В момента чета....8

• 41 858
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
"Лятно пътуване" Труман Капоти - книга, смятана за изгубена 50 години, открита е случайно 2004г. Стана ми любопитно каква е. Да видим  Mr. Green

# 91
Аз чета Ъ.Щоу "Нощна смяна'.

# 92
  • Ямбол
Започнах "Играта на ангела" - К. Л. Сафон.
Много се изписа за тази книга и все противоречиви бяха мненията.
По принцип, когато започвам книга, имам известни притеснения, че началото ще е трудно и понякога дори ми е досадно, че трябва време докато го мина това начало, докато навляза в книгата. При някои книги направо се влиза и тази е от тях.

П.П. Ние ще си правим ли пак класация на книгите, както миналата година? Гледам в Клюкарника вече вървят номинациите.

# 93
П.П. Ние ще си правим ли пак класация на книгите, както миналата година? Гледам в Клюкарника вече вървят номинациите.

Давай. Миналата година се получи добре...

# 94
По принцип, когато започвам книга, имам известни притеснения, че началото ще е трудно и понякога дори ми е досадно, че трябва време докато го мина това начало, докато навляза в книгата.

Grinning
 И при мен е така.

Аз напредвам бавно с "На изток от рая", не защото не ми е интересна, а поради липса на време за четене.

# 95
  • на североизток от Рая
 Аз все още чета "Цар Плъх". Преполових я вече, но нямам много време за четене.
 Много бяха положителните отзиви за книгата. Всъщност, отрицателни не е имало.
 Обаче аз поне до 120-та страница не открих нищо кой знае какво. Нататък  ми стана по-интересна, но не е от книгите, които като захвана, не мога да оставя.
 Дали ми става суха и еднообразна на моменти, дали имената на героите ми идват в повече? Не знам, но няма да я наредя сред най-любимите си книги.
 Е, имам още 200 страници до края. Ще пиша пак.

# 96
  • Ямбол

Давай. Миналата година се получи добре...
Давам: Заповядайте

# 97
Аз в момента чета  "Краткият втори живот на Бри Танър" на Стефани Майър

# 98
# 99
"Закуска в Тифани " - Труман КАпоти - харесва ми !

# 100
  • София
"Шоколад" на Джоан Харис  Simple Smile

# 101
"Последни следобеди с Тереса" от Хуан Марсе

# 102
В момента чета "Клетниците" на Виктор Юго. Подариха ми я на улицата под надслов "Предай нататък". Не ми остава много време за четене, но искам да я прочета, за да мога и аз да я дам на случаен минувач  Wink

# 103
В момента чета "Клетниците" на Виктор Юго. Подариха ми я на улицата под надслов "Предай нататък". Не ми остава много време за четене, но искам да я прочета, за да мога и аз да я дам на случаен минувач  Wink
Това сигурно си е голям късмет, да те улучи "Предай нататък"  Grinning

# 104
  • Пловдив
Аз чета Ъ.Щоу "Нощна смяна'.

Нощна смяна не беше ли на Стивън Кинг?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт