми хареса. Peace

# 438
# 439
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Грабваща е Simple Smile

# 440
  • Варна/Лондон
И аз съм си я поръчала за Коледа! Laughing
Чета хубави отзиви за нея и се надявам да е по-добра от ''Харем'', която не ми хареса.

# 441
Изкушените от Пени Винченци

# 442
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...
И аз съм си я поръчала за Коледа! Laughing
Чета хубави отзиви за нея и се надявам да е по-добра от ''Харем'', която не ми хареса.
Aз я чета на Киндъла ... май няма ново издание ... последното май е от преди 89г. ... В книжен вариант я открих издавана през 1987г ...

# 443
  • София
И аз я намерих в електронен вариант и ще си я кача на Киндъла. След тези добри отзиви...  Grinning

# 444
Аз още съм на Алиенде и "Островът под морето", ама все по- хубава ми става...тъй да се каже не ми харесваше особенно до средата и четях много бавно, но от средата насам потръгна и ме заинтрегува.

# 445
  • София
Мацки, този Киндъл с опция за кирилица намира ли се под 400лв? Че за латиница има много изгодни предложения, но за кирилица не съм ровила, признавам, но на българския пазар всичко е над 400...

# 446
# 447
"Треска за бебе" от Шинейд Мориарти - голям смях става, с тази така тежка тема. Много е разведряващо, особено ако си преживял или преживяваш всичко това... Hug

# 448
Klemy, по принцип всички четци, от марката Киндъл, подържат кирилица Simple Smile Моят е за 139 $ и с доставка и всичко излезе 330 лв., а в бг. магазини е по 430 лв. Simple Smile Иначе за голямата щерка ще поръчвам след празниците този - смятам с мито и ДДС и доставка да е под 100$. Ако не си решила и се двоумиш ... питай и в тази тема, за да не спамим Simple Smile Аз лично си "мъкна" в 200гр. Киндъл 160 книги и съм много доволна Simple Smile

# 449
  • София
la vida loca , много ти благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт