В момента чета....8

• 41 975
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Днес започвам:

# 511
Почвам:

# 512
# 513

Започва завладяващо и вече знам, че няма да ме разочарова.

# 514
Аз тъкмо дочетох "Елегантността на таралежа" и страхотно много ми хареса. Heart Eyes
Сега започвам "Разкази с неочакван край" на Роалд Дал. Grinning

# 515

Сега започвам "Разкази с неочакван край" на Роалд Дал. Grinning
дано ти харесат, на мен не всички ми харесаха Wink

# 516
  • Пловдив
Днес завърших "Дона Флор и нейните двама съпрузи". Започвам "Сонечка"/ "Бедни роднини" на Л. Улицка.

# 517

Препроитам я вече,поне за 10ти път.

# 518
  • на североизток от Рая
  Онази вечер дочетох "Всички онези неща, които не сме си казали". Книгата много ми хареса. Спомням си още коментара на Лу, който ме накара да си я закупя. Развълнува ме, трогна ме до сълзи...Мислех си за моя баща, който вече не е между нас. Дали бях добра дъщеря? Много думи останаха неказани помежду ни. Той си отиде внезапно и бяхме неподготвени. Много мислих след прочита й. Ей такива книги си заслужава да чете човек - които го карат да мисли. Пък дори и да са тъжни.
 Това е една от най-хубавите книги, които прочетох през годината.

После четох "Гераците". Почти наизуст знам откъси от нея. И пак се натъжих. Винаги плача като я чета.

Снощи започнах "Снежно цвете и тайното ветрило" - Лиза Сий.http://knigazateb.com/knigi/hudojestveni/roman/snezhno-tsvete-i-taynoto-vetrilo/
 Преди малко я завърших. Не знам как да коментирам тази книга. Разказва се за китайските жени, за отношението към момичетата в семейството, за тайното писмо нюшу, използвано само от жени. Странни чувства имах докато четях. Толкова различна и чужда ми е китайската култура. Някой ден ще пиша повече за книгата, ако се породи интерес към нея.
 Това май ще е последната ми книга за тази година.
 Ще видим коя ще е първата за 2012 година.

Весело посрещана на новата година! Бъдете с настроение!  Hug

# 519
Аз завършвам 2011 г. с
За началото на 2012 г. се колебая между три книги ("Синът на Ной" Шмит, "Шалимар клоунът" Рушди, "Тромпет" Дж. Кей) но сигурно на 1.1. ще избрера! Simple Smile

# 520
Някой може ли да каже две думи за тази книга на Стивън Кинг - Under the dome, незнам как е преведена на български.
Купих я много евтино, просто не можах да се въздържа EmbarassedЗарибявам големият ми син да чете Ст. Кинг Mr. Green
Благодаря!

# 521
  • USA, Steak State
Izma, книгата е страхотна и си заслужава прочита. Ти къде живееш?

# 522
Ха-ха, току що ти писах на лични Hug

# 523
  • Ямбол
Започнах "Берлинските тополи", Анне Б. Рагде.
Имах големи очаквания за нея, предвид колко е хвалена, но нещо не ми е толкова интересна. Ще й дам още няколко странички шанс.

# 524
  • София
Izma, книгата е страхотна и си заслужава прочита. Ти къде живееш?

О, да! Жестока е просто! И е идеална за зарибяване Laughing
Тук е преведена като "Под купола".

Общи условия

Активация на акаунт