В момента чета....8

• 41 987
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Зачудих се дали да не е "Алхимика".
 Ще видим. Може и време да нямам за книги.

За "Алхимика" не трябва много време... т.е.  Grinning подходяща е...

# 466
# 467
  • на североизток от Рая
Започвам "Бавният валс на Костенурките" Simple Smile

Нези, кажи после дали ти хареса книгата.
 Аз я търсих в нашата библиотека преди време, но я няма. Искаше ми се да я прочета.

Хубави празници, момичета!  Hug

# 468
Започвам "Бавният валс на Костенурките" Simple Smile
На мен не ми хареса особено,приятна книга,но нищо повече,няма да остане в съзнанието ми дълго!Но всеки си има вкус,както се казва! Peace

# 469
  • на североизток от Рая
  След дълго чудене какво да чета, започнах "Скитница" на Стефани Майър. За нула време прочетох около 50 страници. Не че ме е грабнала книгата, но ми е любопитно и чета ли, чета.
 Дъщеря ми настоява да я прочета от дълго време. Реших вече да не се противя. Предполагам, че ще  е интересна. Чувала съм положителни отзиви.

Хубава вечер!  Hug

# 470
  След дълго чудене какво да чета, започнах "Скитница" на Стефани Майър. За нула време прочетох около 50 страници. Не че ме е грабнала книгата, но ми е любопитно и чета ли, чета.
 Дъщеря ми настоява да я прочета от дълго време. Реших вече да не се противя. Предполагам, че ще  е интересна. Чувала съм положителни отзиви.

Хубава вечер!  Hug

На мен "Скитница"-та ми хареса. Прочетох я с голямо удоволствие и се чете бързо...

# 471
# 472
  • Пловдив
В момента дочитам

Засега не съм впечатлена,но прочетох,че имало неочакван край.Ще видим тази работа Mr. Green

# 473
Вчера завърших "Всичко свое нося със себе си" на Херта Мюлер и "Когато бях малко момче" на Ерих Кестнер. Започнах Кестнер, за да се разведря с типичния му стил, но за съжаление накрая се натъжих, когато с края на детството на малкия Ерих настъпи Първата световна война... А по време на трудното четене на "Всичко свое нося със себе си" се питах - какво ще стане като излезе от лагера главният герой. Също повод за натъжаване накрая - свобода, но един разбит млад живот и отпечатък завинаги...

Започнах "Време за жени" на Елена Чижова. Отдавна си бях наумила да прочета тази книга. Никита Михалков казва, че би направил филм от нея. От първите страници още имам точно усещането за руски филм. Ще видим по-нататък как е...

# 474
Стрелецът, първата книга от Тъмната кула на Стивън Кинг.

# 475
  • София
"Обект 7" на Матю Райли. Страхотно попадение за любителите на трилъри.  Peace Не мога да се откъсна от книгата - държи ме в напрежение нон стоп.  Grinning

# 476
  • USA, Steak State
Тонка, благодаря за препоръката,с валих си я. Simple Smile

На мен "Непознати" на Дийн Кунц много ми харесва, чета я бааавно да и се насладя пълноценно.

# 477
# 478
Чета "Крайбрежие" на Джоан Харис. Не ме впечатлява особено...

# 479
  • София
Пол Остър, Човек на тъмно, прекрасен както винаги. И IQ84, но нея по-бавно, за да не свършва.

Общи условия

Активация на акаунт